Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o navrácení částky za psychotesty


Holub

Hráč

45
2.4.2021 19:27

Podatel: Amelia Byron

Věc: Žádost o navrácení částky za psychotesty


Odůvodnění: Začátkem února tohoto roku došlo na uhrazení a realizaci psychotestů mé osobě ze strany Santiho Beneventiho za účelem zajištění pilotního průkazu a také malé střelné zbraně, ze které nakonec sešlo. Bylo mi účtováno za psychotesty 200 tisíc korun. Koncem měsíce února, kdy se mi konečně poštěstilo s řešením celé této záležitosti u Policie San Andreas, mi však bylo řečeno, že všechny psychotesty od pana Beneventiho jsou neplatné kvůli nějakému vyšetřování, které tehdy probíhalo. Došlo i na skartování kopie, se kterou jsem tehdy dorazila. Částka za psychotesty mi nebyla navrácena a to i přes to, že z mé strany k žádnému pochybení nedošlo.
 Psychotesty a oficiální vedení v evidenci mám až za pomoci Emmy Faye, která tuto věc vrátila do pořádku... za dalších 200 tisíc. Originál výsledků psychotestů ze strany pana Beneventiho jsem nějakou dobu hledala, přičemž jsem na něj během úklidu narazila.


Záměr: Navrácení částky, o kterou jsem vlivem celé této záležitosti přišla.

Přílohy: Oskenovaný originál.

DrHell

Hráč

18
7.4.2021 14:41

Podatel: Amelia Byron

Věc: Žádost o navrácení částky za psychotesty


Amelie Byron je považovaná v statuse za mrtvú. Prajem úprimnú sústrasť rodine a blízkym. V blízkej budúcnosti bude prebiehať dedické konanie.


MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~27