Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vyčištění trestního rejstříku.


nnRayy

Hráč

29
31.3.2021 00:00

Podatel: Lea Neskova

Věc: Žádost o vyčištění trestního rejstříku.

-------------------------------------------------------------

Odůvodnění:  Jednoho dne jsem si jezdila v klidu kamiony, ale na to u mě zabrzdili 2 plné auta, ve kterých byli muži v maskách, a poté vystoupili s těžkýma zbraněmi. Byla jsem okraden a silně zraněna. Řekla jsem si, jednou se to stát může, ale aby se to stávalo víckrát, to ne. Poté jsem další den jela kamionem a znova. Tak jsem se naštvala, protože jsem přišla o hodně peněz, tak hned poté co mě propustili z Nemocnice, tak jsem si napsala na nějaký BlackMarket, napsala jsem si tam o glocka, poté jsem ho koupila. Druhý den mě chytli policisté, takže jsem šla do vězení, počkala si tam a vyšla jsem. Další den jsem jela zase kamiony, ale ještě předtím jsem si zase koupila Glock-17, když jsem jela v kamionu, byla jsem zastavena a ještě k tomu prohledána, ano našel se u mě další Glock-17. O několik dní později, jsem si doma zapomněla řidičák, hned na to mě chytli hlídky PSA, tentokrát jsem byla prohledána, ale nic se u mě nenašlo, ale dostala jsem vězení za jízda bez ŘP, což jsem si zapomněla doma, ale mám pocit, že za jízda bez ŘP není vězení, mám pocit, že je za to pokuta. Tohle se mi stalo 2x. Poté se mi stala situace, že mě zatkli za to, že jsem někoho pronásledovala, o čemž nevím, ale prostě jsem se dostala do vězení, bez jakýkoliv záznamů, což mě hodně naštvalo. Mám záznam v rejstříku okrádání, ale zase jsem byla uvězněna bez důkazů, prostě bez jakéhokoli důkazu, nic jsem neudělala, ale šla jsem do vězení. To je z mého rejstříku vše, doufám, že jsem všechno vysvětlila, tak jak jsem měla. Všeho toho lituju.

-----------------------------------------------------------

Záměr: Omezuje mě to v hodně věcech, například zbrojní průkaz, práce a několik možností bych měla, kdyby nebylo těch činů. Ještě jednou se za to omlouvám celému městu.

Přílohy: ---

DrHell

Hráč

18
3.4.2021 13:30

Podatel: Lea Neskova

Věc: Žádost o vyčištění trestního rejstříku.


Vážená paní Neskova,

rozsudok bol vydaný ku dňu 03.04.2021

Ďakujem za pochopenie.


S pozdravom MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~33