Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Vypracování územních plánů obcí


Scor

Hráč

63
30.3.2021 10:46

Podatel: Rose Walker

Věc: Vypracování územních plánu obcí: El Quebrados, Las Barrancas, Fort Carson, El Castillo, Las Payasdas, Bayside, San Fierro, Las Venturas, Los Santos a Angel Pine a oblasti Flint County.


Odůvodnění: Vážený soude,

žádám o vypracování územních plánu již výše zmíněných obcí a oblasti, jelikož nelze zjistit, kde lze a nelze navrhnout stavbu.

Myslím si, že pokud by zde byl územní plán každé obce s oblastmi, kde lze stavět a kde nelze, tak by to usnadnilo práci stavebnímu úřadu, soudu, obcím a zájemcům o vyhotovení stavebního plánu. Jelikož by se zájemci nemuseli dotázat na úřadech a mohli by rovnou začít s navrhováním stavebního plánu. 

S pozdravem Rose Walker


Záměr: Vypracování územních plánu obcí s vyznačením, kde lze a nelze stavět: El Quebrados, Las Barrancas, Fort Carson, El Castillo, Las Payasdas, Bayside, San Fierro, Las Venturas, Los Santos a Angel Pine a oblasti Flint County.

Přílohy: Žádná příloha

16.4.2021 12:54

Adresát: Rose Walker

Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní Walker,

soud má spoustu jiné práce, než obepisovat všechny starosty a vypracovávat pro Vás přehled územních plánů obcí. Vašemu podnětu nevyhovíme.

Děkujeme za pochopení.


JUDr. William Stengel, Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~28