Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

IC Internet je IC!


24.3.2021 21:24

Rád bych pro nechápavé upřesnil, že IC Internet, jak název napovídá, je IC.

A jelikož několikrát do týdne musím mazat na Board4 příspěvky typu "koupím lokaci NPC dealera," tak bych vás rád upozornil, že ačkoliv IC cestou je velice těžké se dopátrat k tomu, kdo takové příspěvky píše, tak OOC se nám to vše loguje. Příště budu autory takových příspěvků banovat za metagaming.

Děkuji za pochopení.

18.1.2023 19:26, naposledy upraveno 18.1.2023 19:28 uživatelem Rataj

Obdobně bych nyní rád upozornil pro nejmenované experty, kteří svým kamarádům na Irisu lajkují fotky z třeba až osmi náhodných postav během pár málo minut, že i Iris je kompletně IC, včetně vaší záliby v nějakých konkrétních fotkách. To, že chcete svému kamarádovi pomoci dostat se mezi nejlepší fotky nelze dělat stylem zakládání nových postav, nebo lajkování příspěvku ze všech již existujících postav, které máte. Týká se to více, než 5 hráčů, kterým jsme momentálně takové lajky smazali. To stejné platí u sledování účtů. Jedná se o prostý metagaming a ten budeme banovat. Nemyslete si, že tohle nevidíme. Všímají si toho i obyčejní hráči, kteří nám to nahlašují.

Matbrok

Hráč

113
19.1.2023 00:47, naposledy upraveno 19.1.2023 00:48 uživatelem Matbrok

No s tím se nedá nic dělat, pokud to někdo udělá cestou, že rozešle smsky, nebo na firemní vysílačku řekne, že na iris přidal novou fotku, tak ty liky bude mít hned bez toho aniž by musel oocčkově se o tom s někým domlouvat, To pak řešit banem, je trochu nefér. Nechci tím obhajovat každého, vím že je to seriozní problém.

S láskou 

Matbrok

19.1.2023 00:51, naposledy upraveno 19.1.2023 00:53 uživatelem Rataj

To co píšeš je naprosto v pořádku. Ale je rozdíl získat lajky IC cestou a OOC cestou. Pravděpodobně nemáš 8 postav s 0 nahranýma hodinama v jedné frakci s někým. A stejně tak nemáš IC důvod dát lajk z 8 postav najednou. Bavíme se tu čistě o tom metagamingu. ICčkově si za to můžeš lidi klidně třeba i podplácet, to už je fuk. A jsou i případy, kdy lajky z více postav jednoho hráče jsou ICčkově naprosto v pořádku. Když si kvůli tomu někdo ale zakládá nové postavy, tak to je prostě jen na ban a neexistuje výmluva.


Powered by LeoSight IFS
LT~61