Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Admini Kamaradi PSA :)

neznamy#3931

Smazaný účet

19
1.3.2021 13:31

Ahoj, chtěl bych se vyjadřit ke jedne věci... a tou je Admini jsou zamestnanci PSA a nebo jsou kamaradi s Adminama,na PSA když něco špatně zaerpi mu ban nedate, proč přece? protože jsou to sami admini nebo kamaradi, nefunguje tu spravedlnost vuči hračum kteři hrajou illegal a kontroluji naši čtvrt několikkrat denně, jak my mame RPit něco když cochvilku je u nas PSA a prohledavaji nas ? tady neexistuje illegal protože PSA to bud zmetuje nebo si něco vymysli aby mohla zmetovat aby o tom nikdo nevědel a t hrači kterym se to nestalo se mnou nebudou souhlasit,ale tak si to už skontrolujte protože už se to neda... neřikam že admin nema pravo RPit PSA ale moji kamaradi si taky vztěžujou na to ale nikdo vam to neřekne protože by jim hrozil ban za pravdu,ja dostal ban na 3 hodiny za pravdu :)

Jaucuko

Hráč

11
1.3.2021 14:02, naposledy upraveno 1.3.2021 14:04 uživatelem Jaucuko

Pokud má PSA důvod kontrolovat vaší čtvrť, protože se tam 24/7 střílí, tak se nediv, že tam jezdíme ve 2 autech a kontrolujeme vás. Illegál tu jde hrát, ale musíte ho hrát chytře.

EDIT::

A pokud máš pocit, že některý administrátor nadržuje jiným hráčům a je nestranný klikni zde

1.3.2021 14:42
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

OurMatthew

Hráč

26
1.3.2021 16:11

a to že se tam střili znamena že nas musite co chvilku kontorlovat? 

Každý den máme hlášení, takže ano znamená.

1.3.2021 16:52

(@neznamy#3931)

Víš, lásko moje.

Každý administrátor je nestranný. On ten admin může být s někým kamarád, jakožto i nejspíše je. Každopádně kamarádství mezi hráčem a členem AT neznamená nestrannost. Pokud prostě hráč poruší pravidla, dostane za to příkladný trest. Je úplně jedno, zda je to sourozenec, kamarád, nebo jen člen stejné frakce. 

"a jsem si jisty že Administratoři (Neřikam všichni) nadržuji PSA, padla tu stižnost na Francescu Williams,Alexe Batroiye jakto že admini je hned začali branit i když ?"

Zde je jeden report na mě

Zde je druhý report na mě

Pozorně si oba reporty přečti a zhodnoť to. Já v tom tedy nestrannost, či nadržování nevidím. Vidím v tom kompetentní vyjádření a zhodnocení reportu.

"neřikam že admin nema pravo RPit PSA ale moji kamaradi si taky vztěžujou na to ale nikdo vam to neřekne protože by jim hrozil ban za pravdu,ja dostal ban na 3 hodiny za pravdu :)"

A jak tu pravdu podáváš? Já jsem tedy svůj upřímný názor na některé věci též pár lidem z admin týmu sdělil, ale ban jsem nedostal. Chceš vědět proč? Když totiž napíšeš "pravdu" stylem "Vi ste kokoty já na to nemam tento server je na pycu", tak se nediv. Pokud chceš vést rozumnou konverzaci s adminem, musíš mu napsat slušně. Nikdo nemá náladu si povídat s někým, jako jsi ty. 

Ještě ti sdělím jednu věc, proč admini spíše chodí do IZS frakcí, než aby šli RPit illegal. Troufám si říct, že je to stejný příklad jako u mě, tak to napíšu ze svého pohledu. 
Já všude na SAMPu, než jsem přešel sem, tak jsem RPil illegal. Tam totiž illegal byl rozvinut zcela jinak, než je zde. Musel sis udělat svůj topic s přehledem o frakci, kde jsi postoval úryvky z RP frakce. Poté jsi mohl dostat oficiální statut frakce a tím získat povolení třeba na zbraně. Tím si lidi RPící illegal vážili všeho. Dokonce se admini rádi přidávali do nelegálek. Jak je to tady? Tady si stačí založit postavu, napsat inzerát "Chci do mafye" a oni tě vezmou, pak ti dají zbraň, sedneš do auta a jedeš na kamiony. Přepadneš je, u toho se třikrát odpojíš z RP scény, dostaneš ban a napíšeš příspěvek jako je tento. Jednoduše řečeno, žádný admin nechce být součástí takového RP a špinit si své jméno. 

Až se naučíte správně a pořádně RPit nelegal, tak k vám hráči, admini a dokonce i PSA začnou mít respekt. Do té doby jste jen nic, které má zbraně a jediné co umí je přepadávat kamiony. 

Se srdečným pozdravem,
Zchovaneček, Mareček.

1.3.2021 16:56, odstraněno 1.3.2021 16:59 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kavil

Hráč

9
1.3.2021 19:04, naposledy upraveno 1.3.2021 19:05 uživatelem Kavil

@neznamy#3931 Dám ti tady můj skromný názor. Ano, může být pravdou, data opravdu nemám, že na PSA je stížností nejvíce, ale musíš se pořádně zamyslet nad tím proč. Je to stejné jako s adminy, jelikož tě trestají, podobně jako admin OOC, tak se najde hodně lidí, co si stěžují, jelikož se s tím neumí smířit. Všichni jsme jen lidi, takže určitě nějaké chyby děláme, každý z nás, tudíž některé stížnosti mohou být oprávněné, ale určitě v tom nebude nějaké nadržování. Ono celkově nelegální věci za mě jsou náročnější na správné zahrání, takže tady bude hodně zatýkání, hodně banů a podobně. Jestli to chceš dělat, tak se musíš smířit s tím, že po tobě půjde PSA, a taky se bude dohlížet na to zda to rpíš správně, jako u každé věci. Šance, že tě nikdy nechytí je skutečně malá. Admini se "přiklání" často na PSA stranu, protože chyby dělají více hráči v nelegální činnosti, jelikož je to náročnější. Nemám přesné statistiky, vše je pouze můj úhel pohledu, takže mě neber za slovo. Spíše to ber jako jiný pohled, jak můžeš tuto problematiku vnímat.