@Lofanek Řešil bych to být tebou IC. Sice bych víc než rád viděl porušení pravidla číslo nula a následný trest dotyčné osobě, ale IC trest je podle mě lepší cesta než OOC trest. Tím tuplem u mixujícího jedince.
Navíc abych to vysvětlil - Lofánek je jeden z posledních lidí, kteří byli u Hasičů v době příjemné vlády a období ze strany Crazyho, kde se každý výjezd skutečně zaznamenával. Celé tohle je podle mě Ressetthova snaha o to zbavit se mu OOC nepříjemných lidí (a že jeho OOC řešení různých věcí není první, ani poslední, dokazuje kupříkladu jeho IC vztah domluvený s jiným člověkem přes Discord), přičemž tohle je jen prázdná zámiňka. Že to nedává smysl? Stačí se podívat na to jak dopadlo x lidí, kteří stáli na straně Crazyho - každý z nich zmizel z hasičů, popřípadě přišel o své postavení ve prospěch někoho z Ressetthových kamarádíčků (zdravím Zchovankya), popřípadě lidí, co se mu tam hodili lépe, opět z OOC důvodů.
@Jaucuko Bez urážky, ale větší blbost jsem z úst člena AT neviděl. Nechal bych tuhle věc řešit IC, pač je to jeho IC chyba, které se dopustil. Nebo se tady z Ressettha stává druhý Lexikonn? Celková transparentnost v rámci řešení problémů je až podezřelá, pač většinou se věci řeší zde na fóru v rámci dané stížnosti včetně verdiktu. Výjimkou byly pouze lahodné kauzy jako Lexikonnova R8 (která měla unique handling i když ho mít neměla) či snahy o zahlazení sraček ala Ressetth a jak se mu podařilo nacpat do Lamborghini brokovnici (report, který visel v reportech na čísle jedna přes hodinu).
[user:560] Řešil bych to být tebou IC. Sice bych víc než rád viděl porušení pravidla číslo nula a následný trest dotyčné osobě, ale IC trest je podle mě lepší cesta než OOC trest. Tím tuplem u mixujícího jedince.
Navíc abych to vysvětlil - Lofánek je jeden z posledních lidí, kteří byli u Hasičů v době příjemné vlády a období ze strany Crazyho, kde se každý výjezd skutečně zaznamenával. Celé tohle je podle mě Ressetthova snaha o to zbavit se mu OOC nepříjemných lidí (a že jeho OOC řešení různých věcí není první, ani poslední, dokazuje kupříkladu jeho IC vztah domluvený s jiným člověkem přes Discord), přičemž tohle je jen prázdná zámiňka. Že to nedává smysl? Stačí se podívat na to jak dopadlo x lidí, kteří stáli na straně Crazyho - každý z nich zmizel z hasičů, popřípadě přišel o své postavení ve prospěch někoho z Ressetthových kamarádíčků (zdravím Zchovankya), popřípadě lidí, co se mu tam hodili lépe, opět z OOC důvodů.
[user:1643] Bez urážky, ale větší blbost jsem z úst člena AT neviděl. Nechal bych tuhle věc řešit IC, pač je to jeho IC chyba, které se dopustil. Nebo se tady z Ressettha stává druhý Lexikonn? Celková transparentnost v rámci řešení problémů je až podezřelá, pač většinou se věci řeší zde na fóru v rámci dané stížnosti včetně verdiktu. Výjimkou byly pouze lahodné kauzy jako Lexikonnova R8 (která měla unique handling i když ho mít neměla) či snahy o zahlazení sraček ala Ressetth a jak se mu podařilo nacpat do Lamborghini brokovnici (report, který visel v reportech na čísle jedna přes hodinu).