Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nohu dostat menší ban?

KanakPepa

Hráč

1
včera v 13:41, naposledy upraveno včera v 13:44 uživatelem KanakPepa

Přijde mi to jako až moc velký trest. Vím co jsem provedl v ten den a je pravda že jsem to tak nemusel ani hrotit utratil jsem pak všechny peníze co jsem měl, což bylo uplně zbytečné. Ale jak říkam chtěl jsem udělat karmu za to spawn killovani. ikdyž jsem tam opravdu jen stál bylo mě zasáhnuto několikrát tím bean bagem. Mohl jsem zůstat mrtvej ale stále jsem se jim snažil vysvětlit ten problém skrz OBSko. Jak byli arogantní, tak to nešlo ale chápu důvod arogantnosti a bylo to celý jenom kvůli jedné chybě. Kdybych zůstal mrtvej tak bych více nedostal a já nemusel být potom nasraný.

Bylo to potom odemně jen čistý troll a za ten troll se omlouvám. Z jejich strany jsem cítil troll taky a stojím si za tom že pokuď budu mít 40 dnoví ban měli by si odpykat ban za spawn killovani. Opravdu zbytečně spawn killování.

dnes v 22:53

Z permy na 40 dnů bylo zkrácení dostatečné. Přečkej si zbytek trestu.