Zdravím, dnes mne pan Bruce Boswell / @neznamy#1445 přivedl na výslech. Výslech probíhal v pořádku do té doby, kdy pan Boswell napsal do /do zda jsem nervózní. Na což jsem odpověděl /do f.
Poté pan Boswell do OOC chatu napsal, že jak nemůžu být nervózní když lžu kriminálce, že je to nemožné, že je to powergaming a dostalo za to už pár lidí ban. Jeden člen PSA semnou souhlasil ale pan Boswell si stál za svým načemž jsem musel změnit svojí odpověď /do, abych se vyhnul banu o kterém mluvil. Chtěl bych vědět vaše názory na toto, protože mě to přijde jako blbost, a nucení IC pachatele jednat podle toho jak chce on.
PS: Přikládám screen této situace.
Alechandro Rozdrigez / Anxicek
Zdravím, dnes mne pan Bruce Boswell / [user:1445] přivedl na výslech. Výslech probíhal v pořádku do té doby, kdy pan Boswell napsal do /do zda jsem nervózní. Na což jsem odpověděl /do f.
Poté pan Boswell do OOC chatu napsal, že jak nemůžu být nervózní když lžu kriminálce, že je to nemožné, že je to powergaming a dostalo za to už pár lidí ban. Jeden člen PSA semnou souhlasil ale pan Boswell si stál za svým načemž jsem musel změnit svojí odpověď /do, abych se vyhnul banu o kterém mluvil. Chtěl bych vědět vaše názory na toto, protože mě to přijde jako blbost, a nucení IC pachatele jednat podle toho jak chce on.
PS: Přikládám screen této situace.
Alechandro Rozdrigez / Anxicek