Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Respawn/Zdravýrozum/CK-Petr Polikowsky

1 2

13.1.2021 11:58

Vyjádřím se jen k tomu, co můžu... 
Takže ano, chtěl jsem ReRP akce jelikož tam došlo k pochybení z obou zúčastněných stran načež od obou stran přišly reporty, opravil jsem auta a řekl jsem jim, že vzhledem k nedostatku důkazů je potřeba sehrát akci znovu a voidnul jsem to co vyvolalo ony reporty. Akci tedy sehráli znovu, nějakou dobu se honili po bayside (cca 5 - 6 minut ) než se jim kamion podařilo poškodit natolik, že ho vytáhli ven, omráčili a odvezli na MountC.. Od omráčení si samozřejmě nic nepamatuje, to je jasné. samotné omráčení a vytažení z auta a odvoz na MountC. trvalo takových 6-7 minut, pak ho obírali a stáhlí ho v podstatě až dohola, což mohlo trvat dobře dalších 8 minut určitě, než ho zastřelili a dali mu PK.
(jsou to moje odhady, ale i kdyby to bylo kratší, určitě si alespoň začátek pamatovat může maximálně do toho než byl omráčen, pak už těžko.)

Na PSA potom přišel, že si nic moc nepamatuje, ani jak se dostal do nemocnice, ale že poslední co ví, že vezl kamion do Bayside a že ho přepadlo černé Tahoe a v něm asi dva muži. PSA tam jela, kamion našla, kamera v něm nebyla. 
Pak přišel s tím že si asi vybavuje SPZ.
PSA na stopu Pavola Shelbyho dovedla SPZ, která v té době byla stále zaregistrovaná na osobu Pavol Shelby. (nikoliv na frakci, jak je to teď) 
Po soudním příkazu k povolení k prohlídce Shelbyho nemovitostí ( a nemovitostí jeho frakce ) byl nalezen lodní průkaz na jméno Polikowsky. Pak nějaké další věci, ale nepřímé nebo nejisté spojitosti. 

Nicméně já jsem se od celého vyšetřování PSA distancoval a nechal jsem ostatní ať se tím zabývají, abych třeba něco "omylem" nezmetoval nebo nezmixoval... takže to je z mé strany

Kenny15

Hráč

19
13.1.2021 12:05

Podobný případ se tu řešil nedávno, a to když PSA rozstřílela borce na cedník, Pokud chceš udělit CK, tak k tomu musíš mít řádný důvod, a né, když vezmeš na ulici borca, a za rohem mu prostřelíš hlavu. Mimochodem, je na to i nějaký pravidlo, jak se má správně udělit CK, kdyžtak prosím aby ho někdo dodal. Nicméně jak jsem již zmiňoval. Musíš mít nějaký souhrn důkazů, na to abys mohl dát osobě CK + teda nějaké povolení.

Navíc, jestli je to ten případ, co byl cca týden zpět, když někdo Peťana zmlátil, tak si měl podat stížnost hned, a né týden potom. To jsi v tom případě udělal chybu ty. Uvidíme jak to posoudí A-Team, ale pokud je to, co si myslím, tak už od toho uplynul týden, možná i víc. 

U RP akce jsem nebyl, ale viděl jsem IC Peťana, v jakém stavu je, tak tu taky nechám lehce moje vyjádření. 

Sensei

Hráč

28
13.1.2021 12:10, naposledy upraveno 13.1.2021 14:11 uživatelem Sensei

EDIT: kenny ja viem, a preto mu ho nechcem vobec dať ani to reišiť chapeš :D 

EDIT 2: aj keby tak mne už nastavený trest za toto. Vlkovod, ktorý opravoval chybu po bratroyovi mi nastavil priemarný trest ak niečo nesedí vyjadri sa Vlk

EDIT 3: Sťažonsoť podávam preto tak neskoro, pretože: 1. ako som povedal tret už sopm dostal aj odsedel

2. nezadlo sa mi to že si to mohol pamatať a prišlo mi 

EDIT 4: HORE SOM PRIDAL EDIT, KUKNITE TO

EDIT 5:

Aby som to skratil Vlkovod ked si mi nastavoval/opravol ten trest ak si pamätáš čo mi to Batroyi nastavil na doživotie, tak si mi nastavil trest za čo? Lebo ak za ten "únos" tak potom tu je zakon nato Zákon č. 4/2020 Zákon o soudním řízení Článek 4 - Právní zasady u soudního řízení §14 Ne bis in idem („ne dvakrát o tomtéž“) - nelze rozhodovat dvakrát o téže věci. a nemá zmysel to dalej riešiť. Tak pýtam sa že čo si mi tam nastavil lebo si "povedal že nastavil som ti to čo naozáj máš mať" Ak to je tak potom nemá zmysel dalej rieišiť a sme vybavený zaberie to viacej času pri tom by to stačilo takto uzavrieť @Awoo

13.1.2021 13:11, odstraněno 13.1.2021 14:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
sandlerino udělil za tento příspěvek varování: Double-post
13.1.2021 13:31, odstraněno 13.1.2021 14:10 uživatelem
sandlerino udělil za tento příspěvek varování: Triple-post

Kavil

Hráč

9
14.1.2021 09:33, naposledy upraveno 14.1.2021 09:34 uživatelem Kavil

@Sensei V posledních dnech jsem zaznamenal tvé stížnosti a chtěl bych se ti tady vyjádřit. Neber toto jako nějaký útok na tvoji osobu, spíše můj skromný názor. Přijde mi, že si dost stěžuješ, což není nutně problém, podporuji lidi, kteří dokáží vyjádřit svůj názor, ale měla by to být konstruktivní kritika, jednoduchá, stručná a hlavně s argumenty. Jenže mi přijde, že ty až moc píšeš a kolikrát to co chceš, vlastně ztrácí na významu a je to akorát zmatené a člověk vlastně neví, co chceš. Teď přejdu k té hlavní věci. Ty si teda stěžuješ na postavu Petr Polikowsky, ale všiml sis, že si v podstatě tohoto problému stěžuješ na to, co sám děláš? Na videu jde vidět, že máš trochu problém s tím rpit injuries, či následky toho, co se děje. Když si to vezmeš z podstaty, tak nechceš dopustit to, že to co jsi začal, tak neuspěje a snažíš se ho dostat i přes tvé chyby. Tvá stížnost je ale na osobu, která udělala to stejné, akorát jinak. Snaží se tě dostat, protože to nechce nechat být, jenže není dokázané, že došlo k porušení pravidel z jeho strany, v tvém případě to jde vidět na videu. Pokud skutečně akce trvala dlouho a nebyl na začátku omráčený, tak si může pamatovat, jak na něj najíždí auto, to si přeci pamatuje každý. Jde o to, že mi přijde, že na problémy hledíš pouze z tvého pohledu, sebestředně, a nezamýšlíš se nad podstatou toho problému a nehledíš na to z druhé strany. Pak se dostáváš do takových nepříjemných situací. Takže prosím, zkus se taky zamyslet, na co by si ti hráči mohli dát stížnost na tebe. Podívej se na to video, co tam vlastně děláš ty. Myslím, že to prospěje jak tobě, tak hráčům.

Chápu, že chceš, ať se ti hraje lépe, ale nesmí to být na úkor druhého.

Sensei

Hráč

28
20.3.2021 19:34

zamknite to, je neskoro na void :)

20.3.2021 20:58

1 2