Orlando Anderson
Datum narození: 19.8.1996 Connecticut, USA
Kontaktní údaje:
Adresa: Chata 1893, Tierra Robada, San Andreas
Telefon: 407-413
E-mail: orlando.anderson@post.ic
Profesní zkušenosti:
Velitel Hasičského Záchranného Sboru v hodnosti majora Výjezdová Stanice Montgomery, San Andreas
• Řízení činnosti Hasičského Záchranného Sboru.
• Administrativní práce, organizační činnost v rámci řízení zásahů a fungování sboru.
• Nabytí pyrotechnického kurzu.
Policista obvodního oddělení Montgomery Policejní stanice Montgomery, San Andreas
• Splnění veškerých kurzů ZOP pro práci policisty.
Soukromý advokát
• Poskytování právní pomoci ve věcech trestního a majetkového práva.
• Spolupráce s advokáty na přípravě soudních dokumentů a analýze právních případů.
Kongresman Kongresu San Andreas
• Komunikace a spolupráce na tvorbě zákonů státu San Andreas.
• Součinnost se složkami Integrovaného Záchranného Systému a prezentování jejich potřeb na půdě kongresu.
• Vykonávání inspekcí neziskových organizací, státních složek, právnických osob.
Vzdělání:
Dosažení doktorského titulu Juris Doctor v oboru Trestní právo Yale Law University, Connecticut, USA
Odborné dovednosti:
• Analýza.
• Organizační dovednosti, schopnost řídit a vést tým.
• Komunikace s nejvyššími představiteli státní sféry.
• Znalost trestního a majetkového práva.
Jazykové dovednosti:
• Čeština (plynně)
• Angličtina (plynně)
• Italština (plynně)
Motivační dopis:
Vážený pane předsedo, vážení zaměstnanci soudu.
Dovolte mi tímto dopisem vyjádřit zájem o pozici Soudního znalce. Jsem přesvědčen, že mé odborné znalosti a zkušenosti v oblasti práva a soudní expertizy by mohly být přínosem pro správné fungování soudu. Počet soudních znalců v tomto státě zaostává, čímž se prodlužují čekací lhůty u úkolů, ke kterým je potřeba znalecký posudek. Mé zkušenosti bych naplno a nejlépe využil právě ve funkci soudního znalce. Sám jakožto několikanásobný kongresman vím, co je třeba. Během své kariéry jsem se často setkával s potřebou odborných posudků a měl jsem příležitost úzce spolupracovat se soudními znalci na různých případech. Tyto zkušenosti mě přivedly k rozhodnutí stát se jedním z nich, abych mohl přímo přispívat k spravedlivému a odborně podloženému rozhodování v soudních řízeních. Kromě technických dovedností si cením své schopnosti komunikovat složité odborné záležitosti jasně a srozumitelně, což je klíčové pro efektivní spolupráci s advokáty a soudem.
Věřím, že pozice soudního znalce je nejen odborně náročná, ale také vysoce zodpovědná, a já jsem připraven tuto odpovědnost přijmout. Jsem ochoten neustále se vzdělávat a sledovat nejnovější vývoj v oboru, abych mohl poskytovat posudky na nejvyšší úrovni kvality.
Děkuji vám za váš čas a vážím si této příležitosti.
S pozdravem,
Orlando Anderson, J.D.
Orlando Anderson
Datum narození: 19.8.1996 Connecticut, USA
Kontaktní údaje:
Adresa: Chata 1893, Tierra Robada, San Andreas
Telefon: 407-413
E-mail: orlando.anderson@post.ic
Profesní zkušenosti:
Velitel Hasičského Záchranného Sboru v hodnosti majora Výjezdová Stanice Montgomery, San Andreas
• Řízení činnosti Hasičského Záchranného Sboru.
• Administrativní práce, organizační činnost v rámci řízení zásahů a fungování sboru.
• Nabytí pyrotechnického kurzu.
Policista obvodního oddělení Montgomery Policejní stanice Montgomery, San Andreas
• Splnění veškerých kurzů ZOP pro práci policisty.
Soukromý advokát
• Poskytování právní pomoci ve věcech trestního a majetkového práva.
• Spolupráce s advokáty na přípravě soudních dokumentů a analýze právních případů.
Kongresman Kongresu San Andreas
• Komunikace a spolupráce na tvorbě zákonů státu San Andreas.
• Součinnost se složkami Integrovaného Záchranného Systému a prezentování jejich potřeb na půdě kongresu.
• Vykonávání inspekcí neziskových organizací, státních složek, právnických osob.
Vzdělání:
Dosažení doktorského titulu Juris Doctor v oboru Trestní právo Yale Law University, Connecticut, USA
Odborné dovednosti:
• Analýza.
• Organizační dovednosti, schopnost řídit a vést tým.
• Komunikace s nejvyššími představiteli státní sféry.
• Znalost trestního a majetkového práva.
Jazykové dovednosti:
• Čeština (plynně)
• Angličtina (plynně)
• Italština (plynně)
Motivační dopis:
Vážený pane předsedo, vážení zaměstnanci soudu.
Dovolte mi tímto dopisem vyjádřit zájem o pozici Soudního znalce. Jsem přesvědčen, že mé odborné znalosti a zkušenosti v oblasti práva a soudní expertizy by mohly být přínosem pro správné fungování soudu. Počet soudních znalců v tomto státě zaostává, čímž se prodlužují čekací lhůty u úkolů, ke kterým je potřeba znalecký posudek. Mé zkušenosti bych naplno a nejlépe využil právě ve funkci soudního znalce. Sám jakožto několikanásobný kongresman vím, co je třeba. Během své kariéry jsem se často setkával s potřebou odborných posudků a měl jsem příležitost úzce spolupracovat se soudními znalci na různých případech. Tyto zkušenosti mě přivedly k rozhodnutí stát se jedním z nich, abych mohl přímo přispívat k spravedlivému a odborně podloženému rozhodování v soudních řízeních. Kromě technických dovedností si cením své schopnosti komunikovat složité odborné záležitosti jasně a srozumitelně, což je klíčové pro efektivní spolupráci s advokáty a soudem.
Věřím, že pozice soudního znalce je nejen odborně náročná, ale také vysoce zodpovědná, a já jsem připraven tuto odpovědnost přijmout. Jsem ochoten neustále se vzdělávat a sledovat nejnovější vývoj v oboru, abych mohl poskytovat posudky na nejvyšší úrovni kvality.
Děkuji vám za váš čas a vážím si této příležitosti.
S pozdravem,
Orlando Anderson, J.D.