Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

za co mam ban proste?


mixikk

Hráč

1
10.3.2021 16:39

meli sme s kamosem (Petr Zakahrov) spor s casperko nicolky (hodne rp jmeno haha) protoze zabil meho kamose a ja u toho byl, takze sem zacal prejizdet casperko nicolky a najednou mi pise nejaky adam treat jestli chci ban a ze podal report a ja jakoze jestli chce prejet taky a za co mi ten report dal? no a on mi napsal za to ze sem zajel casperko nicolky a narazil sem do treatovo odtahovky (coz je videt na zaznamu ze sem do neho ani nebouchl) no a ted mam ban na 5 hodin za pravidlo 7??? nechapu https://www.youtube.com/watch?v=tqarCSiXMv4&ab_channel=mixikk.

mixikk

Hráč

1
10.3.2021 16:56, naposledy upraveno 10.3.2021 17:20 uživatelem mixikk

vim ze sem situaci popsal spatne, a video je nekvalitni ale muzete mi nekdo vysvetlit presny duvod za co sem dostal ban? a proc je to oznacene jako double post kdyz je to jeden jediny prispevek o tomhle tematu??? díky no

neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Double Post

acaBeNendohzoR

Hráč

69
10.3.2021 17:36

Přepadení ste provedli vedle policejní stanice, jsou tam kamery, obsluha benzínky a také spoustu hráčů. Jak tvrdí pravidlo 7, je zakázáno takovéto činnosti provozovat v přítomnosti kamer a NPC.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo