VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS
Rozsudok
k dedičskému konaniu vo veci:
Podateľ:
Johny Heavy
Vo veci:
Vyřešení pozůstalosti Amelie Byron
Odôvodnenie pána Heavy:
Amelie Byron zesnula, společně jsme měli sepsané závěti, které jsou podepsané soudním notářem.
Amelie Byron mi v závěti odkazuje všechen finanční, movitý i nemovitý majetek. K tomu mám navíc úmrtní list zesnulé.
Dňa 07.04. 2021 bol vydaný nasledujúci rozsudok v zrýchlenom súdnom procese:
Súd si vyžiadal všetky potrebné dokumenty vrátane závetu a úmrtného listu ktorú vydala Zdravotnícka Záchranná Služba.
súd všetky dokumenty vystavené notárom a súdnym lekárom uznal za platné, a tak rozhodol pánovi Heavymu vyhovieť.
Súd žiada, aby sa pán Heavy obrátil na obecní úrad - katastrálny a majetkový úsek.
((Rozsudok bol zaslaný listom @Kubby))
Vydal a spracoval,
MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce Vrchního soudu San Andreas
VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS
Rozsudok
k dedičskému konaniu vo veci:
Podateľ:
Johny Heavy
Vo veci:
Vyřešení pozůstalosti Amelie Byron
Odôvodnenie pána Heavy:
Amelie Byron zesnula, společně jsme měli sepsané závěti, které jsou podepsané soudním notářem.
Amelie Byron mi v závěti odkazuje všechen finanční, movitý i nemovitý majetek. K tomu mám navíc úmrtní list zesnulé.
Dňa 07.04. 2021 bol vydaný nasledujúci rozsudok v zrýchlenom súdnom procese:
Súd si vyžiadal všetky potrebné dokumenty vrátane závetu a úmrtného listu ktorú vydala Zdravotnícka Záchranná Služba.
súd všetky dokumenty vystavené notárom a súdnym lekárom uznal za platné, a tak rozhodol pánovi Heavymu vyhovieť.
Súd žiada, aby sa pán Heavy obrátil na obecní úrad - katastrálny a majetkový úsek.
((Rozsudok bol zaslaný listom [user:831]))
Vydal a spracoval,
MUDr. Merrick Mason, J.D.
Soudce Vrchního soudu San Andreas