Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nové auto

SM073

Hráč

8
16.3.2021 21:17, naposledy upraveno 16.3.2021 23:16 uživatelem SM073

Dobrý večer mám tu taký navrch na pridanie nového auta presnejšie o Mercedes G500 

Auto by sa hodilo na server s toho dôvodu že hráme Da sa povedať že na dedine. Gečko je také aj do terénu a určite by to privítali aj nejake mafie.

https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/128231-mercedes-benz-g500-2016/

Keby sa dalo hoc by som to kúpil ako dovoz za irl prachy.  

Tu je ten model keby niečo môžem pohľadať aj iný model prajem vám pekný zvyšok večera🙂♥️

izerman

Hráč

15
27.3.2021 17:59

Bez G to prostě není ono! Musí se přidat souhlasím s návrhem na přidání tohoto vozidla. Pokud by nevyhovovalo velikostí MB tak by se mohl sehnat i jiný model. A může to být i G65 a takoví a nebo nějaký BRABUS :) Toto vozidlo mám hodně rád a za přidání tohoto vozidla bych byl velice rád :) 

KrysCZ

Hráč

30
28.3.2021 17:42

Já jsem naprosto PROTI! 

´´Géčka´´ mám hrozně rád, jsou to boží auta, ALE..

Bylo by dobré se zamyslet nad tím, co se na aktuální verzi Skima vlastně eRPí..

Nemyslím si, že se takové auto hodí zrovna do prostředí, kde se primárně eRPí..

Pokud si chceš připadat, jako mafián, na serveru již je několik ´´mafiánských´´ vozů..

voyta7755

Hráč

8
5.4.2021 11:36

G je mafianskí auto takže souhlas

8.4.2021 14:07, odstraněno 8.4.2021 14:13 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kozina

Hráč

27
8.4.2021 23:48

Omg já se vyjádřim k tomu 

Takže jednak nejde jen tak přidat auta protože je to omezeno Stock modely aut ze hry pak taky to že argument "primárně se erpi" je zbytečný okej primárně se erpi v Montgomery Bluesberry a palominu ale také se erpi i ve městech LS LV a co mě mrzí hodně máslo se erpi v SF takže sportovní auta jsou na místě další se přidat jen tak nemůžou protože na ně nejsou modely ze hry a ano superauta nejsou na vesnice ale vysvětli to hráčům i tak v IRL se někdy na vesnici třeba to Lamborghini nebo Ferrari někdy může najít tudíž ano jsem pro přidání Mercedes G ale není jak ho přidat 

Děkuji za pozornost

Čekám hejty jsem na ně připraven ale popravte mě za můj názor

sefre

Hráč

27
9.4.2021 10:16, naposledy upraveno 9.4.2021 10:17 uživatelem sefre

Model je sice pěkný autor si dal záležet ale bohužel všechny SUV na které by to šlo dát (zřejmě Huntley, nebo Landstalker) jsou zabrány dále nevím jestli by se hodilo na vesnici  tenhle model je spíše silniční než do terénu kdyžtak bych přidal a nahradil pár modelů a já bych dal auta do terénu třeba VW Tiguan, Hummer H1 atd. ale jak říkám a jak říkal tady kolega předemnou nejsou modely :)

pro ukázku:

VW Tiguan 2010

https://ctrlv.cz/bmGq

Hummer H1

https://ctrlv.cz/u7th

(Hummer H1 by se hodil více si myslím podle něho je udělaný i model Patriota ze samotné hry pouze můj názor :) )

Sensei

Hráč

28
9.4.2021 14:00

Prosím stop už s tou vesnici! :D Je tu plno mestkých vozidiel, všelijaká "dovezené" lambá a ferrari atď. Každý kto tvrdí, že niečo sa nehodí na vesnici, tak si prosím kúpte nejký ten FarmTruck a vozte sa na tom vy vesničani.

Model je fajn, pre mňa za mňa, ja som za ;)