Zdravím,
jelikož se rád zapojuji do hádek, tak bych připojil i názor z mého pohledu. Jelikož @neznamy#1445 věděl, že zbraně jsou zajištěné, tak bezprostředně bez RPení žádného fearu mohl z osob udělat cedník. Co se týče toho, že byl zasažen. Bohužel toto jsme projednávali několikrát a funguje zde S2K systém, čímž zranění se RPí až na posledním místě. Nadále nechápu vaše urážky z obou stran.
Z mého pohledu je ban neoprávněný. Pokud sehrály roli i jiné okolnosti, tak mě prosím opravte.
Děkuji
Michael
EDIT: Po shlédnutí videa se potvrdila moje teorie. Cosmmo jednal pomocí mozku, ne pomocí zadního otvoru, že @Crazy. Bouchnutí osoby do cosmma nebylo v průběhu nějak zarpeno (což být nemusí) a cosmmo by z toho neměl/měl minimální následky. #MamiJsemMafyjan
Zdravím,
jelikož se rád zapojuji do hádek, tak bych připojil i názor z mého pohledu. Jelikož [user:1445] věděl, že zbraně jsou zajištěné, tak bezprostředně bez RPení žádného fearu mohl z osob udělat cedník. Co se týče toho, že byl zasažen. Bohužel toto jsme projednávali několikrát a funguje zde S2K systém, čímž zranění se RPí až na posledním místě. Nadále nechápu vaše urážky z obou stran.
Z mého pohledu je ban neoprávněný. Pokud sehrály roli i jiné okolnosti, tak mě prosím opravte.
Děkuji
Michael
EDIT: Po shlédnutí videa se potvrdila moje teorie. Cosmmo jednal pomocí mozku, ne pomocí zadního otvoru, že [user:544]. Bouchnutí osoby do cosmma nebylo v průběhu nějak zarpeno (což být nemusí) a cosmmo by z toho neměl/měl minimální následky. #MamiJsemMafyjan