Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku Podavatel :Josepg

Phobios

Hráč

71
7.2.2021 19:12

Podavatel : Joseph Johnson

Věc : vymazání trestního rejstříku

Odůvodnění : V nedávné době mě zadržela policie a našla u mě nelegální zbraň. Tuto zbraň odebrala a poslala do basy kde sem si své odseděl. Zbraň jsem měl u sebe z důvodu ochrany sebe, jelikož mě jednou přepadli. Ze zbraně jsem nikdy nevystřelil. Nikdy předtím jsem problémy se zákonem neměl. Ze své chyby jsem se již poučil a proto žádám o vymazání trestního rejstříku.

DrHell

Hráč

19
14.2.2021 14:05

Podatel: Joseph Johnson

Věc: Vymazání trestního rejstříku (Odpoveď)

Vážený pán Johnson,

Váš podnet sme začali spracovávať. V blízkej budúcnosti vám oznámime verdikt Vrchního Soudu San Andreas.

Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom Merrick Mason, J.D.
Asistent sudcu Vrchního soudu San Andreas

F3nixar

Hráč

27
14.2.2021 14:30

Dobrý den pane Johnsone,

Vaše žádost o vymazání trestního rejstříku se zamítá. Váš podnět spadá pod zákon č. 6/2020, tedy se to řeší dle zákona č. 20/2021 článek 2 §4.

_________________________________________________________________________________________________________________________

S pozdravem,

soudce vrchního soudu San Andreas - JUDr. Horacio Max Dirix