Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podnět k zahájení kontroly a finančního auditu firmy GTC


Holub

Hráč

46
14.3.2021 20:18

Podatel: Amelie Byron

Věc: Podnět k zahájení kontroly a finančního auditu firmy GTC


Odůvodnění:

Od původního podnětu k zahájení kontroly uplynul už nějaký ten pátek, přičemž se daná záležitost doposud neprošetřila. Tedy alespoň se to ke mne nedostalo.
Akciová společnost GTC (dále jen firma) je momentálně ve vlastnictví tří osob. Všechny tyto osoby jsou momentálně za mřížemi kvůli jejich ilegální aktivitě, ke které využívali i prostředky firmy. 
Tyto osoby se na základě mezery ve výkladu zákona o silničním provozu dopustili možného porušení zákona a tím je registrace soukromých vozidel do vozového parku firmy za účelem krácení povinného ručení a daní. Mělo se jednat o minimálně tři vozidla, na kterých dotyčné osoby skrze tento akt připravovali stát o finance. Na základě této interpretace lze pojmout činnost dotyčných osob jako možný trestný čin finanční povahy.
Taktéž mám notné podezření, že tato firma má dluhy státu v hodnotě víc než 500,000CZK. Toto podezření je založeno na notné skutečnosti, že firma s největší pravděpodobností krátila daně, čímž mohla stát připravit o další finance než jen ty uvedené výše.
 Dalším důvodem k sepsání tohoto dokumentu je skutečnost, že by s největší pravděpodobností firma mohla připadnout státu. To by pro stát znamenalo možnost odprodeje daného pozemku, přičemž dané finance by mohly pokrýt jiné, užitečné projekty nejenom v okresu Red County, ale v celém státě San Andreas. Ostatně už jen na základě skutečnosti, že celá firma je již delší dobu na mrtvém bodě (komunikace s vlastníky jakbysmet), by bylo víc než příhodné, kdyby se daná věc dostala do fáze řešení, neboť už jen samotné jednání vlastníků firmy je daleko za hranicí toho, co je tolerovatelné.


Záměr: Podnět k zahájení kontroly a finančního auditu firmy GTC na základě pochybných praktik stávajících vlastníků a také jejich pochybné minulosti spjaté s firmou a jejími financemi.

14.3.2021 20:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~15