Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-091] Rozsudok vo veci "Žádost o vyčištění trestního rejstříku"


DrHell

Hráč

18
31.3.2021 18:00, naposledy upraveno 31.3.2021 18:13 uživatelem DrHell

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudok

k správnemu konaniu vo veci:

Podateľ:
Jacob Jackson

Vo veci:
Žádost o vyčištění trestního rejstříku

Odôvodnenie pána Jackson:

Zdravím, jednoho krásného večera jsem já a můj bratr byl u autonehody kde bylo spousta policistů. Z bratrem jsme se nějak hádali už ani nevím proč, trochu jsme se strkali nic vážného ani jsem mu nějak neublížil. Tato věc nás oba dostala do věci kterou jsme nechtěly a to že se nám to připsalo do trestného rejstříku. A mě to velice omezuje v mém životě jelikož jsme se chtěl přidat do sboru PSA a kvůli mému rejstříku nemohu. Další je věc kterou bohužel nechápu a to že jsem někdy ujížděl PSA což mi nějak nejde do hlavy, já jakož to slušný občas San Andreas nikdy nedělal nějaké nelegální činnosti. Prosím o pročistění mého trestného rejstříku. Hlavně kvůli tomu že se chci přidat do sboru PSA a kvůli tomu že chci nadále být slušný občas LS. taky bych chtěl nějaké vyjádření k tomu ujíždění protože vážně netuším kde a kdy se to stalo. Díky


 

Dňa 31.3.2021 bol vydaný nasledujúci rozsudok v zrýchlenom súdnom procese:

Súd si vyžiadal výpis z registra trestov spomínaného pána Jacksona, z dôvodu jeho obsahu a faktom, že "Ublíženie na zdraví" mu bolo do registra vypísané 04.03.2021, súd toto poňal a tak súd rozhodol pánovi Jacksonovi vyhovieť.

Súd žiada aby pán Jackson navštívil najbližšiu stanicu spravovanú bezpečnostným zborom Polície San Andreas a preukázal sa týmto úradným dokumentom a dokladom totožnosti o vymazaní obsahu z trestného registra osoby pána Jacksona.

((Dokument zaslaný poštou pre @Cepicka))


Vydal a spracoval,

MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~13

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024