Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
Strukturovaný životopis
JUDr. Paul Mikaelson, Ph.D.
OSOBNÍ INFORMACE:
Datum narození: 25.12.1975
Státní občanství: San Andreas
Korespondenční adresa: Los Santos, Temple čp. 242
KONTAKT:
Číslo Mob. Tel.: 122500
Mail: paul.mikaelson@post.ic
VZDĚLÁNÍ:
1981 - 1990 (Základní škola Brno)
1990 - 1994 (Střední Odborná Škola v Brně obor: Veřejnosprávní činnost) - Střední odborné vzdělání s maturitou
1994 - 2000 (Masarykova univerzita - Právnická fakulta - Právo a právní věda) - Vysokoškolské vzdělání (Magisterský titul)
2000 - (Masarykova univerzita - Právnická fakulta - Rigorózní zkouška) - titul JUDr.
2010 - 2014 (Masarykova univerzita - Právnická fakulta - Mezinárodněprávní studia) - Postgraduální (titul Ph.D.)
ZNALOST CIZÍCH JAZYKŮ:
Anglický jazyk - Plynule mluvený i psaný projev
KURZY:
2023 - (Kurz ZOP od Policie San Andreas)
LICENCE:
Řidičské oprávnění skup. A, B, C
PRAXE:
2000 - (Zápis do seznamu advokátních koncipientů u ČAK)
2000 - 2003 (Absolvování tříleté právní praxe)
2003 - (Vykonání advokátní zkoušky a složení advokátního slibu)
2003 - 2021 (Advokát ve firmě Mikaelson&Hoscha)
2023 - 2023 (Strážmistr u Policie San Andreas)
2023 - součastnost (Tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby a Nemocnice v MG)
MOTIVAČNÍ DOPIS:
Vážený soude,
s velkým zájmem se ucházím o pozici soudce. Věřím, že mé vzdělání a praxe jsou výborným základem pro tuto profesi a jsem přesvědčen, že bych mohl přinést mnoho užitečného pro justici.
Mým cílem je stát se dobrým soudcem, který dokáže poskytnout spravedlivé a nestranné rozhodnutí. Mám více než 20 let zkušeností v oblasti práva, včetně práce jako advokát a po sléze jakožto policista u PSA. Tyto zkušenosti mi pomohly získat hluboké pochopení zákona a jeho výkladu.
Vzdělání je pro mě velmi důležité a jsem hrdý na to, že jsem získal magisterský titul a titul JUDr. na Masarykově univerzitě. Po delší době jsem se znovu vrátil na univerzitu a získal titul Ph.D. v mezinárodním právu. Tato studia mi rozšířili znalosti a posílili mé schopnosti v právní oblasti.
Mým posledním úkolem byla práce jako tiskový mluvčí Nemocnice v MG a Zdravotnické záchranné služby, což mi umožnilo zdokonalit své schopnosti v komunikaci s lidmi a získat zkušenosti v oblasti řešení krizových situací.
Jsem přesvědčen, že bych mohl být skvělým přínosem pro naše soudnictví.
Jsem připraven na nové výzvy a těším se na příležitost se setkat s Vámi a diskutovat o svých schopnostech a zkušenostech.
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
Strukturovaný životopis
JUDr. Paul Mikaelson, Ph.D.
OSOBNÍ INFORMACE:
Datum narození: 25.12.1975
Státní občanství: San Andreas
Korespondenční adresa: Los Santos, Temple čp. 242
KONTAKT:
Číslo Mob. Tel.: 122500
Mail: paul.mikaelson@post.ic
VZDĚLÁNÍ:
1981 - 1990 (Základní škola Brno)
1990 - 1994 (Střední Odborná Škola v Brně obor: Veřejnosprávní činnost) - Střední odborné vzdělání s maturitou
1994 - 2000 (Masarykova univerzita - Právnická fakulta - Právo a právní věda) - Vysokoškolské vzdělání (Magisterský titul)
2000 - (Masarykova univerzita - Právnická fakulta - Rigorózní zkouška) - titul JUDr.
2010 - 2014 (Masarykova univerzita - Právnická fakulta - Mezinárodněprávní studia) - Postgraduální (titul Ph.D.)
ZNALOST CIZÍCH JAZYKŮ:
Anglický jazyk - Plynule mluvený i psaný projev
KURZY:
2023 - (Kurz ZOP od Policie San Andreas)
LICENCE:
Řidičské oprávnění skup. A, B, C
PRAXE:
2000 - (Zápis do seznamu advokátních koncipientů u ČAK)
2000 - 2003 (Absolvování tříleté právní praxe)
2003 - (Vykonání advokátní zkoušky a složení advokátního slibu)
2003 - 2021 (Advokát ve firmě Mikaelson&Hoscha)
2023 - 2023 (Strážmistr u Policie San Andreas)
2023 - součastnost (Tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby a Nemocnice v MG)
MOTIVAČNÍ DOPIS:
Vážený soude,
s velkým zájmem se ucházím o pozici soudce. Věřím, že mé vzdělání a praxe jsou výborným základem pro tuto profesi a jsem přesvědčen, že bych mohl přinést mnoho užitečného pro justici.
Mým cílem je stát se dobrým soudcem, který dokáže poskytnout spravedlivé a nestranné rozhodnutí. Mám více než 20 let zkušeností v oblasti práva, včetně práce jako advokát a po sléze jakožto policista u PSA. Tyto zkušenosti mi pomohly získat hluboké pochopení zákona a jeho výkladu.
Vzdělání je pro mě velmi důležité a jsem hrdý na to, že jsem získal magisterský titul a titul JUDr. na Masarykově univerzitě. Po delší době jsem se znovu vrátil na univerzitu a získal titul Ph.D. v mezinárodním právu. Tato studia mi rozšířili znalosti a posílili mé schopnosti v právní oblasti.
Mým posledním úkolem byla práce jako tiskový mluvčí Nemocnice v MG a Zdravotnické záchranné služby, což mi umožnilo zdokonalit své schopnosti v komunikaci s lidmi a získat zkušenosti v oblasti řešení krizových situací.
Jsem přesvědčen, že bych mohl být skvělým přínosem pro naše soudnictví.
Jsem připraven na nové výzvy a těším se na příležitost se setkat s Vámi a diskutovat o svých schopnostech a zkušenostech.
S pozdravem a přáním hezkého dne,