Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

salsi10x

Hráč

53
21.9.2026 20:54

Čus @KaiserCrowley,

chtěl bych tě poprosit o podrobnější odůvodnění mého banu za zneužití mechaniky elevátoru k útěku. Nejsem si vědom toho, že bych elevátor nějakým způsobem zneužil k útěku. Naopak mě to znevýhodnilo, jelikož se díky tomu ke mně dostal blíž. Ve finále jsem totiž utekl za pomoci vozidla, takže podle mého názoru elevátor v samotném útěku nehrál žádnou roli.

Budu rád za vysvětlení.

dnes v 07:56

Čau,

tak pro začátek musím připomenout, že vstup do interiéru je zde stavěný způsobem, aby bral v konsideraci načítání mapy a člověk se při teleportaci na souřadnice nepropadl. To se projevuje v té formě, kdy tě to při vstupu "zmrazí" a nepohneš se přibližně na 2 sekundy, ale to ty jistě víš. 

Když za tebou běžel policista, po němž jsi pro mě ze zcela nepochopitelnýho důvodu skočil (/tackle), zaběhl jsi do interiéru a po chvíli kdy vběhl za tebou, tak jsi tím samým východem vyběhl. Nutno dodat, že byl ještě ve dveřích znehybněný skriptem, když jsi vycházel. Proto se jedná o zneužití.