Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mená vo frakcií


Sensei

Hráč

27
2.4.2021 14:34

Zdravím, mám menší problém a neviem sa dopátrať k odpovedi. Ide o to, že neraz som sa streol s tým, že niekto, kto ma nikdy nevidel proste prišiel a povedal: "áá, to si ty, z roboty, sme kolegovia" bez toho, že by som sa mu niekedy predstavil, že by mňa jemu niekto niekdy predstavil alebo, že by som mal nejakú legitimačku, alebo niečo. Tak chcel by som sa popýtať, či je správne, "poznať" už niekoho po mene, aj keď som ho nikdy nevidel a nezoznámil sa sním, len pre to, že je so mnou vo frakcií. Môžem to brať ako mixing? A zase naopak:

  • Som majiteľ frakcie: je tam stĺpec stats- čiže vidím dané meno a jeho zárobok za týždeň. Aj keď ho naberie niekto podomnou, nejaký manažer, a ja som toho zamestnanca nikdy nevidel, môžem poznať? Neviem príde mi to také, také, no.... Vždy sa radšej snažím osloviť do vysielačky po mene, ale keď príde, tak sa radšej IC opýtam, či je to on, pretože moja psotava: 
    • ho nikdy nevidela
    • nevidí menovku nad ním ;)
  • Som v ilegálnej frakcií: zasa naopak som obyčajný dealer v nejakej ilegálke, kde proste nemôžeš vedieť mená nadriadených (väčšinou to tak bývy, že nevieš pre koho robíš okrem svojho jediného nadriadeného). No v F3 zasa mená a hodnosti vidno, je teda správne poznať všetkých v danej mafií/gangu aj keĎ som sa snimi nikdy nestretol? Lebo tu celkom hrá rolu tá anonymita.

 

romus123

Hráč

11
2.4.2021 14:45

Som majiteľ frakcie:

Podle mě v tomto případě si to musíš stanovit sám, jestli se mohl kouknout na nějakou vymyšlenou ic nástěnku F3 , jestli mate ic discord atd. Samozřejmě vhodné by bylo erpit Vy jste (sef) ? / zdravím, vy jste z vedení ? ...atd.

na ilegal se nevyjadřuju nějak moc, jelikož se v tom nevyznám.

Ale myslím si , že tam určitě ic (f3) nelze použít. (jak jsi sám napsal , anonymita je tam základ.)

Sensei

Hráč

27
7.4.2021 12:13

Mohol by sa ktomu vyjadriť niekto z AT kto vie ako to má správne byť?

 

10.4.2021 09:58, odstraněno 10.4.2021 10:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
10.4.2021 12:30

Ďakujem za vysvetlenie, no dalo by sa to nejako doplniť do pravidiel alebo niekde kde by to videli všetci? Lebo nie všetci si prečítajú toto vlákno alebo to budú dodržovať... Tým pádom to potom, môžem reportovať, je tak?

Sensei

Hráč

27
11.4.2021 21:25

Ďakujem za vyriešenie... (OOC mená v F3ke) Ale tým pádom toto sa bude riešiť nejako? Nejaké pravidlo, že môže byť iba jeden charakter z jedného účtu vo frakcií? @Rataj


Powered by LeoSight IFS
LT~42