Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno ádost o udělení koncese na odtahování vozidel pro Atlantic Company


Honza4125

Hráč

13
7.4.2021 20:26

Podatel: Hanz Caser

Věc: Žádost o koncesi k odtahování vozidel

 

Odůvodnění: Vážená rado Vrchního soudu San Andreas, jelikož v okresu Red County má k odtahování vozidel koncesi pouze Garage 66, která svou činnost kolikrát neodvádí. Z parkovišť se stávají odkladiště nepojízdných vraků, ba dokonce i ze silnic se stává skládka, kde se řidiči musí vyhýbat odstaveným vozidlům. Proto si právě chceme my, Atlantic Company zažádat o koncesi k odtahování vozidel, neboť stávající situaci je až do nebe volající a také skutečně nebezpečná pro všechny.

 

Záměr: Udělení koncese k odtahování vozidel pro Atlantic Company

7.4.2021 21:49, odstraněno 21.9.2021 17:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 10
9.6.2021 11:25

Adresát: Hanz Caser

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Caser,

po provedení zrychlené kontroly Vaší osoby a firmy a zhodnocení Vaší prezentace v rámci podnětu soud rozhodl následovně: společnosti Atlantic Company nebude vydána koncese pro odtah vozidel.

Od společností, které chtějí provozovat odtah vozidel vyžadujeme značnou míru transparentnosti. S problémy ohledně špatného parkování mnoha řidičů jsme obeznámeni, raději se nám rozepište o své společnosti. Z Vaší prezentace například není ani zřejmé, kde společnost sídlí. Pokud jste ochoten prezentaci své společnosti v rámci podnětu zlepšit, můžete si o vydání koncese požádat znovu.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo