Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban


michal2012

Hráč

6
9.3.2021 19:59

dostal som ban od alex_strasz chcem un ban najprv nech si zisti co sa stalo a nie dat ban oni do mna naburali dali iba ze si buchli hlavu o sklo a volant a odisli od nehody to je pohode asi ze 

9.3.2021 20:11
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

michal2012

Hráč

6
9.3.2021 20:14

nemal som kameru a oni tiez vies a isto som dostal iba ja ban a mali 0hod nahranich a naburali domna a odisli a ja som z toho vysiel najhorsie 

9.3.2021 20:29, odstraněno 9.3.2021 20:33 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

ice

Hráč

18
9.3.2021 20:45

Krásnej večer tady všemoudrý Anxicek.

V této nehodě jsem účinkoval taktéž. Celá nehoda spočívala v tom že jsme se ťukli bokama a jen se přetočili na dálnici. V tu dobu jsem tedy zaerpil, že jsem se bouchl o okýnko a tím, že nejsme zrovna legál, tak jsem řekl, zda je muj kolega v pohodě, tudíž jsme chtěli ujet a nemít potyčku s PSA. (Seděl jsem za řidičem.)

Log z první "nehody":

Po první nehodě se nás pan snažil dohonit a naboural nás znova. (Lehce z mého pohledu) Tak jsme vylezli z auta a šli za ním, pán chtěl peníze a kolega se asi bál, tak se rozhodl vytáhnout kudlu a bodnout ho, kde když viděl Michal_Hudek v chatu že vytáhl nůž tak utekl do auta. Než do auta nastoupil, kolega napsal, že ho tedy bodl a /do s?, nacož Michal_Hudek napsal /do s. S bodnou ránou v "chrbtě" seděl v autě a popojížděl když jsme se přiblížili. Krvácení nekrvácení pán si tam jezdil jak na autodromu při pouti. No pak přišla ta část kde jsem mu chtěl vykopnout z auta a dobít ho, že mi autíčko nepujčí. Tak vám zde pošlu log, jak má pán na BMW M5 "vystužené skla".

Tak to asi bude mé vyjádření k této "žádosti o unban", pokud se tomu tak dá říkat.

Přeju vám všem krásný večer.

Anxicek


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo