Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žaloba na ZZS za ignoraci a neschopnost.


4.4.2021 14:58, naposledy upraveno 4.4.2021 15:34 uživatelem Kolpanek

Podatel: Patrik Lovecký

Věc: Neschopnost a ignorace ze strany ZZS

Odůvodnění: Dobrý den vážený soude, celkem dlouho jsem přemýšlel, zda podat žalobu na ZZS za totální neschopnost a ignoraci. Událost co se dnes udála mne donutila podat žalobu. Složka ZZS, říkala, že bez FR bude všechno ZVLÁDAT a STÍHAT! a dodrželi tento slib? ne.
ZZS hodně krát neodpovídá na státní vysílačku, tudíž si zbytek IZS složek, může myslet, že ZZS nedělá nic, že ignorují a nechodí do služby.
Není to poprvé, co mi málem osoby zemřeli při DN v náručí, hodně krát jsem musel ošetřovat pacienty a to nemyslím, jenom podávat první pomoc, ale dokonce i ZAŠÍVAT tržné rány pacientovi a následně převést, protože ZZS ignorovala a nespolupracovala. Dneska, okolo 14:30 přibližně, se směrem od horního výjezdu nad Montgomery směrem do Bluebbery stala dopravní nehoda dvou osobních aut. Jedna osoba, která byla při DN jako první, tak volala na linku 911 a ZZS nic, nepřijeli, tak jsem volal já 2x na státní vysílačce ZZS a nečekaně jsem nedostal žádnou odpověď. Tudíž, jsem ošetřil osoby. Obě osoby, měli tržnou ránu na obočí, tudíž, jsem musel tyto rány zašít... naštěstí, se mi to povedlo úspěšně. Následně jsem jednu osobu převezl, druhou osobu převezl kolem jedoucí. Raněné osoby se jmenuji "Jordan Moon" a "Marco Rossi" tyto osoby mohou potvrdit, že ZZS nepřijela a že jsem je musel ošetřit já. Ovšem, aby tady nebyli negativa, tak ZZS občas pracuje dobře, ale ta FR zde chybí, protože FR vždy byla VŠUDE na čas, ale stejně si myslím, že ZZS porušila [29/2021] Zákon o ZZS a ostatních poskytovatelích PNP - proč si to myslím? protože ZZS by nemělo mít právo zakázat jinou PNP složku, protože dle §3.4 Ostatní zdravotnické instituce, které poskytují PNP, vyjíždí výhradně na žádost ZZS SA nebo V PŘÍPADĚ , KDY ZZS SA NEMÁ K DISPOZICI ŽÁDNÉ POSÁDKY. Což v tomto případě neměli, tudíž mohli mít na svém kontě SMRT, tudíž, podle mne, by taktéž porušili [14/2020] Trestní zákoník - Článek 1 - Trestné činy proti životu - §4 Usmrcení z nedbalosti - b) Porušení povinnosti vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce, neposkytnutí první pomoci, nebo porušení povinnosti uloženou mu podle zákona. Jistě, možná si říkáte, že tento zákon se na to nevztahuje, ale dejme si příklad - Na místo DN přijede člověk co vůbec neumí podat první pomoc, takže si zavolá na linku 911. Na místo nepřijede ZZS a ten zraněný pán zemře na důsledky zranění, které měl. Kdo by vzal na tuto událost následky? ten pán či ZZS? já si myslím, že ZZS.

Děkuji za přečtení této žaloby na IZS složku ZZS. 

Záměr: Aby se obnovila FR, pokud by HZS měli zájem. Aby ZZS začala více makat, nebo aspoň odpovídali na státní vysílačku, že nemají čas. No a aby ZZS neměla právo v případě obnovení FR ji někdy zase zrušit, aby nevznikli další problémy. FR zde prostě chybí. 

Přílohy: Osoby, které měli DN již zmíněné v textu, mohou potvrdit, že ZZS nedorazila na místo. 

DrHell

Hráč

18
7.4.2021 10:03, naposledy upraveno 7.4.2021 10:03 uživatelem DrHell

Podatel: Patrik Lovecký

Věc: Neschopnost a ignorace ze strany ZZS


Vážený pán Lovecký,

Návrh na znovu-vytvorenie oddielu HZS s názvom First Responder môžete predložiť vy na Krajskej rade Red County ako novozvolený starosta Blueberry pod podmienkou, že nový členovia FR musia prejsť školením ktorý by riadil lektorský zbor Zdravotníckej Záchrannej Služby. Naďalej Váš podnet presúvam na oddelenie triedenia. Pravdepodobne odtiaľ putuje spis na inšpekčné oddelenie Vlády San Andreas.

Ďakujem za pochopenie.


S pozdravom MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024