Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žadost o vytvořeni nadace jmenem - Nadace Pro Normalni Život.


neznamy#3931

Smazaný účet

19
6.4.2021 00:00, naposledy upraveno 6.4.2021 01:21 uživatelem neznamy#3931

Podatel: Pablo Castilla

Věc:  Rozhodnul jsem se požadat o potvrzeni me nadace kterou chci vest jako ""Nadace Pro Normalni Život"" pokud by soud potvrdil mou žadost a schvalil aby tedy moji Nadaci jsem mohl rozjet.

Odůvodnění: Mnoho novych lidi ma problem po přijeti do města sehnat střechu nad hlavou či lidi kteři se utopili v dluzich a byl jim exekučně zabaven majetek nebo maji problemy se uživit a vydělat si na maly domek či chatku.... tak si myslim že by takova organizace měla patřit a podilet se na pomoci tohoto problemu s nezamestnanosti  a věci jako takove.

Záměr: Pomoct lidem kteři maji takovyto problem,udělat nadačni Fond kde by lide mohli posilat svy penežni přispěvky,Nabrat lidi do firmy kde mužou normalně pracovat, udělat radost lidem kteři to potřebuji a schvaleni oficialniho pomocniho fondu jmenem "" Nadace Pro Normalni Život"".

Přílohy: Žadny přilohy k teto věci nemam.

DrHell

Hráč

18
7.4.2021 14:49, naposledy upraveno 7.4.2021 15:40 uživatelem DrHell

Podatel: Pablo Castilla

Věc:  Rozhodnul jsem se požadat o potvrzeni me nadace kterou chci vest jako ""Nadace Pro Normalni Život"" pokud by soud potvrdil mou žadost a schvalil aby tedy moji Nadaci jsem mohl rozjet. (nabudúce stručnejší popis)


Vážený pán Castilla,

týmto daný podnet zamietam. Žiadam Vás aby ste sa obrátili na Krajské zastupiteľstvo Red County kde Váš návrh prehodnotia. 

Ďakujem za pochopenie.


MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~40