Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Speciální auta


Kozina

Hráč

27
30.3.2021 02:22

Dobrý den všem, někde jsem se dočetl, že jde vytvořit i nějaký speciální vozidlo a že to dělá jen Falleagle. Rád bych se zeptal jak to funguje, mám totiž vysněné auto a to Nissan Skyline GT-R M-Spec Nür jednalo by se o vylepšení klasického GT-R.

Předem děkuji za vaše odpovědi.

30.3.2021 03:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

izerman

Hráč

15
30.3.2021 09:45

@Lexikonn Já si myslím že ten Tunning update mu neumožní přesně o co žádá. 

Radeckoo

Hráč

4
30.3.2021 10:16, naposledy upraveno 30.3.2021 10:22 uživatelem Radeckoo

M-spec nur je klasické gtr s upraveným podvozkem a většímy turby. Tím pádem není potřeba vytvářet žádné spec auto. Stačí se domluvit s wrightem ale nevím jak to teď je když se nedělají tuningy. Myslím že wright už dělal V-spec nur a bude vědět o co jde. 

Kubby

Hráč

57
30.3.2021 10:58

Ahoj @Kozina,

pokud dobře vím, tak úpravy vozidel se momentálně nedělají.. Co se týče názvu vozidla, tak to většinou přijde až s upraveným vozidlem a na žádost hráče (majitele) vozidla.. Změna názvu vozidla se řeší většinou přes report (pomocí F2, nebo /report) v kategorii "Týká se vozidel", pokud počkáš tak ti možná někdo z Admin Teamu, co má pravomoce změní název vozidla, avšak ti to vozidlo neupraví..


Ahoj @Radeckoo,

s Wrightem se nedomluví, jelikož již není člen Admin Teamu, ani člen Vehicle Consultant Teamu (VCT, aneb ti, co Vám dělají drift čipy úpravy vozidel). Avšak jak jsem již výše psal, pokud si někdo podá report a počká si, tak je možné, že mu někdo název vozidla změní, avšak momentálně se unique handlingy (úpravy vozidel) nedělají.


Powered by LeoSight IFS
LT~36