Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


Cosmmo

Hráč

21
5.4.2021 22:51, naposledy upraveno 5.4.2021 23:19 uživatelem Cosmmo

Zdravím všechny hráče a administrátory,

Včera to byl přesně měsíc od udělení permanentní blokace na můj účet Cosmmo. Důvod jsem psal již v minulé žádosti, bylo to za pravidlo číslo 0, smazal jsem si svůj účet na Leosightu když jsem byl ředitel ZZS. Důvody k tomu byly jak z osobního života, tak i ze serveru. Byly tam určitý nátlaky ze stran nejmenovaných lidí, pár z nich už mají permanentní blokaci na Leosight.

Co se týče například mého RP, nemyslím si že jsem RPil špatně ani že jsem RPil dobře. Myslím si že v RP jsem byl takový ten „průměr“. Lidi co semnou dejme tomu hráli, což se týká hlavně lidí z PSA tak vám to možná dotvrdí. Byly tu i chvíle kdy se mi nechtělo RPit, bylo jich málo – ale nastaly. Nejsem na to hrdý ale i tak. Mé bany jsou VĚTŠINOU za věci jako je spam, zneužívání animací a nadávky. Přiznávám že jsem byl hodně toxic, avšak se to v poslední době změnilo.

Měl jsem také určité „výhody“ oproti ostatním, byl mi umožněn unban kvůli IC akci, po IC akci mi ban byl navrácen. Nevážil jsem si těchto výhod dostatečně, a doplatil jsem na to. Jsem si vědom i toho že s pár lidmi jsem měl spory, s některými se to i uklidnilo.

Proč žádám o unban když mám možnost jít například na FiveM? Je to z toho důvodu že jsem přes 8 let zvyklý na text-based roleplay, a také kvůli tomu že jsem OOCly introvert, a preferuji spíše písemnou než mluvenou komunikaci. Tu možnost tam jít mám, mám whitelisty na největších CZ/SK serverech. Avšak o tom se můžeme pobavit například v SZ, kdyby někdo chtěl vědět například jaké servery.

Tímto ( i guess naposled ) žádám o unban, případně aspoň zkrácení. Taky se omlouvám administrátorům, i bývalým administrátorům kterým jsem dělal problémy. Omluvu si zaslouží i hráči kterým jsem nějákým způsobem kazil hru. Díky všem co se rozhodnou mi tu šanci ještě dát.

(Stará žádost o unban je furt otevřená, ale je stará tři týdny, tak jsem se rozhodl podat novou.)

Zeintar

Hráč

49
6.4.2021 09:58

Ale cením obepisovani lidi aby ti dali kladny hodnocení a pak farmení těch "Souhlas" emoji, no, dám ti tam taky jedno teda. 

neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.19
10.4.2021 17:19

Ahoj Cosmmo,

prosím o trpělivost. Ban ti udělil @acaBeNendohzoR, v první řadě nech jeho, aby se vyjádřil.

izerman

Hráč

15
10.4.2021 18:21

Určitě ne. Tento hráč je známí díky svým Metagaming schopnostem. Už jako malý hoch před velmi velmi dlouhou dobou ukazoval své bohaté Metagaming schopnosti na Artheonu, který byl pod Leosight portálem. Po nějaké době, kdy vyrostl přešel na Skimo, protože Artheon skončil. A dokázal na plno představit své nové Metagaming schopnosti, díky kterým byl i odměněn krásnou odměnou v podobě trestu od Administrátoru za porušení RP Metagaming. 

Za mě unban rozhodně ne jen blázen by mu ho udělil. :) Jestliže se po odměnách v podobě krásných banu, nebo jailu ze starého serveru neponaučil, a pokračoval na Skimo, je více než možné, že se i tentokrát neponaučil, a chce nám představit jeho nové nabité Metagaming zkušenosti. :) 

acaBeNendohzoR

Hráč

69
14.4.2021 02:10

Zdravím náš drahý Cosmmo , velice se omlouvám za prodlevu, ale musíš pochopit, že u tak velké rybky jako jsi ty jsem nemohl rozhodnout sám. Proto byla svolána rada starších, která měla rozhodnou o tvém osudu. Rada se radila, diskutovala, hodnotila fakta. Závěrem celého zasedání bylo hlasování a konečný verdikt. Ten zní následovně: Tvoje žádost se zamítá.

Doufám že důvody našeho rozhodnutí chápeš. Stejně jako samotný ban byl udělen na základě dohody všech adminů, i tato žádost byla zamítnuta na základě dohody.


Powered by LeoSight IFS
LT~109