Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese na odtahování vozidel společnosti Bayside Towing and Customs


Holub

Hráč

45
10.4.2021 15:46

Podatel: Raymond Brantley, jednatel společnosti Bayside Towing and Customs

Věc: Žádost o udělení koncese na odtahování vozidel společnosti Bayside Towing and Customs


Odůvodnění: Vážený soude, vážení úředníci, moje jméno je Raymond Brantley a jsem jednatel společnosti Bayside Towing and Customs, sídlící v Bayside. Tato firma byla založena jednou ze spolumajitelek společnosti Walker&Carlsson, konkrétně Elissou Neil Carlsson společně s několika akcionáři za účelem nejenom řešení problematiky vraků a vozidel nesprávně parkujících v ulicích celého státu San Andreas, ale také za účelem zamezení tehdejšího monopolu na odtahování, který měla v rukou Garage 66. Vzhledem k pracovním okolnostem se celá tato idea pozastavila a to až do dnešního dne.
 Asi se ptáte, proč bychom zrovna my, Bayside Towing and Customs, měli být společností, která by měla tento tendr k odtahování vozidel získat. Důvodů je hned celá řada:

  1. Jsme firma, která má veškeré záležitosti od svého vzniku, přes zakoupení veškerých potřebných prostředků, až po pracovní poměry a náplň práce, plně zdokumentováne. Stejně tak trváme na tom, aby naší zaměstnanci dokumentovali veškerou svou činnost v rámci pracovních poměrů.
  2. Jsme firma, která je plně připravená zaujmout toto prázdné místo, které nejenom okres Red County, ale celý stát San Andreas, zoufale potřebuje.
  3. Nepotřebujeme od státu žádný startovní kapitál či půjčky. Tím pádem by státu San Andreas nevyvstávali žádné dodatečné náklady za účelem řešení celé situace.
  4. Jsme legitimní firma, které jde o kvalitu provedených služeb. Tuto skutečnost můžeme doložit již skutečností, že slečna Carlsson měla podíl v rozjetí společnosti Walker&Carlsson, která na území státu San Andreas úspěšně operuje víc než znatelnou dobu.
  5. Nabízíme státu a jeho představitelům řešení problému, se kterým se potýkají již nějaký ten pátek
  6. Tímto krokem můžeme nabídnout víc pracovních pozic pro pracovité a čestné občany státu San Andreas

Již k tomuto dni disponujeme vším, co je potřeba k rozjetí podnikání na poli odtahování vozidel. Naší žádostí a kroky, které v rámci tohoto dokumentu podnikáme, chceme zkvalitnit služby, které si o zkvalitnění skutečně žádají. Chceme také zlepšit kvalitu života a snížit riziko na pozemních komunikacích.


Záměr: Udělení koncese na odtahování vozidel společnosti Bayside Towing and Customs

 

Rezekvitek

Hráč

8
16.4.2021 11:52

Podatel: Raymond Brantley

Věc: Žádost o udělení koncese na odtahování vozidel společnosti Bayside Towing and Customs


Vážený pane Brantley,

Váš podnět se přesouvá do třídění. 

Závěr se bude odvíjet od plánované inspekce. O rozhodnutí Vás budeme informovat.


S pozdravem Mgr. Benjamin Harvey
Asistent Soudce Vrchního soudu San Andreas

Holub

Hráč

45
20.5.2021 16:35

dopis byl doručen na adresu Vrchního soudu San Andreas, Las Venturas


Zdravím,
vzhledem k tomu, že po dobu víc než jednoho měsíce nedošlo k žádnému usnesení, tak bych se rád zeptal, zda je daná žádost stále v řešení.


Děkuji za odpověď,
Brantley, jednatel firmy Bayside Towing and Customs

9.6.2021 11:36

Adresát: Raymond Brantley

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Brantley,

po provedení zrychlené kontroly Vaší osoby a firmy a zhodnocení Vaší prezentace v rámci podnětu soud rozhodl následovně: společnosti Bayside Towing and Customs se uděluje koncese pro odtah vozidel.

Od zítřejšího dne (tedy 10.6.2021) má Vaše společnost povoleno odtahovat vozidla po celém území San Andreas v souladu s platnými zákony. Pevně věřím, že vydání třetí koncese pro odtah vozidel je správným krokem pro zlepšení dopravní situace.

Závěrem upozorňuji, že budou-li Vaši zaměstnanci odtahovat vozidla neoprávněně (tj. poruší zákon), může Vám být koncese kdykoliv odebrána.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~52