Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Nečinnost Soudu


arciCZ

Hráč

32
25.3.2021 13:01

Podatel: Santino Kelly

Věc: Upozornění na Nečinnost


Odůvodnění: Vážený soude, tímto bych chtěl upozornit na nečinnost soudu v případě odvolání proti rozsudku, v podnětu Odvolání vůči rozsudku S-043 který je přiložen v příloze.


Záměr: Aby se soud tímto začal zabývat.

Přílohy: Podnět

arciCZ

Hráč

32
30.3.2021 12:06

Vážený soude, tímto bych rád upozornil že se stále po 5 dnech nic neděje. Žádám tedy o informování jak to s podmetem na který tato nečinnost upozorňuje vypadá?. Jelikož bohužel kvůli tomu nemohu kandidovat na starostu čímž mě to omezuje jelikož v této věci jsem nevinnen. 

DrHell

Hráč

18
31.3.2021 18:31, naposledy upraveno 31.3.2021 18:31 uživatelem DrHell

Podatel: Santino Kelly

Věc: Upozornění na Nečinnost


Vážený pán Kelly,

ďakujem za upozornenie na moju "nečinnosť" Vysvetlím Vám momentálnu situáciu ohľadom Vášho podnetu. Zamestnanci súdu Vrchního soudu San Andreas ani po výmene sudcov nevedeli pokračovať v podnete. Podnet je absurdný, dôkazové materiály sú minimálne. Rozsudok bol právoplatne vydaný v ZSP ale keďže ste sa odvolali, bude naplánované súdne pojednávanie v blízkej budúcnosti v trestnom konaní. Týmto daný "podnet" považujem za vyriešený.

Ďakujem za pochopenie


S pozdravom MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~40