Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Neoprávněné a neprofesionální jednaní PSA.


Florian

Hráč

15
19.1.2021 19:20

Podatel: Tomáš Janíček

Věc: Zahájení trestního řízení na chybné jednaní ze strany PSA. 

Odůvodnění: Vážený soude, dnes 13.12.2020 kolem 16:30 došlo z mé strany na střelbu na vozidlo v které seděla osoba která mi předtím vyhrožovala. Když jsem vyndal zbraň která byla uložena v mém saku tak osoba začala utíkat a poté po chvilce osoba sedla do vozidla a rozjela se, z mého pohledu si myslím že kdybych v tom momentu nezačal střílet první rámu do vzduchu a další dvě rány do pneumatik tak mě osoba srazí. Předtím než jsem začal na vozidlo střílet tak jsem zavolal PSA. Když PSA přijela všechno jsem jim řekl a klidu jednal byl jsem převezen na stanici kde mě osoba vyslýchala. Než jsme jeli na stanici byl ve vozidle pán který řekl nějakou výpověď co viděl, na stanici jsem byl vyslechnut poté přijel jeho kolega který mu říkal to co se stalo u banky, poté co jsem řekl všechno co se stalo jsem byl zatčen a předán vazební službě než mě osoba předala, tak jsem se zeptal jestli bere jeho výpověď jako hlavní a osoba mi řekla Ano tím pádem si myslím že osoba nejednala správně a důvěřuje kolegovi. Myslím si že Pán Policista by měl byt nestranný.

Záměr: Otevřít tento spor a dořešit můj údajný trestní čin, a vyřešit proč osoba důvěřuje kolegovi víc jak obyčejný osobě.

Přílohy: Zvuková nahrávka z výslechu kterou si nahrával pán policista.

arciCZ

Hráč

32
20.1.2021 16:02

Vážený pane Janíček,

Váš podnět jsme zkontrolovali ovšem váš záměr k tomuto podnětu nepatří k soudu, napravte to prosím a napište nám nový záměr. Děkuji.


20.01.2021

Santino Kelly

Referent a Inspektor

arciCZ

Hráč

32
31.1.2021 17:39

Vážený pane Janíček,

Vzhledem k tomu že jste za 11dní neodpověděl na poslední dopis od nás, vám tento podnět zamítám. V případě že s tím nesouhlasíte můžete si založit nový, kde vše zmíněné napravíte.


31.01.2021

Santino Kelly

Referent a Inspektor


Powered by LeoSight IFS
LT~38