Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-014] Vyhlášení předčasných voleb na starostu Blueberry


10.12.2020 12:52

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozhodnutí vrchní soudu San Andreas

o vyhlášení předčasných voleb na starostu Blueberry


Vyhlašujeme předčasné volby na starostu obce Blueberry na volební období prosinec 2020. Volby probíhají pouze 11.12.2020.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje předčasné volby na starostu obce Blueberry, jenž se také stane členem krajského zastupitelstva Red County.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat, není-li již členem krajského zastupitelstva za jiný volební obvod.

Kandidaturu oznamte ještě dnes dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno a datum narození. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat 11.12.2020 od 04:30 hod. do následující půlnoci. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů se stává vítězem voleb, novým starostou obce Blueberry a členem krajského zastupitelstva s mandátem platným od 12.12.2020 do 4.1.2021.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou.

Své hlasy odevzdávejte na obecním úřadě v Blueberry.


 

 

 

Scor

Hráč

63
10.12.2020 15:52

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Rose Walker  
Datum narození - 24.5.1990


Vážená rado vrchního soudu, vážení občané Red County,

jmenuji se Rose Walker a touto formou oznamuji svojí kandidaturu na starostu obce Blueberry. 

Myslím si, že Blueberry je obec s velkým potenciálem, který by se měl využít proto, aby tato industriální obec prosperovala okresu Red County. 

Proto pokud bych byla zvolena, tak zařídím nová parkovací místa, postarala bych se o pracovní místa a levné bydlení pro nově příchozí obyvatele Red County. Tato obec je centrum přepravy, obchodu a průmyslu. Proto si myslím, že by se mělo primárně soustředit do této obce a podporovat průmysl.

S veřejností mám pozitivní vztahy a nebála bych se přijmout užitečné návrhy poskytnuty z řad obyčejných občanů, kteří by žili v Blueberry. Pokud chcete zlepšit kvalitu života v Blueberry a změnit budoucnost v lepší v této obce, víte komu pak dát hlas.

Dne 10.12.2020 v Blueberry


 



terankoman1

Hráč

4
10.12.2020 20:25, naposledy upraveno 10.12.2020 20:28 uživatelem terankoman1

Meno: Ing. Hector Log

Dátum narodenia: 12.5.1980

Volebný obvod: Blueberry

Vážený súd rád by som oznámil moju kandidatúru na post starostu Blueberry.

Ciele: 

  1. Ako starosta Blueberry by som chcel dosiahnuť rozvoj priemyslu v tejto oblasti.
  2. Ako ďalší bod by som chcel pomôcť prostým ľuďom žijúcim v tejto malebnej dedine pretože sám som začínal ako človek z ničoho chudobný ale nakoľko som pracoval ťažko dostal som sa vysoko ale až za 20 rokov môjho života a toto je neuveriteľná doba a toto by som chcel skrátiť aby každý občan mal možnosť začať žiť svoj život nie sa trápiť.
  3. Chcel by som vytvoriť v štátnom finančnom systéme bod ktorý by dotoval začínajúce firmy priamo v Blueberry pretože každý vie aké to je keď si založíte firmu za všetky svoje úspory a nemáte nič ani zamestnancov ani autá a musíte pracovať ako chudák aby ste vôbec prežili tento budged by sa sústredil hlavne na rozvoj firiem v smere rozvážania nakoľko je to tu neuveriteľne rozvinuté znížil by som daň a zvýšil by som vývoz dotáciou na kamióny a dodávky

Vážený občania nakoľko som bol odvolaný z funkcie starostu aj tak sa pokúsim pre toto nádherné mesto urobiť všetko a znovu kandidovať a dokázať všetkým mojim voličom, že práve ja som ten kandidát ktorému by ste mali dať svoj hlas a pevne verím, že pri voľbách vás povedie srdce a zdravý rozum moja kandidatúra sa nemení nakoľko si za svojími názormy stojím 

Hector Log

10.12.2020 21:03, naposledy upraveno 10.12.2020 21:03 uživatelem Wright

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Vážený soude, 
já Bradley Palmer, Narozen 20.1.1983 v San Fierru, kandiduji na starostu, do volebního obvodu Blueberry

Během své funkce, bych jednal dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, pro dobro obyvatel Blueberry a ostatních obcí v kraji. Chtěl bych zajistit finanční stabilitu obce, zřídit několik dopravních změn v naší obci a více jednal o změnách na našem katastrálním území, které jsou nezbytné pro bezpečí našich občanů. 

Několik let již podnikám v oboru opravárenství motorových vozidel, se sídlem v Blueberry, firmě se ekonomicky velmi daří a finančně podporuje rozpočet kraje. Tím bych chtěl poukázat na svou ekonomickou a finanční gramotnost. Jsem vzdělaný v oboru opravář motorových vozidel s nádstavbou na podnikání v oboru. 

K veřejnosti mám pouze kladný vztah, chtěl bych být spíše prospěšný. Nemám v plánu omezovat pohodlí, ani svobodu ostatních občanů. Pouze apelovat na věci, které jsou pro ně přínosem. Obec Blueberry, je aktuálně ve stínu obcí Palomino Creek a Montgomery, chtěl bych ji pozvednout z tohoto stínu a udělat z ní lepší místo, kde žít, podnikat, vychovávat potomstvo a trávit svůj volný čas. Pokud chcete změnit budoucnost tohoto malebného městečka, víte komu dát svůj hlas.

Dne 10.12.2020 v Blueberry

11.12.2020 02:40

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na úřadě v Blueberry.

Kandidáti:
Rose Walker
Ing. Hector Log
Bradley Palmer


JUDr. William Stengel Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~84

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024