Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nadržování administrátorům nebo čistá nenávist mé osoby ?

1 2 3



Michael

Hráč

19
16.2.2021 12:23, naposledy upraveno 16.2.2021 12:43 uživatelem Michael

Milý hráči,

ačkoliv jsem myslel, že toto nakonec nesepíšu, tak jsem se rozhodl, že vše rozšířím mezi, co nejvíce lidí, aby si na to udělali svůj pohled. 

Předem upozorňuji pro některé jedince, že tímto za každou cenu nechci pozměnit IC. IC je IC a zůstane IC.

Začal bych tedy od samotného začátku serveru, kdy se na serveru začala rozšiřovat firma GTC, která ve velké míře páchala nelegalní činnost, proti čemuž nic osobně nemám. Po chvíli to začalo být, čím dál tím horší a několikrát začali porušovat pravidla a celkově to bylo špatné RP. Po pár akcích jsme shledali dostatek důvodu vše řešit IC cestou, čímž bylo zahájeno trestní řízení, jež žalobce byl @Awoo, přičemž skupinka byla odsouzena. Proč to zmiňuji ? Je důležité to, co se stal po tom. Jakmile přišlo k exportu, tak jsme navázali delší IC komunikaci (Logy bohužel nemám, ale možná to může doložit Rataj). Poté byl umístěn do věznice.

Přešlo cca. 2 a půl měsíce.

Dostáváme se k té důležitější části a to vyplacení kauce. Hned, jakmile @Patryk byl propuštěn, nabídl jsem se ho IC cestou svézt. On mě poprosil, abych ho svezl k bance, což jsem ho svezl. Následně jsem skrze "HC" zjišťoval, jestli jde sbírka nebo charita přímo do vlády. Po chvíli mi bylo zodpovězeno, že by to měla být sbírka. Jelikož @Patryk z neznámého důvodu musel jít AFK, čímž jsem čekal, až přijde zpátky. Po asi 15 minutách přišel zpátky a pomocí příkazu /sbirka bylo odesláno 500.000Kč. (viz. příloha 1). Poté jsme se rozhodli přesednout z jednoho auta do druhého a @Patryk mě poprosil, abych hledal vůz, jež někde zaparkoval. Projeli jsme půlku SA a auto jsme nenašli. Po chvíli byl podán report právě na tento vůz, kdy to vzal prvně Radim, který dané vozidlo respawnul a následně viyn, který vozidlo portnul tam, kde mělo být naposledy. Za což bych rád poděkoval za rychlou reakci oběma administrátorům. Poté jsme chvíli jezdili a užívali si IC. 

Den přešel a následuje další den.

Dostáváme se k nejdůležitější části a to k vyvrcholení děje. @Patryk se rozhodl udělat RP akci, kterou natočil na YouTube. Někteří jedinci jistě video viděli, ale nebudeme zde řešit IC, pouze OOC. O co šlo ? Rozhodl se vzít rukojmí (komplice), kterého následně odvezl k bance, kde šli k trezoru. Po celou dobu byl rukojmí omezován na osobní svobodě právě páskou přes ruce. Jakmile došli k trezoru, tak bylo zaRPeno hození tašky na zem a následně vytáhnutí termální vrtačky, přičemž vkládá vrtačku do trezoru a spouští se alarm. @Patryk po spuštění alarmu okamžitě začal mířit na hlavu rukojmí, přičemž po chvíli přichází @Fico a následně @neznamy#1445. Cosmmo přišel na scénu a po chvíli střílí @Patryk do hlavy, přičemž umírá. Poté proběhlo nějaké šetření, kdy mělo dojít k nalezení závěti. Cosmmo mi hned začal psát do PM, že měl závět a začal se se mnou radit, jestli závět může být platná, na což jsem mu odpověděl, zda je vůbec sepsán zákon. Poté došlo k smíchu a následně mi napsal, že má být psaná na mě. Následně mi byla závět předána cestou IC, kdy mi právě cosmmo řekl, zda neví, jestli to bude platné. Jakmile jsem závět dostal, tak jsem se rozhodl napsat IC, protože Kaprálek (viz. příloha č.2). Report mi byl po delším čekání přijmul @neznamy#598 a majetek mi přepsal. Jelikož jsem se dozvěděl, že @Patryk vlastnil i stanici, tak jsem se hned šel zeptat Rataje, zda vůbec je možnost stanici přesunout do jiného interiéru, na což mi odpověděl: ,,Ano, ale musí si podat ticket osoba, která stanici zakoupila.". Na což jsem mu odpověděl: ,,Interiér mi byl předán i s výrobní stanici právě pomocí závěti". Na což on odpověděl, že musí proběhnout dědické řízení. Jelikož jsem si celou dobu myslel, že to je formou passive, jelikož to tak bylo do té doby tak řešeno (viz. majetek od @sammael). Majetek mi byl odebrán, z čímž jsem souhlasil. Byl jsem odhodlán vše řešit IC cestou a taky jsem tak učinil. Na druhý den jsem si domluvil schůzi s @Fico, při níž jsem podal úmrtní list a závět. 

Tady se dostáváme k tomu podstatnému.

Následně přichází AFKování a následná komunikace s @Rataj na discordu v OOC chatu. Jelikož jsem byl v době komunikace na TS, tak mi všechny tyto skutečnosti byly předány. Zajímá vás, co se tam psalo ? Jelikož se ke mně nedostal přímý podklad, ale bylo mi vše řečeno. Bylo tam napsáno něco od Rataje ve smyslu "Budeme hledat jakýkoliv IC důvod, proč mu to nedát, jelikož se buď jedná o MetaGaming nebo pravidlo č.40". Jak jsem toto slyšel, tak mi bylo, až špatně. Hned jsem se zeptal @F3nixar, co to mělo znamenat, na což mi odpověděl, že se vše bude řešit IC. Já mu na to odpověděl, že s IC zcela souhlasím. Poté jsem od anonyma dostal vše, co se tam mělo skrze mě řešit. Jakmile jsem se to dozvěděl, tak mi došlo, že to je FAIL RP. Snažil jsem se kontaktovat Rataje, bohužel bez úspěchu, což chápu. Poté jsem napsal FallEaglovi, kterému bych chtěl veřejně vyjádřit velký respekt při řešení celého problému. Ještě nikdy jsem nepotkal tak ochotného administrátora, který mi věnoval dost velkou část svého dne. Došlo tedy k řešení celého problému skrze mých logů z celých 2 dnů. Po chvíli podle toho, co řekl, tak mi začal důvěřovat a snažil se Ratajovi říci, že to, co se děje je nemorální (Tak jsem to pochopil já). 

Well, dopisuji konec a byly mi dodány důkazy, na které si udělejte obrázek sami. (viz. příloha č.3)

Děkuji za přečtení a jakoukoliv reakci

Michael

Dodatek č.1: To, co uvádím není celé mé RP s @Patryk.

Dodatek č.2: Za jakým účelem tuto stížnost podávám? Podávám ji za účelem, aby se lidi zamysleli nad tím, co dělají. FallEagle moc dobře ví, jak jsem na tohle reagoval... Nežádám tedy o potrestání.

Dodatek č.3: Teď si vzpomínám, že ze strany Rataje bylo řečeno, že ani jeden z nás (Já, Sammael) nemůžeme mít majetek, který nebyl zděděn pomocí dědického řízení. Po chvíli vypisování jsme se dohodli, že majetek bude sebrán oběma stranám a máme to řešit skrze IC. Samozřejmě nebyl by to problém, kdyby sammael většinu svého majetku neposlal do okruhu, čímž se AT dohodl, že mu majetek zůstane. Mně osobně to přišlo zcela nefér, aby jedné straně bylo vyhověno a druhé NE.

příloha č.1

příloha č.2

příloha č.3

Patryk

Hráč

24
16.2.2021 13:22, naposledy upraveno 16.2.2021 13:38 uživatelem Patryk

Zdravíčko, keďže to bol môj majetok tak by som sa rád vyjadril k tématu.

Pár dni pred vianocami som bol odsúdený na 3 mesiace vďaka tomuto súdnemu konaniu. Následne hneď po súde som bol prevezený do väznice na PSA. No cestou tam bol so mnou v aute pán Halberstadt - @Michael. Cestou z LV do Montgomery sme spolu viedli rozhovor a celkom som sa aj pousmial, že človek ktorý ma zatkol 5-6x vlastné nie je až taký hlupák. Logy z toho už asi taktiež nenájdem v súboroch. Pamätám si aj na to že Halberstadt mi po tom ako som bol daný do jailu povedal také niečo v zmysle "Budeš mi chýbať", ale o tomto si niesom 100% istý.

V posledných týždňoch som si nechal žiadosť u vystavenie kaucie ako náhradu trestu. Pred pár dňami mi bolo vyhovené a bol som následne prepustený. Už vtedy som stretol tuto Halberstadta, s ktorým som sa dohodol, že s ním zájdem do banky. Tam sme zisťovali ako mám splatiť spomínanú kauciu v hodnote 500 tisíc. Následne mi Halberstadt pomáhal jaksi "postaviť sa na vlastné nohy" potom ako som bol prepustený. 

 Bol som už vyrovnaný s tým, že IC za postavu Saong Ling mi už nikto neostal. Nemal som tam ani jedného priateľa proste mi tam neostal nikto. Keďže sme spolu s chalanmi z GTC boli "známy" tým, že sme viacnásobne vykradávali banku, rozhodol som sa kúpiť termálnu vŕtačku, zohnať zbraň a následne urobiť tzv. "Last ride" do banky. Bol som vyrovnaný s tým, že buď to vínde alebo si dám CK. Po tom ako som bol rozstrieľaný v banke v Palomine som poprosil Falleagle aby mi dal CK. Ešte predtým ale som spísal dokument o tom komu chcem aby bol môj majetok zverený. Videl som, že aj po tom všetkom čo sa dialo medzi PSA a GTC, si našiel Halberstadt čas, a dokázal pomôcť. Preto som sa rozhodol spísať celý majetok na neho.

NIKDY som @Michael - ovi nepovedal o tom, že po mojej smrti chcem aby bol dedičom môjho majetku, nemal to ani ako vedieť, či už OOC ani IC. Ak mi chcete dať ban zato, že som nechcel aby všetko do čoho som vložil 233 hodín hranie (čas na postave Saong_Ling) odišlo len tak, tak prosím.. Nikdy som nechcel nikoho nejak zvíhodniť, len som chcel spríjemniť hru niekomu inému po tom čo mne bolo všetko odobrané. 

Na koniec by som rád pridal to, že už som bol raz Pernamentne zabanovaný na Skime. Odvtedy sa snažím čo najviac dodržovať pravidlá, lebo viem aké je to stratiť niečo na čom vám záleží. (Pre mňa to bolo odopretie hrania mi na Skime) Nechcel by som taktiež sklamať Falleagle a stratiť jeho dôveru. Toľko odomňa.

EDIT: Našiel som logy z prevozu po súde na stanicu PSA.

 

 

16.2.2021 14:18, naposledy upraveno 16.2.2021 14:20 uživatelem Awoo

Mě jen překvapuje, že nikdo nemůže prostě hrát napravenou postavu. Jakoby neexistovali lidi, kteří svůj život po kriminále otočí naruby.

Hraní na city, že ti odsouzením bylo všechno sebráno je čistý alibismus. Ale asi prostě jen nechápu černobílý pohled na svět.

A ty logy z převozu? No uplny bros 4 life 🤣

Patryk

Hráč

24
16.2.2021 14:22, naposledy upraveno 16.2.2021 14:30 uživatelem Patryk

Mňa prekvapuje, že to hovoríš práve teraz. Ako keby som nebol už vtedy 10x vo väzení. Keby chcem urobim to predtým :) každý má názor, ten tvoj ti nevidím. Ak cítiš závisť, tak popros IC Michaela nech sa s tebou rozdelí uff. 

Michael

Hráč

19
16.2.2021 14:29, naposledy upraveno 16.2.2021 14:58 uživatelem Michael

Moc vás prosím, aby byla zachována hlavní myšlenka stížnosti a neodvracelo se od ní viz příspěvek od uživatele VlkoVod. 

Děkuji

EDIT: Pokud si zde někdo chce hrát s alibismem, můžeme taktéž diskutovat o Scorovi.

16.2.2021 15:00
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
16.2.2021 15:15, naposledy upraveno 16.2.2021 15:19 uživatelem Awoo

@Michael Pokud jsem špatně pochopil tvůj příspěvek, který sice je v sekci stížnosti a nahlášení, ale vlastně si na nikoho nechceš stěžovat, jako pozvánku k otevřené diskuzi nad situací která tak nějak IC/OOC nastala, tak se ti omlouvám, že jsem to z příspěvku, který je TL;DR pro 90% komunity nepochopil. 

@Patryk Hovorím to práve teraz, lebo 10x vo väzeni na 2-4 hodiny nie je to isté ako na 3 mesiace

 

Edit: Abych tedy dále neodbočoval, vyjádřím se k dědictví Samaela - je to pochybení admina, který mu to přepsal, stejně jako v tvém případě. Jelikož se má dědické řízení vyřizovat IC cestou, a pár se jich již vyřizovalo. Je totiž důležité například uhradit veškeré dluhy vůči státu předtím, než dědictví je postoupeno. (například pokuty za rychlost) proto se to dědictví řeší IC cestou. 

arciCZ

Hráč

32
16.2.2021 15:29

Ahoj, @Awoo. Ty zde píšeš tuto část: "který sice je v sekci stížnosti a nahlášení, ale vlastně si na nikoho nechceš stěžovat". Kam ve finále by jsi směřoval něco proti někomu komu stejně nic nezmůžeš? Osobně taky mám chuť podat "stížnost" na Rataje kvůli Antares a jeho druhé postavě. Ovšem tam čekám co mi k tomu napíše na discordu. Ale myslím si že toto je zcela vhodná sekce nad tímto.

16.2.2021 15:36

V první řadě bych tě rád požádal o objasnění smyslu stížnosti. Koho nahlašuješ, nebo na koho si stěžuješ? Celý příspěvek je spíše učebnicovým příkladem porušení pravidla č.20:

Je zakázáno šířit jakékoliv lživé zprávy a pomluvy o serveru nebo členech AT, vytvářet antipropagaci tomuto portálu, či jeho serverům, nebo jakkoliv jinak kazit pověst portálu či serverů.

Zejména tedy už tvá úvodní slova: "tak jsem se rozhodl, že vše rozšířím mezi, co nejvíce lidí, aby si na to udělali svůj pohled."

Obvzláště, když píšeš "Moc vás prosím, aby byla zachována hlavní myšlenka stížnosti a neodvracelo se od ní viz příspěvek od uživatele VlkoVod." Přičemž jsem hlavní myšlenku moc nepochytil, vidím v tom spíše házení špíny na mou osobu, protože víš, že ti IC nevyjde akce, kterou jsem sice OOC pozastavil, ale po prošetření podezření v tvůj prospěch se pokračuje v IC, které tím není nijak zásadně ovlivněno - ba naopak, díky šetření, které jsme s Falleaglem řešili jsi se vyvaroval mnohem větším IC i OOC problémům (bylo tu několik IC podezření, že jsi jej buďto donutil, nebo s ním uzavřel nějakou zvláštní dohodu, nebo že jsi ho dokonce zabil ty, abys majetek získal - což by ale bylo voidnuto, jelikož by se jednalo o porušení pravidla č.40, tato podezření jsme však vyvrátili a pokračuje se v IC; pak je tu podezření na metagaming, které sice přetrvává, ale blokovat ani ovlivňovat IC rozhodně nebude, v tom se pokračuje dále).

No a pak tvá citace mých údajných slov: "Budeme hledat jakýkoliv IC důvod, proč mu to nedát, jelikož se buď jedná o MetaGaming nebo pravidlo č.40," které dokládáš screenem níže, který však hovoří úplně něco jiného.

Když si to pořádně projdeš ještě jednou, možná pochopíš, že tento text neříká "najdeme IC důvod proč mu to nedat, protože máme OOC podezření na porušení pravidel," nýbrž říká "oni dva zřejmě nemají žádný IC vztah, k čemuž se nejspíš v IC dopracujeme, ale to by zároveň znamenalo, že došlo k metagamingu nebo porušení pravidla č.40."

Bylo mi však objasněno, že IC vztah jste měli a tak celá tahle zpráva sice postrádá smysl, neříká však nic, co by snad mělo jakkoliv ovlivnit IC dění.

Poté bych rád dodal, vzhledem ke skutečnosti, že mě takto vytrháváš z kontextu, že jsem celou situaci po Discordu řešil s Falleaglem a uzavřeli jsme to v OOC rovině pro tvůj prospěch:

Porušení pravidla č.40 a metagaming jsme neprokázali a proto se taková věc stáhla, inspekce kvůli nejasnostem ohledně zaplacení kauce Saonga Linga byla voidnuta a pokračuje se v IC, tak jak to mělo původně proběhnout (s tím rozdílem, že se situace na chvíli pozastavila a zamotala kvůli podezření, že jsi se s ním musel nějak výrazněji kamarádit OOC, nebo jsi mu něco OOC dal, což by byl mimo jiné metagaming - všechna taková podezření jsme měli právě z toho důvodu - a to uznej - že prostě není obvyklé, že se největší zločinec jen tak zkamarádí s někým ve vedení policie).

Celý problém jsi začal už tím, že jsi požádal Falleagla o přepis majetku, který jsi IC nezdědil. Je to to samé jako kdybych přišel na server a podal si report, že chci majetek Theodora Reilmana protože je mrtvý a já to mám zdědit, protože si udělám postavu Jack Reilman, který má být jeho syn. Prostě podobné situace přípustné nejsou, a jenom díky tomu, že vám Falleagle chtěl vyhovět a co nejvíce vám to zjednodušit, tak pak také musel tvé dědictví i dědictví Sammaela (které podobně přepsal) voidnout a vracet zpět, jelikož k žadnému IC dědickému řízení nedošlo (a vůbec od začátku serveru jediné dědické řízení, které proběhlo, bylo ohledně Johna Sandlera a k jeho majetku se nikdo nepřihlásil). Falleagle v tomhle pochybil, ale chybu hned napravil a ochotně se všemi stranami řešil nápravu a snad vám i vše vysvětlil.

Snad jsem ti vše vysvětlil a poprosil bych tě, abys přestal překrucovat moje výroky a raději objasnil cíl, kterého chceš touto stížností dosáhnout - jinak zcela postrádá smysl.

16.2.2021 15:36

@arciCZ , @Michael - čili tedy je to stížnost na @Rataj e? pak by se ten topic měl jmenovat "Stížnost na Rataje" 

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~110