Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-092] Rozsudok vo veci "Žádost o výmaz záznamu z trestního rejstříku"


DrHell

Hráč

18
31.3.2021 18:06, naposledy upraveno 31.3.2021 18:13 uživatelem DrHell

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudok

k správnemu konaniu vo veci:

Podateľ:
Ing. Valtteri Leclerc

Vo veci:
Žádost o výmaz záznamu z trestního rejstříku

Odôvodnenie pána Leclerc:

Vážený soude, tímto bych Vás chtěl požádat o výmaz záznamu z trestního rejstříku. Psal se 21. listopad roku 2020, když jsme se s kamarády rozhodli vydat na projížďku s auty. Všichni jsme byli zaměstnáni v G66, po kratší projížďce jsme se vrátili na dílnu, kde nás čekali další zákaznici, kteří čekali na naše služby. Najednou přijela do garáže neznámá osoba a schovala se. Po chvíli na místo dorazila policie a pronásledovala ho, celou dobu osoba mě na sobě masku a po chvíli pronásledování osoba začne střílet po policistech. Na místo přijíždí další hlídky policie a celou garáž uzavírají. Poté přichází na scénu pan Boswell a agresivně na nás začíná tasit zbraně s tím, že si máme lehnout a budeme zajištěni a poté převezeni na policejní stanici za účelem podání vysvětlení k celé věci. Celou dobu si říkám, že já za nic nemohu, protože jsem se pouze schovával za autem v garáži, jakmile začala střelba. Při zajišťování jsme říkali, kdo tohle měl vše na svědomí, ale policisté to přehlíželi. Poté nás převezli na stanici, kde nás zavřeli do CPZ. Celé to bylo jedno velké nedorozumění, které špatně vyeskalovalo. Důvod podání podnětu je to, že bych rád pracoval u policie, ale tohle mě omezuje. Do dnes existují přislušníci PSA kteří u té situace byli, díky za váš čas. Myslím si že 4 měsíce starou záležitost která byla taková jaká byla, by mi neměla bránit v tom zase být součásti policie a chránit naši zemi.


 

Dňa 31.3.2021 bol vydaný nasledujúci rozsudok v zrýchlenom súdnom procese:

Súd si vyžiadal výpis z registra trestov spomínaného pána Leclerca, z dôvodu jeho obsahu a faktom, že "Ublíženie na zdraví" mu bolo do registra vypísané 21.11.2020, súd toto poňal a tak súd rozhodol pánovi Leclercovi vyhovieť.

Súd žiada aby pán Leclerc navštívil najbližšiu stanicu spravovanú bezpečnostným zborom Polície San Andreas a preukázal sa týmto úradným dokumentom a dokladom totožnosti o vymazaní obsahu z trestného registra osoby pána Leclerc.

((Dokument zaslaný poštou pre @Raikkonen))


Vydal a spracoval,

MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~13