Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Trusted Player (ověřený hráč) od Metyua


neznamy#4508

Smazaný účet

101
13.2.2021 19:00, naposledy upraveno 13.2.2021 19:07 uživatelem neznamy#4508

Zdravím Vás! Jmenuji se Metyu a chtěl bych založit tenhle příspěvek z důvodu, že bych vám rád představil mojí vizi Trusted playera.

 

1.) Trusted player (ověřený hráč)

Vím, již někde to bylo, ale použiji trochu jinou vidinu, kterou jsem opravdu zde na MTA neviděl.

Kdo je vlastně Trusted Player? - Je to ověřený a vybraný hráč samotným admin teamem, který nemá v poslední době žádné problémy s pravidly a jeho RP je schopné, zlepšit kvalitu RP jiných hráčů, je to taktéž člověk, který se nebojí poradit v lokálním OOC chatu. 

Jak by člověk mohl získat TP? - Nic těžkého by to nebylo, každý hráč zde hraje nějaké své RP, policie, hasiči, gangster či taxikář. Je to úplně jedno, hráč by musel jenom hrát kvalitně, nesměl by porušovat pravidla a měl by být aspoň trochu ochotný vůči ostatním hráčům, pomoc, když si někdo neví rady a tak dále.

Co z toho bude mít hráč? - Prakticky nic, hráč z toho může mít hlavně správný pocit, že svým přístupem ke hře zlepšil svoji RP úroveň, pomohl ostatním hráčům. Ale taktéž by mohl mít TP o 1000$ více k výplatě a třeba i o jeden kredit. Mohl by mít svůj soukromý chat, který by byl pouze pro ověřené hráče a taktéž u jména značku TP, samozřejmě i jinou barvu svého jména ve hře, na webu, na discordu. Administrátoři by na daného hráče koukali lépe a hráč by měl šanci se dostat do staffu.

Jak by hráč mohl o TP přijít? - Pouhým porušením pravidla a to už buď přes příkaz nebo automaticky při banu či jailu. 

Kdo by vybíral nové lidi, které by se mohli stát TP? - Byli by to samostatní administrátoři, kteří by mohli mít svůj topic na fóru a při například souhlasu větší části AT by se daný člověk stal TP. Hráč, který by sám nemohl požádat o TP. Musel by být čistě vybírám A-Teamem. Aspoň by každý měl skvělou motivaci! :) 

Přínos pro server a administrátory? - Věřím tomu, že většina hráčů by chtěla mít status ověřeného hráče. Taktéž věřím tomu, že by to zlepšilo motivaci několik desítkám hráčů, kteří by své RP zvýšili a taktéž by pomohli hráčům při menších dotazech. Celkově si myslím, že by to zvedlo kvalitu RP, která není nejnižší, ale mohla by jít ještě o dost nahoru. Navíc každý by se tak jednoduše nemohl stát členem admin teamu. Administrátoři by měli jasnější rozhodnutí kdo bude jednou mezi nima.

 

Děkuji za přečtení a vážím si toho, že jste se dostali až sem.

Metyu

 

 

 

 

 

 

KrysCZ

Hráč

30
13.2.2021 19:26

Podle mě celkem úspěšný pokus o TRUSTED PLAYERA byl na Artheonu, ale na novějších verzích už nebyl, což si myslím, že je škoda.. Já jsem absolutně PRO! Například na SAMPu to funguje perfektně.

Holub

Hráč

46
13.2.2021 20:09, naposledy upraveno 13.2.2021 20:10 uživatelem Holub

Myšlenka je to skvělá (ostatně to u spousty vcelku slušných nápadů), ale realita je o dost horší (pamatuju na Arthu). Ověřený či důvěryhodný hráč nebyl vypovídající hodnotou o RP hráče či hráči jako takovém a v mnohých případech ho měli i ti, kteří nejsou ani jedno z toho. O pár jedincích, co ho neměli i když by ho mít měli, nemluvě. Proto jsem také proti tomuto návrhu, byť by mohl být implementován, avšak v jiné podobě. Princip odměňování hráčů za kvalitní RP se mi líbí, avšak ne touto cestou. Dával bych spíš odměny na základě nenucené a kvalitního RP a ne za to, že hráč čeká na to, aby si ho všiml někdo z AT, kdo k tomu ty pravomoce má.

Ad kredity - pokud by ověřený hráč získával kredity jen na základě hraní, tak by okamžitě kredity ztratily svou hodnotu (být Ratajem a mít pod správou portál, tak bych v takovém případě zvýšil ceny v shopu). Už tak jsou součástí denní aktivity na serveru (jeden za den po dobu čtyř dnů) a to stačí.

13.2.2021 20:30, naposledy upraveno 13.2.2021 20:30 uživatelem Rataj

@Holub tam to bylo, pokud se nepletu, podle počtu hodin a jen se to přemazalo trestem (a pak až jim to jen admini mohli vrátit). Kdyby se to implementovalo tady tak bychom se asi vyvarovali tomuto nešvaru a udělovali to pouze těm kvalitním RP hráčům, nehledě na počet hodin.

K návrhu: Počkám si ještě na názory více hráčů a případně to implementuju.

sammael02

Hráč

21
13.2.2021 20:33

Ano, plně stím souhlasím jelikož na SAMP to takto bylo a myslím si že to je dost dobrá věc a hráči mají aspoň motivaci na to hrát RP, ale dále k tomuto bych zakázal lokal OOC a pouze TP lidem by byl povolen pořád.

13.2.2021 21:03

@sammael02 To je přesně to co nechci, nechci non-TP hráče nijak omezovat nebo znevýhodňovat. Můžeme TP dát nějaké menší odměny navíc, ale určitě nebudeme dělat omezení pro obyčejné hráče.

Zeintar

Hráč

49
14.2.2021 09:56

Maximálně nějaké menší odměny pro TP (např získávání 2 kreditů místo 1 za den apod :D)

Každopádně já osobně bych byl rád, kdyby TP bylo opravdu jen malinkatá hrstka. (Třeba 20 lidí na celém serveru), kteří se řadí k RP špičce a opravdu s nimi nebyl žádný problém. Toho postu by se poté mnohem více vážilo a motivovalo to ostatní hráče, aby taky měli tendenci se dostat mezi "elitu". 

Nic jiného by krom 2x více kreditů za den nepřidávalo. Prostě jen ten status "Jo, jsi dobrej, tak si to neposer."

14.2.2021 17:32

Schváleno. Bude přidáno.

Podrobnosti (jako např. výhody tohoto statusu) ještě probereme v AT.


Powered by LeoSight IFS
LT~91