Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-082] Rozsudok vo veci "Vymazanie trestu z trestného rejštrika"


DrHell

Hráč

18
25.3.2021 19:28

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudok

k správnemu konaniu vo veci:

Podateľ:
Roman Němec

Vo veci:
Vymazanie trestu z trestného rejštrika

Odôvodnenie pána Treata:

Dříve jsem dělal "blbosti" . Vozil jsem nelegální zbraně a podobně. No už je to nějaká doba, co se snažím žít klidný život a pomáhám i Policii. Tímto bych chtěl požádat o smazání trestního rejstříku ať nešpiním jméno firmy.


 

Dňa 25.3. 2021 bol vydaný nasledujúci rozsudok v zrýchlenom súdnom procese:

Súd si vyžiadal výpis z registra trestov spomínaného pána Nemca, z dôvodu jeho obsahu a faktom, že má vydaný zatýkací protokol, súd toto uznal za neadekvátne, a tak zamieta podnet pána Nemca.

Súd odporúča pánovi Nemcovi, aby si nepodával nový podnet, kým nebude zatýkací protokol deaktivovaný alebo až po odpykaní trestu ktorý naňho čaká. A však súd neumožňuje pánovi Nemcovi vziať jeho právo na vznesenie odvolanie.

Voči rozsudku možno zniesť odvolanie do troch dní od jeho doručenia. A to podaním nového podmetu na "Soud 2.0" s odvolaním voči rozsudku číslo S-082.

 


Vydal a spracoval,

MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~13