Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lionnel


2.3.2021 14:08

Zdarec, stejně jako x lidí přede mnou jsem dostal jako daily quest, napsat něco o sobě. Tudíž s chutí do toho.

Kde bych tak začal? No.. Mé jméno je Marco, je mi 16 let a nyní studuji střední školu Automobilní a technickou, obor Autoeletrikář. Během studia pracuji. Svůj volný čas věnuji svým kamarádům, autům a hrám. Jsem spíše kolektivní typ člověka, který by nedokázal žít sám. Taktéž jsem milovník aut (pokud se to tak ještě říká), který se v nich stále hrabe a sem tam je protáhne po lesních cestách a loukách. Rád sbírám různé zážitky (k nimž patří i suvenýry, zlomené končetiny a samozřejmě fotky). Jen bych chtěl ještě lehce načít téma, má přezdívka. Za mé hraní jsem dostával dotazy na mou přezdívku. Když jsi mojí přezdívku - Lionnel- rozebereme (opravdu to nemá nic společného s fotbalistou). Tak z toho máme Lion - nel. Lion, je mé oblíbené zvíře, ale byla by hloupost, mí jako přezdívku čistě Lion, kterou již určitě někdo používá, tak jsem si k tomu připojil koncovku nel. Nevím jak mě to napadlo, ale bum, přezdívka je na světě. Ale, aby jste měli tedy odpověď na otázku, co za existenci vlastně jsem a co tu dělám.


Vše to začalo rokem 2012, krásné tož časy, kdy jsem se poprvé dostal na první IZS SA:MP server, kde jsem začal se svým prvním RP. Poté jsem si dal, takříkajíc, pauzu na dva roky a poté jsem se opět ukázal na tom samém serveru. Tak to pokračovalo do konce roku 2016, kdy mě jeden dlouholetý kamarád, Schokolade, ukázal, že není RolePlay jen na SA:MPu, ale že je tu něco podobného, ale lepšího. MTA. Říkal jsem si, co to je, přeci jen, neznal jsem to. Inu, sebral jsem svou odvahu a šel na v té době nehranější "RolePlay" server. Kde jsem poznal spoustu lidí, se kterými jsem stále v kontaktu a hraji s nimi doteď, taktéž jsem zjistil, že mentalita některých jedinců je značně zaostalá. Ale byl jsem překvapen, jaké vymoženosti nabízí MTA oproti SA:MPu, kde se nám líbila každá maličkost, které si dnes již hráči neváží. Inu od té doby, co jsem aktivně přešel na MTA, jsem vystřídal několik herních serverů (nejvíce však 2, Skimo a jednu nejmenovanou zónu). Díky těmto serverům jsem získal mnoho zkušeností, ať už samotného RP, lepší komunikace s lidmi a vystupování na úrovni. 

Díky této zkušenosti, jsem se začal více věnovat militaristice (díky Tempe), politice, zbraním a fungování státu. Taktéž jsem se věnoval (občasně věnuji) mapování, grafice a skinům (to velmi zřídka). Taktéž jsem se začal věnovat fungování webu a začal jsem experimentovat. Takhle jsem se postupně rozvíjel a stále rozvíjím a můj život jde dopředu.

 

Tak, tím bych asi ukončil tento příspěvek na téma mého představení. (Mimochodem, sepsal jsem to až po skoro 3 letech co jsem na Leosightu.) Děkuji za přečtení a doufám, že zde narazím na hráče, se kterými jsem se dlouho nebavil, nebo nějaké nové tváře.

 

Zdar.


Powered by LeoSight IFS
LT~22