Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Parkování vozidel firmy TGR a jiných společností


OurMatthew

Hráč

26
2.3.2021 12:58

Podatel: Jacob Williams

Věc:  Parkování vozidel firmy TGR a jiných společností

Odůvodnění: Na louce u nemocnice  v Montgomery neustále parkují vozidla společností, která policie opakovaně pokutuje. Bohužel žádná z odtahových společností nemá pravomoce uskutečnit odtah vozidel, která jsou psaná na firmu. 

Záměr: Udělit odtahovým společnostem pravomoc odtahovat firemní vozidla na odtahové parkoviště. Nebo jiným způsobem vyřešit problém.

Přílohy:





DrHell

Hráč

18
2.3.2021 14:25

Podatel: Jacob Williams

Věc:  Parkování vozidel firmy TGR a jiných společností


Vážený pán Williams,

Váš podnet presúvam na spracovanie a triedenie. V blízkej budúcnosti sa dozviete verdikt Vrchního soudu San Andreas.

Ďakujem za pochopenie.


S pozdravom Merrick Mason, J.D.
Asistent soudce Vrchního soudu San Andreas

arciCZ

Hráč

32
7.3.2021 20:32
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Vážený pane Williams,

Tímto vám oznamuji že váš podnět byl zamítnut.

Odůvodnění: V případě že naleznete vůz který porušuje zákon číslo 28/2021, zavolejte na místo PSA nebo případně koncesovanou odtahovou službu které vozidlo odtáhnou.


Inspektor a Referent

Santino Kelly

07.03.2021

8.3.2021 09:47, naposledy upraveno 8.3.2021 09:49 uživatelem Rataj

Adresát: Jacob Williams

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Williams,

vašemu podnětu ze dne 2.3.2021 jsme vyhověli vydáním Usnesení č. 28/2021 (Usnesení vlády o parkování vozidel právnických osob) vydaného dne 3.3.2021, které vešlo v platnost 6.3.2021.

Odtahové společnosti jsou nyní oprávněny odtahovat vozidla právnických osob.

Pokud vozidla na Vámi dodaných fotografiích stále stojí na stejném místě, porušují tak I. bod tohoto usnesení, konkrétně:

I. (vláda) zakazuje parkování vozidel právnických osob na veřejné zeleni, na podélném stání a venkovních veřejných parkovacích místech v obcích Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson a jejich katastrálním území a to pod hrozbou odtahu a pokutou 60.000,- Kč za každé vozidlo.

Zkontroloval jsem pro Vás katastr nemovitostí, mělo by se jednat o pozemek č. 68, který je ve vlastnictví obce, nikoliv nějaké právnické osoby. Nevztahuje se tedy na vozidla vyjímka o parkování na vlastním pozemku.

Vyjímka V. bodu se na tato vozidla také nevztahuje, nýbrž doposud jsme žádné právnické osobě nevydali povolení k parkování v místech zakázaných I. bodem.

Dále, zda jsou mé informace správné, jste zaměstnancem místního oddělení Policie San Andreas a tedy jste nyní oprávněn majitele firmy za daná vozidla pokutovat a požádat Garage 66, jakožto momentálně jedinou koncesovanou firmu pro odtahy vozidel v této oblasti o odtah daných vozidel; respektive jste oprávněn takový odtah i nařídit.


JUDr. William Stengel, Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~54