Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-104] Remedura rozsudku trestního řízení S-051


16.4.2021 12:47, naposledy upraveno 16.4.2021 12:49 uživatelem Rataj

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Remedura
rozsudku trestního řízení ve věci:

nápravy rozsudku v trestním řízení vedeného pod soudním dokumentem č. S-051 na základě pochybení soudce dle přezkumného řízení vedeného pod soudním dokumentem č. S-078


Dne 22. 3. 2021 bylo mj. rozhodnuto:

o remeduře rozsudku trestního řízení vedeného pod soudním dokumentem S-051 ve prospěch psaného znění vydaného stíhaným, na úkor slovního rozsudku vyřčeného u soudního líčení stíhaným.

 

Vzhledem ke skutečnosti, že odsouzený Santino Beneventi nikdy nenastoupil k výkonu trestu, jej nyní, ke dni 16. 4. 2021 Vrchní soud San Andreas v rámci remedury rozsudku trestního řízení vedeného pod soudním dokumentem č. S-051 odsuzuje k trestu odnětí svobody v délce 5 dní v nápravném zařízení.

Soud požaduje po Policii San Andreas neprodlené zadržení odsouzeného a předání jej do výkonu trestu.

 

Soud tímto rozsudkem dále rozhoduje:
o přezkoumání všech vydaných lékařských posudků, které vydal odsouzený, přičemž má ZZS nárok platnost konkrétních lékařských posudků anulovat.


 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~18