Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-008] Vyhlášení voleb do krajského zastupitelstva

1 2



30.11.2020 16:31, naposledy upraveno 30.11.2020 16:33 uživatelem Rataj

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozhodnutí vrchní soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do krajského zastupitelstva Red County


Vyhlašujeme volby do krajského zastupitelstva Red County na volební období prosinec 2020 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek. Volby probíhají od 1.12.2020 do 3.12.2020.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do krajského zastupitelstva Red County a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery a Palomino Creek.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 1.12.2020 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1.12.2020 do 3.12.2020. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem krajského zastupitelstva s mandátem platným od 4.12.2020 do 4.1.2021.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (tři hlasy dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - národní banka San Andreas v Palomino Creek


 

 

30.11.2020 17:26, odstraněno 30.11.2020 21:03 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.11.2020 19:49, naposledy upraveno 30.11.2020 19:49 uživatelem Rataj

Adresát: Dr. Hannah Shane

Věc: Odpověď na oznámení o kandidatuře


Vážená doktorko,

kandidovat lze pouze v jednom z uvedených volebních obvodů: Blueberry, Montgomery, Palomino Creek. Dle Ústavního zákona č. 1/2020, Hlavy II., článku 6., bodu 3. jsou členy krajského zastupitelstva pouze starostové těchto tří obcí a jeden zástupce vrchního soudu.

Opravte prosím své oznámení kandidatury tak, aby splňovalo tuto podmínku. Rádi vás pak zařadíme na seznam kandidátů jedné ze tří obcí v oblasti Red County.


JUDr. William Stengel Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

30.11.2020 19:51

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Vážený soude, 
Bradley Palmer, Narozen 20.1.1983 v San Fierru, kandiduji na starostu, do volebního obvodu Blueberry

Během své funkce, bych jednal dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, pro dobro obyvatel Blueberry a ostatních obcí v kraji. Chtěl bych zajistit finanční stabilitu obce, zřídit několik dopravních změn v naší obci a více jednal o změnách na našem katastrálním území, které jsou nezbytné pro bezpečí našich občanů. 

Několik let již podnikám v oboru opravárenství motorových vozidel, se sídlem v Blueberry, firmě se ekonomicky velmi daří a finančně podporuje rozpočet kraje. Tím bych chtěl poukázat na svou ekonomickou a finanční gramotnost. Jsem vzdělaný v oboru opravář motorových vozidel s nádstavbou na podnikání v oboru. 

K veřejnosti mám pouze kladný vztah, chtěl bych být spíše prospěšný. Nemám v plánu omezovat pohodlí, ani svobodu ostatních občanů. Pouze apelovat na věci, které jsou pro ně přínosem. Obec Blueberry, je aktuálně ve stínu obcí Palomino Creek a Montgomery, chtěl bych ji pozvednout z tohoto stínu a udělat z ní lepší místo, kde žít, podnikat, vychovávat potomstvo a trávit svůj volný čas. Pokud chcete změnit budoucnost tohoto malebného městečka, víte komu dát svůj hlas.

Dne 30.11.2020 v Blueberry

pa202

Hráč

39
30.11.2020 20:06, naposledy upraveno 30.11.2020 20:06 uživatelem pa202

Meno: Bc. Hieronymus Singh
Dátum narodenia: 09.01.1979
Volebný obvod: Mongomery

 

Vážení súd, milí občania,

vzhľadom k nadchádzajúcim voľbám, som sa rozhodol, že budem kandidovať na starostu Montgomery na ďalšie volebné obdobie a staral sa o správny chod a zlepšenie súčasného stavu na jeho území.

Ako najdôležitejšie by som sa snažil vyriešiť dopravné problémy, ktoré vznikajú v úseku pri domoch medzi centrom Montgomery a farmou smerom na Palomino Creek a cestu od domov do centra vedľa Hasičskej stanice zavedením rýchlostných radarov a rozšírením úseku na ktorom je povolená maximálna rýchlosť 60 km/h. Ako druhé by som sa snažil riešiť veľký problém z hľadiska parkovania v centre Montgomery zriadením parkovísk.

Občanom Montgomery sa budem vždy venovať, počúvať ich názor a pokúsim sa im vždy vyhovieť čo najviac to pôjde. S občanmi sa budem snažiť vychádzať za dobre a nikdy nevyvolávať spory, ktoré by poškodili moju povesť, či povesť Montgomery. Pokiaľ chcete, zvýšiť bezpečnosť v Montgomery a zlepšiť bývanie viete koho máte voliť.

S pozdravom Bc. Hieronymus Singh, váš kandidát na starostu Mongomery.

V montgomery dňa 30.11.2020.

 

F3nixar

Hráč

22
30.11.2020 20:44

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

--------------------------------------------------------------

Jméno - MUDr. JUDr. Antonio Blake

Datum narození - 26.1 1978

Volební obvod - Montgomery

 

Otevřený dopis:

Vážení a vážené,

 

Rád bych představil můj program v případě zvolení do krajského zastupitelstva a jako starostou obce Montgomery.

V první řadě je nutno zmínit, že opět bych rád obnovil na pravidelné bázi chvilky ze starostou, kde budete mít možnosti se vyjadřovat k dění se v Red County! Budu ovšem otevřen i já sám, i mimo chvilky ze starostou.

Dále bych jako starosta Montgomery zapracoval na bezpečnosti v obci, zapracujeme na větší kontrolu silnic Montgomery. S bezpečností také souvisí, že budu jako člen krajského zastupitelstva těžce apelovat na zastavení nelegálních převozů zbraní, drog apod...

Hlavní náplní mého programu bude jeden aspekt a to je pořádání veřejných akcí! Mým plánem je pořádat akce, které budou veřejné, kde si budete moc něco koupit, někde si promluvit s přáteli a to vše na jedné hromadné akci! Jeden z hlavních náplní bude také podpora neziskových i ziskových organizací, kde ziskový mohou být partnerem při pořádání veřejných akcí. Dle mých plánů, by to mělo pomoci ziskovým organizacím jejich viditelnosti, kde lidé budou moci poznat kdo a jaká organizace co vyrábí nebo co nabízejí za služby. Mohlo by to i některé inspirovat pro jejich vlastní podnikání a tak dále rozšiřovat větve podnikání. 

Dále jedna z mých hlavních náplní společně s členy krajského zastupitelstva bude podpora relaxačních podniků, kde se budu společně s členy krajského zastupitelstva zařizovat místa odpočinku po náročném týdnu.

Vše může být zrealizováno, když vy, občané, budete správně hlasovat. 

Děkuji za vaší případnou podporu a vaše hlasy, kandidát MUDr. JUDr. Antonio Blake

 

30.11.2020 20:49, naposledy upraveno 30.11.2020 20:50 uživatelem JazeX

Jméno: Ryan Sherwood
Datum narození: 26.04.1990
Volební obvod: Palomino Creek

Vážený soude, vážení občané,
ohlašuji svou kandidaturu na druhé volební období mého starostování v Palomino Creek. Pevně věřím, že všichni občané, co se mnou měli co do činění dobře vědí, že pro Palomino mám v srdci speciální místo a chovám k němu čirou lásku. Denně řeším problémy občanů, stejně jako podporuji místní podniky a podnikatele. Jde mi především o blaho mé obce, což věřím, že všichni obyvatelé Palomina denně vidí. Pro svou obec jsem nasadil i život, když jsem se připojil k zásahu PSA s jejíž pomocí se nám podařilo ochránit finance obyvatel Red Country.

I v dalším období hodlám dělat totéž. Denně řešit problémy obyvatel a navrhovat řešení, které přinesou blaho všem v Red Country. Budu řešit především problém s gangy a mafiemi, které se v poslední době snaží vydobít své místo. Tomu učiním přítěž a nedovolím, aby zločiny sužovali obyvatele Red Country.

Díky mým mimořádným vyjednávacím schopnostem jsem schopný vyjednat návrhy, na kterých by se jiné rady nebyli schopné dohodnout. Jsem proto vhodným lídrem Palomina, který dokáže jeho zájmy obhájit.

Podepsán
Ryan Sherwood
dosluhující starosta Palomino Creek

Sepsáno v Palomino Creek dne 30.11.2020

Kenny15

Hráč

19
30.11.2020 20:49, naposledy upraveno 30.11.2020 20:51 uživatelem Kenny15

Adresát:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno: Kenny Wright.

Datum narození: 12.10.1990

Kandidát na pozici: Starosta Montgomery.

Vážení a milý spoluobčané. 

Mé jméno je Kenny Wright, a kandiduji na post starosty v obci Montgomery.

Proč zrovna já?

Poslední dobou mě tíží hodně věcí které momentální vedení obce neplní a je na čase s tím pohnout. S bývalým panem starostou jsem hodněkrát řešil různé věci, ať už rekonstrukci výjezdového stanoviště HZS a ZZS, dopravní  infrastrukturu v obci, a další věci. Ještě za mého působení na postu velitele HZS, mi pan starosta vycházel vstříc, ale poslední dobou jsme ztratili kontakt. Hodně věcí bych chtěl jako možný starosta vyřešit. A to jsou pozemky pro výstavbu rodinných domů, opravy místní komunikace, případně její celkovou rekonstrukci a zmodernizovat nemocnici + výjezdové stanoviště HZS a ZZS. 

Co můžu dát spoluobčanům?

Já jakožto bývalý místostarosta a člen obecního zastupitelstva a člen rady obce vím jak to v této věci chodí, takže budu dělat maximum aby lidé mohli šťastně v naší obci žít. Během mé činnosti na postu místostarosty jsem vypracoval různé projekty. Mezi ně patří např; Výstabva Domova pro seniory, výstavba nové hasičské zbrojnice pro místní SDH, revitalizaci centra obce, a další věci na kterých jsme spolupracovali i s ostatnímy občany. 

V loňském roce se mi podařilo vyběhat dotace na pořízení nové cisternové automobilové stříkačky, (CAS), pro moji rodnou obec. Což považuji za velké plus.

Moje projekty do budoucna?

Mám pár hlavních věcí co bych chtěl pro naši obec zhotovit. Hlavní prioritou je výstavba rodinných domů, pro mladé spoluobčany. 

Další věcí je zavedení 5G sítě. Poslední dobou se stává, že vypadává v obci mobilní signál, který je potřebný pro život ostatních lidí. Bez signálu se přece nikam nedovoláme, to bychom mohli zpět  do doby kamenné, kdy se zprávy vysílali pomocí kouřových signálů.

A jako poslední je dopravní infrastruktura. Poslední dobou jsou z mého pohledu silnice na průtahu obcí, v poměrně dezolátním stavu. Mé rozhodnutí by bylo vedeno k tomu, aby došlo k celkové rekonstrukci silnic v naší obci. Dále by došlo k instalování více veřejného osvětlení, zvýraznění přechodů pro chodce, přidání retardérů a možná i radarů. Chci dbát na bezpečnost občanů, která je na prvním místě.

Jsem velmi rád, že můžu žít v tak skvělé obci mezi skvělými lidmi. Budu rád za každý Váš hlas, a já budu dělat vše pro to, abysme se cítili bezpečně, klidně a velmi pohodlně.

 

S pozdravem a přáním krásného večera

Ing. Kenny Wright.

Sepsáno v Montgomery dne: 30.11.2020.

 

Rezekvitek

Hráč

8
30.11.2020 20:53, naposledy upraveno 30.11.2020 20:56 uživatelem Rezekvitek

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Celé jméno: Zoey Bormann
Datum narození: 11.11.1996

Vážený soude, vážení voliči,

jmenuji se Zoey Bormann a tímto oznamuji svou kandidaturu na starostku obce Montgomery. Pocházím z řad "obyčejných" lidí a chci, aby i jejich hlas byl pořádně slyšet.

Tato obec se vyznačuje zejména tím, že zde sídlí veškeré složky integrovaného záchranného systému kraje Red County, proto chci podpořit jejich správné fungování. Postarám se o zajištění veškerých potřebných prostředků  k náplni jejich práce. Zároveň však budu dohlížet na to, aby nezneužívaly své pravomoce. 

Jelikož se právě v Montgomery nachází jediná čerpací stanice v Red County, nehodlám dopustit zákaz kamionové dopravy, která je přínosná pro průmysl v našem kraji.

Zastavím rozmáhající se drogové kartely na našem území. Něco takového je naprosto nepřípustné!

Zařídím výstavbu svodidel mezi silnicí a řekou v úsecích, kde vlivem nehod nejčastěji končí auta ve vodě.

Společně k lepším zítřkům nejen v Montgomery!

terankoman1

Hráč

4
30.11.2020 20:53, naposledy upraveno 30.11.2020 20:55 uživatelem terankoman1

Meno: Ing. Hector Log

Dátum narodenia: 12.5.1980

Volebný obvod: Blueberry

Vážený súd rád by som oznámil moju kandidatúru na post starostu Blueberry.

Ciele: 

  1. Ako starosta Blueberry by som chcel dosiahnuť rozvoj priemyslu v tejto oblasti.
  2. Ako ďalší bod by som chcel pomôcť prostým ľuďom žijúcim v tejto malebnej dedine pretože sám som začínal ako človek z ničoho chudobný ale nakoľko som pracoval ťažko dostal som sa vysoko ale až za 20 rokov môjho života a toto je neuveriteľná doba a toto by som chcel skrátiť aby každý občan mal možnosť začať žiť svoj život nie sa trápiť.
  3. Chcel by som vytvoriť v štátnom finančnom systéme bod ktorý by dotoval začínajúce firmy priamo v Blueberry pretože každý vie aké to je keď si založíte firmu za všetky svoje úspory a nemáte nič ani zamestnancov ani autá a musíte pracovať ako chudák aby ste vôbec prežili tento budged by sa sústredil hlavne na rozvoj firiem v smere rozvážania nakoľko je to tu neuveriteľne rozvinuté znížil by som daň a zvýšil by som vývoz dotáciou na kamióny a dodávky

Vážený občania aj nakoľko som z chudobných pomerov dúfam, že som si získal vaše srdcia a verím, že budete voliť s rozumom v hrsti prajem veľa šťastia všetkým kandidátom

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~160