Milý hráči,
ačkoliv jsem myslel, že toto nakonec nesepíšu, tak jsem se rozhodl, že vše rozšířím mezi, co nejvíce lidí, aby si na to udělali svůj pohled.
Předem upozorňuji pro některé jedince, že tímto za každou cenu nechci pozměnit IC. IC je IC a zůstane IC.
Začal bych tedy od samotného začátku serveru, kdy se na serveru začala rozšiřovat firma GTC, která ve velké míře páchala nelegalní činnost, proti čemuž nic osobně nemám. Po chvíli to začalo být, čím dál tím horší a několikrát začali porušovat pravidla a celkově to bylo špatné RP. Po pár akcích jsme shledali dostatek důvodu vše řešit IC cestou, čímž bylo zahájeno trestní řízení, jež žalobce byl @Awoo, přičemž skupinka byla odsouzena. Proč to zmiňuji ? Je důležité to, co se stal po tom. Jakmile přišlo k exportu, tak jsme navázali delší IC komunikaci (Logy bohužel nemám, ale možná to může doložit Rataj). Poté byl umístěn do věznice.
Přešlo cca. 2 a půl měsíce.
Dostáváme se k té důležitější části a to vyplacení kauce. Hned, jakmile @Patryk byl propuštěn, nabídl jsem se ho IC cestou svézt. On mě poprosil, abych ho svezl k bance, což jsem ho svezl. Následně jsem skrze "HC" zjišťoval, jestli jde sbírka nebo charita přímo do vlády. Po chvíli mi bylo zodpovězeno, že by to měla být sbírka. Jelikož @Patryk z neznámého důvodu musel jít AFK, čímž jsem čekal, až přijde zpátky. Po asi 15 minutách přišel zpátky a pomocí příkazu /sbirka bylo odesláno 500.000Kč. (viz. příloha 1). Poté jsme se rozhodli přesednout z jednoho auta do druhého a @Patryk mě poprosil, abych hledal vůz, jež někde zaparkoval. Projeli jsme půlku SA a auto jsme nenašli. Po chvíli byl podán report právě na tento vůz, kdy to vzal prvně Radim, který dané vozidlo respawnul a následně viyn, který vozidlo portnul tam, kde mělo být naposledy. Za což bych rád poděkoval za rychlou reakci oběma administrátorům. Poté jsme chvíli jezdili a užívali si IC.
Den přešel a následuje další den.
Dostáváme se k nejdůležitější části a to k vyvrcholení děje. @Patryk se rozhodl udělat RP akci, kterou natočil na YouTube. Někteří jedinci jistě video viděli, ale nebudeme zde řešit IC, pouze OOC. O co šlo ? Rozhodl se vzít rukojmí (komplice), kterého následně odvezl k bance, kde šli k trezoru. Po celou dobu byl rukojmí omezován na osobní svobodě právě páskou přes ruce. Jakmile došli k trezoru, tak bylo zaRPeno hození tašky na zem a následně vytáhnutí termální vrtačky, přičemž vkládá vrtačku do trezoru a spouští se alarm. @Patryk po spuštění alarmu okamžitě začal mířit na hlavu rukojmí, přičemž po chvíli přichází @Fico a následně @neznamy#1445. Cosmmo přišel na scénu a po chvíli střílí @Patryk do hlavy, přičemž umírá. Poté proběhlo nějaké šetření, kdy mělo dojít k nalezení závěti. Cosmmo mi hned začal psát do PM, že měl závět a začal se se mnou radit, jestli závět může být platná, na což jsem mu odpověděl, zda je vůbec sepsán zákon. Poté došlo k smíchu a následně mi napsal, že má být psaná na mě. Následně mi byla závět předána cestou IC, kdy mi právě cosmmo řekl, zda neví, jestli to bude platné. Jakmile jsem závět dostal, tak jsem se rozhodl napsat IC, protože Kaprálek (viz. příloha č.2). Report mi byl po delším čekání přijmul @neznamy#598 a majetek mi přepsal. Jelikož jsem se dozvěděl, že @Patryk vlastnil i stanici, tak jsem se hned šel zeptat Rataje, zda vůbec je možnost stanici přesunout do jiného interiéru, na což mi odpověděl: ,,Ano, ale musí si podat ticket osoba, která stanici zakoupila.". Na což jsem mu odpověděl: ,,Interiér mi byl předán i s výrobní stanici právě pomocí závěti". Na což on odpověděl, že musí proběhnout dědické řízení. Jelikož jsem si celou dobu myslel, že to je formou passive, jelikož to tak bylo do té doby tak řešeno (viz. majetek od @sammael). Majetek mi byl odebrán, z čímž jsem souhlasil. Byl jsem odhodlán vše řešit IC cestou a taky jsem tak učinil. Na druhý den jsem si domluvil schůzi s @Fico, při níž jsem podal úmrtní list a závět.
Tady se dostáváme k tomu podstatnému.
Následně přichází AFKování a následná komunikace s @Rataj na discordu v OOC chatu. Jelikož jsem byl v době komunikace na TS, tak mi všechny tyto skutečnosti byly předány. Zajímá vás, co se tam psalo ? Jelikož se ke mně nedostal přímý podklad, ale bylo mi vše řečeno. Bylo tam napsáno něco od Rataje ve smyslu "Budeme hledat jakýkoliv IC důvod, proč mu to nedát, jelikož se buď jedná o MetaGaming nebo pravidlo č.40". Jak jsem toto slyšel, tak mi bylo, až špatně. Hned jsem se zeptal @F3nixar, co to mělo znamenat, na což mi odpověděl, že se vše bude řešit IC. Já mu na to odpověděl, že s IC zcela souhlasím. Poté jsem od anonyma dostal vše, co se tam mělo skrze mě řešit. Jakmile jsem se to dozvěděl, tak mi došlo, že to je FAIL RP. Snažil jsem se kontaktovat Rataje, bohužel bez úspěchu, což chápu. Poté jsem napsal FallEaglovi, kterému bych chtěl veřejně vyjádřit velký respekt při řešení celého problému. Ještě nikdy jsem nepotkal tak ochotného administrátora, který mi věnoval dost velkou část svého dne. Došlo tedy k řešení celého problému skrze mých logů z celých 2 dnů. Po chvíli podle toho, co řekl, tak mi začal důvěřovat a snažil se Ratajovi říci, že to, co se děje je nemorální (Tak jsem to pochopil já).
Well, dopisuji konec a byly mi dodány důkazy, na které si udělejte obrázek sami. (viz. příloha č.3)
Děkuji za přečtení a jakoukoliv reakci
Michael
Dodatek č.1: To, co uvádím není celé mé RP s @Patryk.
Dodatek č.2: Za jakým účelem tuto stížnost podávám? Podávám ji za účelem, aby se lidi zamysleli nad tím, co dělají. FallEagle moc dobře ví, jak jsem na tohle reagoval... Nežádám tedy o potrestání.
Dodatek č.3: Teď si vzpomínám, že ze strany Rataje bylo řečeno, že ani jeden z nás (Já, Sammael) nemůžeme mít majetek, který nebyl zděděn pomocí dědického řízení. Po chvíli vypisování jsme se dohodli, že majetek bude sebrán oběma stranám a máme to řešit skrze IC. Samozřejmě nebyl by to problém, kdyby sammael většinu svého majetku neposlal do okruhu, čímž se AT dohodl, že mu majetek zůstane. Mně osobně to přišlo zcela nefér, aby jedné straně bylo vyhověno a druhé NE.
příloha č.1
příloha č.2
příloha č.3
Milý hráči,
ačkoliv jsem myslel, že toto nakonec nesepíšu, tak jsem se rozhodl, že vše rozšířím mezi, co nejvíce lidí, aby si na to udělali svůj pohled.
Předem upozorňuji pro některé jedince, že tímto za každou cenu nechci pozměnit IC. IC je IC a zůstane IC.
Začal bych tedy od samotného začátku serveru, kdy se na serveru začala rozšiřovat firma GTC, která ve velké míře páchala nelegalní činnost, proti čemuž nic osobně nemám. Po chvíli to začalo být, čím dál tím horší a několikrát začali porušovat pravidla a celkově to bylo špatné RP. Po pár akcích jsme shledali dostatek důvodu vše řešit IC cestou, čímž bylo zahájeno trestní řízení, jež žalobce byl [user:19], přičemž skupinka byla odsouzena. Proč to zmiňuji ? Je důležité to, co se stal po tom. Jakmile přišlo k exportu, tak jsme navázali delší IC komunikaci (Logy bohužel nemám, ale možná to může doložit Rataj). Poté byl umístěn do věznice.
Přešlo cca. 2 a půl měsíce.
Dostáváme se k té důležitější části a to vyplacení kauce. Hned, jakmile [user:1026] byl propuštěn, nabídl jsem se ho IC cestou svézt. On mě poprosil, abych ho svezl k bance, což jsem ho svezl. Následně jsem skrze "HC" zjišťoval, jestli jde sbírka nebo charita přímo do vlády. Po chvíli mi bylo zodpovězeno, že by to měla být sbírka. Jelikož [user:1026] z neznámého důvodu musel jít AFK, čímž jsem čekal, až přijde zpátky. Po asi 15 minutách přišel zpátky a pomocí příkazu /sbirka bylo odesláno 500.000Kč. (viz. příloha 1). Poté jsme se rozhodli přesednout z jednoho auta do druhého a [user:1026] mě poprosil, abych hledal vůz, jež někde zaparkoval. Projeli jsme půlku SA a auto jsme nenašli. Po chvíli byl podán report právě na tento vůz, kdy to vzal prvně Radim, který dané vozidlo respawnul a následně viyn, který vozidlo portnul tam, kde mělo být naposledy. Za což bych rád poděkoval za rychlou reakci oběma administrátorům. Poté jsme chvíli jezdili a užívali si IC.
Den přešel a následuje další den.
Dostáváme se k nejdůležitější části a to k vyvrcholení děje. [user:1026] se rozhodl udělat RP akci, kterou natočil na YouTube. Někteří jedinci jistě video viděli, ale nebudeme zde řešit IC, pouze OOC. O co šlo ? Rozhodl se vzít rukojmí (komplice), kterého následně odvezl k bance, kde šli k trezoru. Po celou dobu byl rukojmí omezován na osobní svobodě právě páskou přes ruce. Jakmile došli k trezoru, tak bylo zaRPeno hození tašky na zem a následně vytáhnutí termální vrtačky, přičemž vkládá vrtačku do trezoru a spouští se alarm. [user:1026] po spuštění alarmu okamžitě začal mířit na hlavu rukojmí, přičemž po chvíli přichází @Fico a následně [user:1445]. Cosmmo přišel na scénu a po chvíli střílí [user:1026] do hlavy, přičemž umírá. Poté proběhlo nějaké šetření, kdy mělo dojít k nalezení závěti. Cosmmo mi hned začal psát do PM, že měl závět a začal se se mnou radit, jestli závět může být platná, na což jsem mu odpověděl, zda je vůbec sepsán zákon. Poté došlo k smíchu a následně mi napsal, že má být psaná na mě. Následně mi byla závět předána cestou IC, kdy mi právě cosmmo řekl, zda neví, jestli to bude platné. Jakmile jsem závět dostal, tak jsem se rozhodl napsat IC, protože Kaprálek (viz. příloha č.2). Report mi byl po delším čekání přijmul [user:598] a majetek mi přepsal. Jelikož jsem se dozvěděl, že [user:1026] vlastnil i stanici, tak jsem se hned šel zeptat Rataje, zda vůbec je možnost stanici přesunout do jiného interiéru, na což mi odpověděl: ,,Ano, ale musí si podat ticket osoba, která stanici zakoupila.". Na což jsem mu odpověděl: ,,Interiér mi byl předán i s výrobní stanici právě pomocí závěti". Na což on odpověděl, že musí proběhnout dědické řízení. Jelikož jsem si celou dobu myslel, že to je formou passive, jelikož to tak bylo do té doby tak řešeno (viz. majetek od @sammael). Majetek mi byl odebrán, z čímž jsem souhlasil. Byl jsem odhodlán vše řešit IC cestou a taky jsem tak učinil. Na druhý den jsem si domluvil schůzi s @Fico, při níž jsem podal úmrtní list a závět.
Tady se dostáváme k tomu podstatnému.
Následně přichází AFKování a následná komunikace s [user:1] na discordu v OOC chatu. Jelikož jsem byl v době komunikace na TS, tak mi všechny tyto skutečnosti byly předány. Zajímá vás, co se tam psalo ? Jelikož se ke mně nedostal přímý podklad, ale bylo mi vše řečeno. Bylo tam napsáno něco od Rataje ve smyslu "Budeme hledat jakýkoliv IC důvod, proč mu to nedát, jelikož se buď jedná o MetaGaming nebo pravidlo č.40". Jak jsem toto slyšel, tak mi bylo, až špatně. Hned jsem se zeptal [user:3178], co to mělo znamenat, na což mi odpověděl, že se vše bude řešit IC. Já mu na to odpověděl, že s IC zcela souhlasím. Poté jsem od anonyma dostal vše, co se tam mělo skrze mě řešit. Jakmile jsem se to dozvěděl, tak mi došlo, že to je FAIL RP. Snažil jsem se kontaktovat Rataje, bohužel bez úspěchu, což chápu. Poté jsem napsal FallEaglovi, kterému bych chtěl veřejně vyjádřit velký respekt při řešení celého problému. Ještě nikdy jsem nepotkal tak ochotného administrátora, který mi věnoval dost velkou část svého dne. Došlo tedy k řešení celého problému skrze mých logů z celých 2 dnů. Po chvíli podle toho, co řekl, tak mi začal důvěřovat a snažil se Ratajovi říci, že to, co se děje je nemorální (Tak jsem to pochopil já).
Well, dopisuji konec a byly mi dodány důkazy, na které si udělejte obrázek sami. (viz. příloha č.3)
Děkuji za přečtení a jakoukoliv reakci
Michael
Dodatek č.1: To, co uvádím není celé mé RP s [user:1026].
Dodatek č.2: Za jakým účelem tuto stížnost podávám? Podávám ji za účelem, aby se lidi zamysleli nad tím, co dělají. FallEagle moc dobře ví, jak jsem na tohle reagoval... Nežádám tedy o potrestání.
Dodatek č.3: Teď si vzpomínám, že ze strany Rataje bylo řečeno, že ani jeden z nás (Já, Sammael) nemůžeme mít majetek, který nebyl zděděn pomocí dědického řízení. Po chvíli vypisování jsme se dohodli, že majetek bude sebrán oběma stranám a máme to řešit skrze IC. Samozřejmě nebyl by to problém, kdyby sammael většinu svého majetku neposlal do okruhu, čímž se AT dohodl, že mu majetek zůstane. Mně osobně to přišlo zcela nefér, aby jedné straně bylo vyhověno a druhé NE.
příloha č.1
příloha č.2
příloha č.3