Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Nezadržení Alexeje Gordijevskijho a hrubé pochybení ze strany Policie San Andreas


Holub

Hráč

46
14.3.2021 17:26, naposledy upraveno 14.3.2021 17:27 uživatelem Holub

Podatel: Amelia Byron

Věc: Nezadržení Alexeje Gordijevskijho a hrubé pochybení ze strany Policie San Andreas


Odůvodnění: Dnes v 1:16 došlo k příjezdu Policie San Andreas k vozidlu Alexeje Gordijevskijho kvůli anonymního telefonátu, kde se mělo ve vozidle nachazet několik zbraní. Přijela hlídka Policie San Andreas a inspektor, který byl na místo přivolán z důvodu možného pochybení ze strany Policie San Andreas. V jeho vozidle bylo nalezeno několik zbraní včetně brokovnice Remington. Ta byla nafocená jak inspektorem, tak i příslušníky PSA. Alexeje Gordijevskijho zatknuli v čase 1:48 dne 14.3.2021 před autobazarem Argus dva příslušníci Policie San Andreas právě kvůli ilegálně držené zbraně, na kterou Gordijevskij neměl potřebné povolení. Z celé této věci mám audiozáznam, který dokumentuje vše od příjezdu Policie až po zatčení Gordijevskijho.
 Vzhledem k okolnostem, že se celá věc ještě měla řešit dále kvůli skutečnosti, že Gordijevskij je členem krajského zastupitelstva, došlo na návštěvu policejní stanice ze strany inspektora, aby došlo na dořešení celé věci. Ze strany Francescy Williams, poručík sboru Policie San Andreas, bylo řečeno, že jde o cituji "Glock s upravenou pažbou", přičemž sám Gordijevskij na audionahrávce přiznal, že jde o brokovnici. Přislušnici sboru Policie San Andreas také uvedli, že jde o brokovnici, stejně tak i inspektor, který má danou zbraň kvůli celé věci dokonce nafocenou z místa činu. Taktéž bylo řečeno, že Policie San Andreas nemá tuto věc vedenou ve spise, což je víc než evidentní podezření, ale také značné podezření z korupce ze strany příslušníků sboru Policie San Andreas.


Záměr: Dořešení celé věci tak, jak k tomu mělo dojít - potrestání Alexeje Gordijevskijho kvůli ilegálně drženým zbraním, uvolnění z krajského zastupitelstva a vedení HZS a potrestání příslušníků Policie San Andreas, kteří se dopustili hrubého pochybení a označení brokovnice za cituji "Glock s upravenou pažbou".

Přílohy: Audionahrávka z místa činu, kamerový záznam z policejního vozidla 3SA 8505 (Chevrolet Suburban), dokumentace inspektora vrchního soudu, snímky dané zbraně.

14.3.2021 17:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.3.2021 18:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~28