Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost u unipban na skimu


neznamy#4323

Smazaný účet

1
31.1.2021 14:31

Dobrý den, před nedávnou dobou jsem dostal na MTA serveru "Skimo RP" perma IP ban. Nepamatuji si přesně, od koho ban byl, ale pamatuji si, jak vše probíhalo. Přihlásil jsem se na Skimo a vzal jsem z nemocnice nosítka. Poté jsem vzal jednoho hráče, kterého jsem se pokusil na nosítkách utopit. Aby se toto neopakovalo od jiných hráčů (ode mne se to již opakovat nebude, protože bych další ban neocenil) tak bych Vám doporučil neumožňovat hráčům, kteří nejsou členem ZZS nosítka vůbec brát. Jakmile přišel admin, bylo mi řečeno, že si mám napsat na forum a potvrdit, že jsem "člen RP komunity". Byl bych velmi rád, pokud by mi na tuto žádost daný admin odpověděl a řekl mi, jak mám potvrdit, že jsem správný a slušný "člen RP komunity". Předem děkuji za odpověď.

31.1.2021 16:02

Ahoj, 

ban jsem ti udělil já. Důvod, proč jsem tě začal sledovat byl ten, že na tebe jeden hráč podal report. Ty jsi sebral lehátko, jak píšeš, dal jsi na něj zmiňovaného hráče a skočil jsi s ním do vody za benzínkou v Montgomery. S ohledem na to, že jsi měl nahráno 0 hodin bych to dokázal přejít, také jsem tak nejdříve postupoval a chtěl jsem ti nabídnout pomoc helpera v domnění, že jsi nováček. Bohužel se mi potvrdilo, že nás akorát trolíš a že RP hrát docela umíš. Proto si tu odložím pár výstřižků z chatboxu:

  

Nevím, jestli ti tohle přijde normální a v souladu s pravidly, ale mně určitě ne. Unban ti klidně dám, nicméně nejdřív bych chtěl, abys mi trochu přiblížil, proč ses choval tak, jak ses choval. 

31.1.2021 16:08
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.1.2021 16:17

To, že jsi nehrál RP pár týdnů, tě v žádném případě neopravňuje se chovat tak, jak jsi se choval. Pokud se nudíš, můžeš zajít na některý z freeroam serverů, jak jsi sám psal. Omluvu od tebe přijímám, ban zkrátím do středy 3. 2. 2021. 

Na závěr si nedokážu odpustit komentář k jedné větě, kterou jsi napsal ve své žádosti: Jakmile přišel admin, bylo mi řečeno, že si mám napsat na forum a potvrdit, že jsem "člen RP komunity." Myslím si, že z logu je zcela zřejmé, že jsi měl více než pět minut, aby ses začal chovat adekvátně, a banu jsi tak mohl předejít. Nebylo to úplně tak, že jsem se na tebe portnul a hned jsem tě zabanoval.

V průběhu schůze vedení, která bude večer, ban převedu. Připojit se proto budeš moct ve středu večer cca. mezi 21.a 22. hodinou. Téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26