@Rataj To som aj spomínal myslím, že nie je možné zobrať stanice hráčom, ktorý si ich kúpili no je tu možnosť zťažiť ten proces výroby, nechcem povedať, že aby to nezvládali jedinci, no tak aby to bol o skratka výhodnejšie pre tie frakcie, tým by sa na trhu práce vytvorila aj možnosť banníkov/horníkov (a tam ďaľšie možnosti na vylepšenie potenciálneho RP pri ťažbe(ale to časom a to je na vlastnu diskuziu)) a tým pádom by si skôr výroby zobrali na starosť mafie, ktoré by sa mohli rozpísať v zozname frakcií a tú " úroveň RP" a celé procesy okolo toho by dohodli s adminmi. Pouličné gangy by dostali možnosť odoberať zbrane od mafii/výrobcov a predávať jedinocom-to je môj navrh ale to by sa časom vyriešilo samé.
K tým staniciam, je ich na online shope v ponuke 10, správne? A počul že už boli dopĺnané.
Ďalej k staniciam, nehccem brať tu možnosť vyrábať tým, ktorí ju už vlastnia no po zťažení výrobného procesu by ich to mohlo omrzieť no nie pripraviť o možnosť vyrábať a z tohoto vyplývajú dve možnosti
-1. Zdvihla by sa cena zbraní na trhu
-2. vlastníci by proste mohli predať stanice za mastnú čiastku už spomínaným "mafiám" poprípade legálnym spoločnostiam ako je Palomino Holdings
Týmto by došlo nie len k obmedzeniu a zníženiu počtu zbraní v obehu nie len z bedničke ale aj z výrobných staníc. Viem o čom vravím lebo vyrobiť 50 coltov a začať ich preádvať, nie je síce najľahšie no na rovinu ani najťažšie
A ku tomu ako by som to určoval? No ako som spomenul výroba by ďalej ostala dostupná pre všetkých no náročenjšia, poprípade nejakým mafiám, t.j. overených adminom (nejaký príspevok na fóre) možno nejaký výkaz ilegálnej činnosti. Tieto organizácie na výrobu jak legálne tak ilegálne by mohli byť zvýhodnené aby sa to fakt oplatilo skupinám a nie jedincom, ktorí potom iba berú kšeft takýtmo skupinám.
Výrobný proces sťažiť na štýl:
-Pridať viac a rôznach nákresov
-Pridať ilegálne NPC ktoré predá na nákresy za drahšiu čiastku ako v Centre Obchodu hocikomu a naopak NPC v centre Obchodu iba ľudom so zbrojákom
-Pridať možno viac surovín alebo viac mezdiproduktov
-Poprípade nejakú šancu na zaseknutie stroja a potreby opravy (tu zas jedinci by museli zhnáať mechanika (nieautomechanika ale MECHANIKA), fkracie by mali výhodu, že by už nejaký taký človek mohol vo frakcií pracovať (zas Mechanik je na vlastný TOPIC, určite by mohol robiť viacero vecí ako napr. nahadzovať dvere po prepade/prehliadke PSA)
Ako si povedal treba iba čakať kým sa obeh preriedi a postupne pridávať tieto opatrenia, všetko sú to návrhy no ako to poriešite je na A-tíme :)
[user:1] To som aj spomínal myslím, že nie je možné zobrať stanice hráčom, ktorý si ich kúpili no je tu možnosť zťažiť ten proces výroby, nechcem povedať, že aby to nezvládali jedinci, no tak aby to bol o skratka výhodnejšie pre tie frakcie, tým by sa na trhu práce vytvorila aj možnosť banníkov/horníkov (a tam ďaľšie možnosti na vylepšenie potenciálneho RP pri ťažbe(ale to časom a to je na vlastnu diskuziu)) a tým pádom by si skôr výroby zobrali na starosť mafie, ktoré by sa mohli rozpísať v zozname frakcií a tú " úroveň RP" a celé procesy okolo toho by dohodli s adminmi. Pouličné gangy by dostali možnosť odoberať zbrane od mafii/výrobcov a predávať jedinocom-to je môj navrh ale to by sa časom vyriešilo samé.
K tým staniciam, je ich na online shope v ponuke 10, správne? A počul že už boli dopĺnané.
Ďalej k staniciam, nehccem brať tu možnosť vyrábať tým, ktorí ju už vlastnia no po zťažení výrobného procesu by ich to mohlo omrzieť no nie pripraviť o možnosť vyrábať a z tohoto vyplývajú dve možnosti
-1. Zdvihla by sa cena zbraní na trhu
-2. vlastníci by proste mohli predať stanice za mastnú čiastku už spomínaným "mafiám" poprípade legálnym spoločnostiam ako je Palomino Holdings
Týmto by došlo nie len k obmedzeniu a zníženiu počtu zbraní v obehu nie len z bedničke ale aj z výrobných staníc. Viem o čom vravím lebo vyrobiť 50 coltov a začať ich preádvať, nie je síce najľahšie no na rovinu ani najťažšie
A ku tomu ako by som to určoval? No ako som spomenul výroba by ďalej ostala dostupná pre všetkých no náročenjšia, poprípade nejakým mafiám, t.j. overených adminom (nejaký príspevok na fóre) možno nejaký výkaz ilegálnej činnosti. Tieto organizácie na výrobu jak legálne tak ilegálne by mohli byť zvýhodnené aby sa to fakt oplatilo skupinám a nie jedincom, ktorí potom iba berú kšeft takýtmo skupinám.
Výrobný proces sťažiť na štýl:
-Pridať viac a rôznach nákresov
-Pridať ilegálne NPC ktoré predá na nákresy za drahšiu čiastku ako v Centre Obchodu hocikomu a naopak NPC v centre Obchodu iba ľudom so zbrojákom
-Pridať možno viac surovín alebo viac mezdiproduktov
-Poprípade nejakú šancu na zaseknutie stroja a potreby opravy (tu zas jedinci by museli zhnáať mechanika (nieautomechanika ale MECHANIKA), fkracie by mali výhodu, že by už nejaký taký človek mohol vo frakcií pracovať (zas Mechanik je na vlastný TOPIC, určite by mohol robiť viacero vecí ako napr. nahadzovať dvere po prepade/prehliadke PSA)
Ako si povedal treba iba čakať kým sa obeh preriedi a postupne pridávať tieto opatrenia, všetko sú to návrhy no ako to poriešite je na A-tíme :)