@Sensei V posledních dnech jsem zaznamenal tvé stížnosti a chtěl bych se ti tady vyjádřit. Neber toto jako nějaký útok na tvoji osobu, spíše můj skromný názor. Přijde mi, že si dost stěžuješ, což není nutně problém, podporuji lidi, kteří dokáží vyjádřit svůj názor, ale měla by to být konstruktivní kritika, jednoduchá, stručná a hlavně s argumenty. Jenže mi přijde, že ty až moc píšeš a kolikrát to co chceš, vlastně ztrácí na významu a je to akorát zmatené a člověk vlastně neví, co chceš. Teď přejdu k té hlavní věci. Ty si teda stěžuješ na postavu Petr Polikowsky, ale všiml sis, že si v podstatě tohoto problému stěžuješ na to, co sám děláš? Na videu jde vidět, že máš trochu problém s tím rpit injuries, či následky toho, co se děje. Když si to vezmeš z podstaty, tak nechceš dopustit to, že to co jsi začal, tak neuspěje a snažíš se ho dostat i přes tvé chyby. Tvá stížnost je ale na osobu, která udělala to stejné, akorát jinak. Snaží se tě dostat, protože to nechce nechat být, jenže není dokázané, že došlo k porušení pravidel z jeho strany, v tvém případě to jde vidět na videu. Pokud skutečně akce trvala dlouho a nebyl na začátku omráčený, tak si může pamatovat, jak na něj najíždí auto, to si přeci pamatuje každý. Jde o to, že mi přijde, že na problémy hledíš pouze z tvého pohledu, sebestředně, a nezamýšlíš se nad podstatou toho problému a nehledíš na to z druhé strany. Pak se dostáváš do takových nepříjemných situací. Takže prosím, zkus se taky zamyslet, na co by si ti hráči mohli dát stížnost na tebe. Podívej se na to video, co tam vlastně děláš ty. Myslím, že to prospěje jak tobě, tak hráčům.
Chápu, že chceš, ať se ti hraje lépe, ale nesmí to být na úkor druhého.
[user:3659] V posledních dnech jsem zaznamenal tvé stížnosti a chtěl bych se ti tady vyjádřit. Neber toto jako nějaký útok na tvoji osobu, spíše můj skromný názor. Přijde mi, že si dost stěžuješ, což není nutně problém, podporuji lidi, kteří dokáží vyjádřit svůj názor, ale měla by to být konstruktivní kritika, jednoduchá, stručná a hlavně s argumenty. Jenže mi přijde, že ty až moc píšeš a kolikrát to co chceš, vlastně ztrácí na významu a je to akorát zmatené a člověk vlastně neví, co chceš. Teď přejdu k té hlavní věci. Ty si teda stěžuješ na postavu Petr Polikowsky, ale všiml sis, že si v podstatě tohoto problému stěžuješ na to, co sám děláš? Na videu jde vidět, že máš trochu problém s tím rpit injuries, či následky toho, co se děje. Když si to vezmeš z podstaty, tak nechceš dopustit to, že to co jsi začal, tak neuspěje a snažíš se ho dostat i přes tvé chyby. Tvá stížnost je ale na osobu, která udělala to stejné, akorát jinak. Snaží se tě dostat, protože to nechce nechat být, jenže není dokázané, že došlo k porušení pravidel z jeho strany, v tvém případě to jde vidět na videu. Pokud skutečně akce trvala dlouho a nebyl na začátku omráčený, tak si může pamatovat, jak na něj najíždí auto, to si přeci pamatuje každý. Jde o to, že mi přijde, že na problémy hledíš pouze z tvého pohledu, sebestředně, a nezamýšlíš se nad podstatou toho problému a nehledíš na to z druhé strany. Pak se dostáváš do takových nepříjemných situací. Takže prosím, zkus se taky zamyslet, na co by si ti hráči mohli dát stížnost na tebe. Podívej se na to video, co tam vlastně děláš ty. Myslím, že to prospěje jak tobě, tak hráčům.
Chápu, že chceš, ať se ti hraje lépe, ale nesmí to být na úkor druhého.