Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolani ke zpravě S-49 Jakub Bocek


neznamy#3931

Smazaný účet

19
16.3.2021 11:48, naposledy upraveno 16.3.2021 12:47 uživatelem neznamy#3931

Podatel: Jakub Bocek

Věc: Odsouzeni k doživotnim trestu nepravem

Odůvodnění: Nesouhlasim z rychlym nasazenim rozsudku proto jsem neměl šanci sehnat pravnika,proto žadam soqu o vyšetřeni na svobodě a vy vyjednavani s samotnou  Anniku Larrson a slib pokud bych udělal dalši trestni čin bych byl uvěznen na doživotni trest bez možnosti se odvolat,timto žadam o proupštěni a šetřeni cele situace,PSA mi nedala šanci a každy ma pravo mit šanci na propustku, když jsem neměl soudni jednani na ktere jsem čekal asi 2 měsice a za tu dobu nic nebylo.. a ktomu ma někdo dukazy?,pokud ano tak je chci slyšet u soudu a chco byz vyšetřovan na svobodě... a ktomu neni možny rozdat ihned rozsudek bez vyslechnuti obžalovaneho když některe věci v rozsudku mužou byt lži aby mně dostali do vězeni když jim o to tak jde...takže zase, žadam o Vyšetřovani na svobodě,možnost pravnicke služby,ikdyž jsem udajně nebezpečny tak jaky mate dukazy o tpm že jsem někomu ubližil na zdravi? nebo že jsem vedl zločineckou skupinu? a ktomu pošpinujete me jmeno a chci aby se to prošetřilo jak ma a ne že tady date rozsudek za 5 minut, važeny soude děkuji za svažěni k obnově .

Záměr: Byt vyšetřovan na svobodě a mit pravo na pravnika, slib proti trestnemu zločinu a žadny přistup rozsudku za par minut bez dukazu, ktomu žadam o pořadne vyšetřeni.  

 

S pozdravem Bocek.

18.3.2021 02:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~35