Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o premazanie trestného registra


Sensei

Hráč

27
12.4.2021 23:46, naposledy upraveno 12.4.2021 23:47 uživatelem Sensei

Podatel: Pavol Shelby

Věc: Žiadosť o premazanie trestného registra


Odůvodnění: Žiadam o premazanie trestného registra, pretože mi bráni v žití života bez obmedzení. V minulosti, po prisťahovaní do San Andreas som spáchal zopár priestupkov a trestných činov, ktoré ľutujem... Neuvedomil som si závažnosť môjho konania a robil som čo som robil. Tieto činy ľutujem a snažím sa ich napraviť, dokonca budujeme firmu, aby som nie len podporil ekonomiku ale aj ponúkol možnosť mladým ale aj aj starým, aby neskĺzli na cestu priestupkov a trestných činov ako som ja učinil ja ale, aby naopak rozvinuli svoj potenciál a vyhli sa tejto ceste plnej problémov. Rád by som prispel k bezpečnosti v San Andreas zamestnaním sa v štátnej neziskovej organizácií, no register mi v tom bráni. Ďakujem za prečítanie a vyjadrenie. 


Záměr: Premazanie trestného registra 

Přílohy: PSA môže dodať moju viac ako dvoj-mesačnú trestnú bezúhonnosť 

9.6.2021 13:31

Adresát: Pavol Shelby

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Shelby,

dle článku 2. zákona č. 20/2021 (Zákon o rejstříku trestů) nařizuje Vrchní soud San Andreas výmaz pouze těch záznamů, které jsou trestnými činy uvedenými v zákoně č. 14/2020. Většina Vaší trestné minulosti se pak týká právě těch ostatních trestných činů, se kterými se musíte obrátit na Policii San Andreas.

Jediný záznam, který Vám my jako soud necháme smazat je "Těžké ublížení na zdraví, pohrdání soudem, koupení věci na černém trhu," tento záznam jako jediný hovoří o činech obsažených v zákoně č. 14/2020.

Policii nařídíme odstranění tohoto jediného záznamu poté, co splatíte dluh za nezaplacených 73 pokut za překročení maximální povolené rychlosti, jelikož mimo tyto pokuty vedete od března spořádaný život.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~25