Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Klipy do videa Best Of Skimo.


DnOndra

Hráč

50
23.3.2021 22:09

Ahoj komunito, s @Petriik1 jsme se rozhodli udělat nový díl a to BEST OF SKIMO #3. Video plánujeme vydat do konce týdne. Tentokrát však s lepším a více propracovaným editem. Tímto příspěvkem bychom vás chtěli pouze požádat. Jestli máte nějaká videa, která by se určitě hodila být ve videu tak neváhejte a posílejte na náš discord: DnOndra#8949, Petriik1#5603.
Všichni kteří pošlou video, které se dostane do videa, budou na konci označeni. Děkujeme za účast!


17.4.2021 08:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DnOndra

Hráč

50
17.11.2022 16:27

Ačkoli jsem to vůbec neměl v plánu (a zakládat další příspěvek se mi zdálo zbytečností) jsem se rozhodl, že bych mohl udělat další díl ze série BEST OF SKIMO (i přes to, že už jeden díl vydal na svůj profil Lexikonn, jsem se tak rozhodl, a ne, nejde o to, kdo má lepší edit, každý na všechno má svůj názor, proto bych velice rád předešel jakýmkoliv zbytečným komentářům 🙏🏻). Vzhledem k tomu, že klipů mám spoustu (které do toho taky zapojím, ovšem ne všechny), bych ani nepotřeboval klipy ostatních. Ale rozhodl jsem se, že bych do toho mohl zapojit vícero klipů přímo od spousty jiných hráčů, kteří by měli zájem o to aby jejich klip byl právě v dalším díle, a ostatní se nemuseli jenom koukat na to, co se stalo za nějakou dobu pouze mě. Odhadovaná doba vydání stále není, záleží na mém volném čase, kdy k tomu budu mít prostor se věnovat, taktéž záleží na tom, kolik z vás mi pošle klip (či několik dalších), a spoustu dalších věcí ohledně tohoto které není nutné tady jmenovat. Taky bych podotkl, že klipy mi může zaslat kdokoliv, i ti se kterými se nemáme moc v lásce, já to řešit nebudu a pokusím se je zapojit do dalšího dílu. Vaše záznamy mi můžete zaslat na můj Discord, DnOndra#3213 (kde si toho všimnu snad nejvíce), do chatu na tomto webu, nebo sem pod tento příspěvek (to by ale pak nebylo nic nového, co by se mohlo objevit ve videu, že?) Pravděpodobně se vám stane, že mi budete muset zaslat žádost o přátelství, s tím počítám, a budu je přijímat. Ovšem ti kteří toho využijí, a začnou mě spamovat blbostmi si zablokuju. Na tomto projektu, který zde vypisuji se už Petřík nijak nepodílí, čili mu nikdo z vás ideálně neposílejte PMky, pokud by vás to náhodou napadlo. Asi nemám potřebu se více v tomto příspěvku rozepisovat, myslím si, že jsem to shrnul dostatečně. Jakékoliv dotazy přijímám taktéž v soukromých zprávách jak na Discordu, tak tady, na které se budu snažit odpovědět. Taky ale berte v potaz to, že pokud bude vícero klipů, se nemusí ani najít volné místo pro některý z vašich, v tomto případě se tam buď neobjeví, nebo se je alespoň pokusím dát do popisku pod video (na to je ale malá šance, bohužel 🙁).

Spoiler
Nějaká ukázka z mého profilu, že existují už čtyři díly této série (kdo o tom neví, se může podívat): 

 

DnOndra 👨🏼‍🌾

 


Powered by LeoSight IFS
LT~49