Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-109] Vyhlášení voleb do Kongresu - květen 2021


20.4.2021 15:28, naposledy upraveno 20.4.2021 18:14 uživatelem Rataj

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchní soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období květen 2021 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 5. 2021 do 3. 5. 2021.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 30. 4. 2021 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 5. 2021 do 3. 5. 2021. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 5. 2021 do 4. 6. 2021.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (čtyři hlasy dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

20.4.2021 18:07, naposledy upraveno 20.4.2021 18:08 uživatelem Kolpanek

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesílatel:
Celé jméno: Patrik Lovecký
Datum narození: 25.5.1999


Vážený soude, váženi spoluobčané, voliči, rozhodl jsem se zase kandidovat na starostu Blueberry.
Za mého působení jsem se pokusil a stále snažím udělat pár věcí, které by mohly zlepšit život v našem krásném městečku/obci Blueberry. Bohužel, pár z těch věcí se nedalo uskutečnit. Momentálně chystám pár věcí, které ještě nechci zveřejnit a to do doby, kdy se neuskuteční dané věci.

Dále jsem na Vládním webě v sekci Blueberry udělal pár změn. Vytvořil jsem sekci "Aktuality", kde zveřejňuji každé nové věci/informace, které se ve městečku Blueberry událi a to myslím, nějaké novinky, plánované věci a mnoho dalšího.

Taktéž, jsem založil úřední hodiny, kde si mohou spoluobčané přijít požádat o různé věci či podat nějaké návrhy, které by mohl zlepšit život v městečku Blueberry, ale taktéž mohou přijít podávat stížnosti na mne samotného či na nějaké problémy v městečku Blueberry. 

Budu rád, jak mne znova budete volit. 
Přeji hezký den všem spoluobčanům.
- Patrik Lovecký

20.4.2021 19:19, odstraněno 21.4.2021 00:33 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Honza4125

Hráč

13
20.4.2021 21:07, naposledy upraveno 20.4.2021 21:07 uživatelem Honza4125

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesílatel:
Celé jméno: Hanz Caser 
Datum narození: 12.10.1987


Vážený soude, váženi spoluobčané, voliči, rozhodl jsem se kandidovat na starostu Palomino Creek.
Za mého působení Bych udělal pár změn v Palomino Creek Občáné si stěžuji na vélkej hluk. Požádal bych dotaci na opravu Chodniků, silnice. Vybudovat Párkovište.

Taktéž, Bych  založil úřední hodiny, kde by  spoluobčané mohli přijít požádat o různé věci či podat nějaké návrhy, které by mohl zlepšit život v městečku Palomino Creek., ale taktéž mohou přijít podávat stížnosti  na nějaké problémy v městečku Palomino Creek.. 

Budu rád, jak mne  budete volit. 
Přeji hezký den všem spoluobčanům.
- Hanz Caser

zeldinko

Hráč

45
20.4.2021 22:25, naposledy upraveno 23.4.2021 23:16 uživatelem zeldinko

• Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


• Odesílatel:
Celé jméno: Benjamin Reed
Datum narození: 28.7.1998


Vážený súd a vážení voliči,
dnešným dňom by som chcel oznámiť svoju kandidatúru na starostu obce Fort Carson.

O mne.

Pre tých ktorých ma nepoznajú, dovoľte aby som sa predstavil. Moje meno je Benjamin Reed, mám 22 rokov a pochádzam z mesta Arklow, ktoré leží na juhovýchodnej časti Írska, a len nedávno som sa sem do San Andreas presťahoval spolu s mojou sestrou. Som veľký fanúšik cudzích jazykov, plynule ovládam češtinu, angličtinu a taliančinu, mám rád rýchle autá a som veľkým fanúšikom športu a politiky. Mojím momentálnym najväčším koňíčkom je politika, v ktorej sa snažím rozbehnúť.

Prečo práve ja ?

Fort Carson je krásna obec, ktorá ako každá má nejaké tie svoje nedostatky, v prípade zvolenia ako starostu obce, by moje prvé kroky viedli k zvýšenie bezpečnosti v okolí, keďže Fort Carson je jedna z hlavných trás po ktorej sa prechádzajú veľké zhluky kamiónov, a s tým prichádza kriminalita, ktorú je potreba riešiť.
Tento problém by mohlo celkovo utíšiť nainštalovanie kamerových systémov, zvýšenie hliadok policajných zložiek po celom okolí a vydanie vyhlášok, ktoré budú akokoľvek zamedzovať pohyb organizovaného zločinu na našom území. Veľmi dôležitá je občianska vybavenosť, upraviť ju tak aby sa u nás mohli stretnúť ľudia každej vekovej kategórie, je pre nás nevyhnutné vybudovanie viacerých stavieb obchodu a služieb, stavieb s kultúrnym využitím a stavby cestovného ruchu a verejného stravovania.
Taktiež je pre nás veľmi dôležité vybudovanie viacero bytových či rodinných domov a podporovanie stálych či začínajúcich firiem a podnikateľov, ktorí môžu výrazne ovplyvniť a stabilizovať našu ekonomickú situáciu.

Ako člen kongresu by jednoznačne navrhol zvýšenie dotácií a finančnú pomoc pre zložky integrovaného záchranného systému. Situácia v IZS zložkách momentálne bije na poplach, pracovníci nemajú dostatok vozov a celkovo mi príde absolútne zanedbaná, čo by sa určite nemalo diať.
Ďalšie zákony by boli smerované na vybudovanie lepšej bezpečnosti a kvality života v tomto štáte. A hlavne mojím cieľom je jednať tak, aby si bol každý rovný a nikto nebol zvýhodňovaní systémom.

S pozdravom, Benjamin Reed.


 

DrHell

Hráč

18
21.4.2021 08:17, naposledy upraveno 21.4.2021 08:17 uživatelem DrHell

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesílatel:
Celé meno: Merrick Mason
Datum narození: 25.5.1999


Vážený členova vlády San Andreas, vážený občania Red County, vážený kandidáti, milý priatelia a kamaráti. Dovoľte mi touto správou informovať v záujme občanov Red County, že 21.4.2021 som sa rozhodol zahájiť kandidatúru na volební obvod Montgomery, Red County.

Ako bývali zamestnanec Vrchního soudu San Andreas by som chcel so svojimi skúsenosťami v prospechu štátu San Andreas slúžiť až do konca volebného obdobia. Sprevádzať našu obec Montgomery do dobrého smeru a vybudovať mnoho užitočných budov, či už verejné parkoviská alebo nové bytové domy. Zabezpečiť bezpečnosť občanov na úseku Montgomery - Blueberry, cez ktorú prechádza denno-denne množstvo vozidiel. 

Pre bezpečnosť občanov navrhujem vybudovanie spomaľovacích prahov a oceľových zvodidiel naďalej povinné zníženie rýchlosti dopravnými značkami. Naďalej budem žiadať o zníženie dane z príjmov na 10% až 8%. Modernizácia IZS taktiež nemôže chýbať, spracovanie návrhu na zaobstaranie nových vozidiel pre Zdravotnícku záchrannú službu a Hasičský záchranný zbor, taktiež aj pre Políciu San Andreas. Komunikácia medzi vedením IZS ohľadom aktivity.

Pre relax a pobyt v prírode v prospech občanov by som navrhol vybudovanie bezpečného parku medzi Montgomery a Blueberry, obnovenie trhovísk na stálo. Spracovanie obchodných a komerčných priestorov, kancelárskych priestorov taktiež v prospech občanov Montgomery, Red County.

Budem komunikovať s verejnosťou, preto by som rád zaobstaral rozhovor aj s Red County News, aby občania zistili, kto vlastne som. #Spolutodáme 


S pozdravom MUDr. Merrick Mason, J.D.
Kandidát na volební obvod Montgomery. 

acaBeNendohzoR

Hráč

69
27.4.2021 18:31

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odesílatel: Giuseppe Falco

Narozen: 25.11.1972


Vážený soude, vážení spoluobčané,

oznamuji svoji kandidaturu na starostu obce Palomino Creek, jelikož bych chtěl pokračovat ve svém působení jako starosta. Mám bohatou zkušenost jak ve správě obce a kraje, tak i v tvorbě a prosazování zákonů, a věřím že s prostředky jakými kongres disponuje budu moc změnit zákony ve prospěch všech občanů.

Nehodlám zde slibovat nějaké konkrétní změny, ale vězte, že vždy budu jednat v zájmu občanů tak nejlépe jak budu moct. Nejedná se zde pouze s post starosty, ale mandát v Kongresu, v zákonodárném institutu. Je to velká zodpovědnost a já jsem ochoten ji přijmout a chovat se tak.


Volební obvod Palomino Creek
Sepsáno dne 27.04. 2021
v Palomino Creek

Sensei

Hráč

27
29.4.2021 21:07, naposledy upraveno 29.4.2021 21:15 uživatelem Sensei

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Odosielateľ:

Daniel Salazar
Narodený 12.7. 1993


Vážený súd, vážení spoluobčania, voliči,

ako rodák z Fort Carson, ako jeden z vás, ktorý chce zmenu, ktorý chce, aby hlas našej obce nebol ignorovaný, by som Vám rád oznámil moju kandidatúru na post starostu obce Fort Carson.

Fort Carson, krásna obec, vie mnoho ponúknuť, či už veľmi pekné a priateľské prostredie, veľa útulných rodinných domčekov, mnoho barov a motelov alebo veľa turistických atrakcií hneď za rohom, no má mnoho nedostatkov. 

Ako starosta, ktorý naslúcha svojim občanom, mám v pláne hájiť záujmy občanov a konať v prospech obce Fort Carson! Žiadne vyhlášky, dopravné značky či iné problémy, trápili našu obec už dosť dlho. Taktiež v obci je nespojazdnená pobočka národnej banky San Andreas, kvôli ktorej musia občania dochádzať kilometre do iných miest. Určite navrhnem a budem bojvoať za pridelenie zamestnanca do tejto pobočky, v našej obci! Prestavba čerpacej stanice, teda prístvaba ďaľšieho tankovacieho stojana je tiež jedna z vecí na zozname.  Je čas na zmenu a pevne sa chopiť príležitosti, kde spoločne dokážeme veci meniť k lepšiemu, ako jeden celok, ako jeden hlas. 

Nemôžem slúbiť, že dokážem všetko, no jedno sľúbim, a to, že vždy budem konať v záujme našej obce a urobím pre to maximum!


Volebný obvod Fort Carson

2.5.2021 21:46

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na níže uvedených místech.

Celkem máte pět hlasů a můžete je odevzdat těmto kandidátům v jednotlivých obvodech:

Volební obvod Blueberry:
Patrik Lovecky
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se v obecním úřadě Blueberry)

Volební obvod Montgomery:
Merrick Mason
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na obvodním oddělení Policie San Andreas v Montgomery)

Volební obvod Palomino Creek:
Giuseppe Falco
Hanz Caser

(volí se na pobočce národní banky San Andreas v Palomino Creek)

Volební obvod Dillimore:
Pablo Castilla
[Prázdný hlas] - Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na čerpací stanici v Dillimore)

Volební obvod Fort Carson:
Benjamin Reed
Daniel Salazar
(volí se na pobočce národní banky San Andreas ve Fort Carson)


JUDr. William Stengel, Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~143

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024