Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Aneb jak Zchovankyo ze Skima odešel.


20.4.2021 21:52

Vážení hráči,

Každého cesta jednou končí. Ať už je to cesta života, lásky, nebo i hraní her. Pro mě je to pouze to hraní, doufám, že života ještě ne. Nedávno jsem psal, přesněji při mém posledním unbanu, že bych ho chtěl udělit kvůli mému odchodu. Ten se nějak nekonal, jak si všichni všimli. Měl jsem za to, že mé jednání vůči odchodu si rozmyslím a nadále zde budu hrát. Bohužel, nerozmyslel. Skimo mě bavilo, poznal jsem tu velice super lidi, super administrátory a zažil suprové a krásné RP. Dosáhl jsem svého cíle, dosáhl jsem všeho, co jsem v RP chtěl. Zážitky a momenty z RP jsou nezapomenutelné. V mé hlavě utkvěla každá vzpomínka na fajn lidi, i na lidi, se kterými jsem nevycházel, ačkoliv neznám důvod. (Viz. Holub, Kubby, Lofanek, Helter apod.) Níže bych chtěl pár lidem, kteří mi v paměti utkvěli a nejspíše i utkví na velmi dlouhou dobu poděkovat. Nuže tedy, začněme! 

@OurMatthew - Děkuji ti za úžasné RP strávené s tebou. Od doby, co jsme se poznali jsme zažili spousty nezapomenutelných vzpomínek, a to né jen z IC věcí! Na naše RP nikdy nezapomenu a doufám, že se brzy OOC uvidíme, jak jsme si slibovali. 

@Jaucuko @Demon8116 @Ressetth @Cosmmo - Klucí ušatí, naše skupina nikdy nezanikne. S některými z vás jsem se seznámil až na Skimu, s některými dříve. A musím uznat, že toho nelituji. O Demonovi jsem se ujistil, že snitch není. Má mé telefonní číslo, IRL fotku, snad i adresu. Má důkazy o některých věcech, které by mě zničily a i přesto se ven nedostala jediná věc. Minulost je minulost. O Cosmmovi jsem zjistil, že je debílek. Je to idiot, kterého mám ale rád. Je to fajn kámoš, supr člověk a i přes píčoviny, které kdy udělal naše přátelství snad nikdy neskončí. Ressettha znám od té doby, kdy jsem vylezl z mé matky. Jsem rád, že jsem tě přitáhl na Skimo a jsem rád, že semnou jdeš do každé věci, kterou navrhnu, ať to stojí, co to stojí. Někdy nás to stálo tedy i více, než jen pokutu, ale co. Sranda být musí. Jaucukovi přeju hodně štěstí v pozici AT, ser na statusy a nezapomínej dělat úkoly do matiky, jinak tě učitelka seřeže! 

@Lexikonn @neznamy#598 - Dva super admini, které jsem potkal. Lexikonne, jsi neuvěřitelně fajn člověk. Byl jsi tu pro mě vždy, když jsem ve čtyři ráno chytl špatnou náladu a potřeboval jsem si s někým promluvit. Mé řeči na Discordu jsi jistě nesnášel, ale i tak jsi to přetrpěl. Nesmíme zapomenout na paradox mravence na gumičce, který ti ještě musím vysvětlit! Folígle, od tebe jsem pochytil dobrý humor. Vzpomínky, které mi v hlavě utkvěly nikdy nezmizí a snad se potkáme na nějakém dalším projektu leosightu. Hodně štěstí v životě vám oběma. 

@SedliX - Interiér asi nestihneme udělat, ale i tak děkuji. Jsi ten nejmilejší a nejzábavnější administrátor na celém leosightu. Neznám člověka, který by s tebou měl sebemenší problém a jsem rád, že jsem poznal někoho jako jsi ty. Jednou za tebou přijedu, když už bydlíme tak blízko a rozbiju ti to druhé okénko u sanitky  a hodíme fajnovou řeč. 

@neznamy#4508 - Díky tobě jsem pocítil opravdu dobré RP. Bohužel to naše RP se daleko nedostalo, což mě neuvěřitelně mrzí. Doufám, že tenhle týden přijedeš do toho Ústí a potkáme se. Jedny z nejlepších vzpomínek mám právě s tebou. 


K ostatním mám též co napsat, ale má lenost a únava mi to nedovolí. Proto bych zde v krátkém textu pár lidí zmínil a poděkoval jim za krásné zážitky, krásné RP a hlavně za to, že jsme se poznali. Všem přeju hodně štěstí v RP i životě. 
Krys, Killer, Scor, Vlkovod, Anxicek, DnOndra, Deepee, Sammael, Fenixar, Moročko, Maybeelul, Dominick, Pročko, Zeintar, Koblst, Legendě CZ/SK Roleplaye Taylorovi Komínovi, a dalším, kterých OOC nicky neznám. 

 

Děkuji všem, kteří mě máte rádi a i těm, kteří mě nenávidíte. Mám vás všechny rád a každému jednomu z vás přeju v životě to nejlepší. 

 

Poslední srdečný pozdrav. :(

S krásným pozdravem a přáním všeho nejlepšího v životě,
Francesca Tereshchenko (De Santis)
a.k.a Marek, alias Zchovankyo. 

20.4.2021 22:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

SM073

Hráč

8
20.4.2021 22:16

A teraz kto ma bude naháňať?😔😔😕 Drž sa 

OurMatthew

Hráč

26
20.4.2021 22:32

Jo.. sranda byla neskutečná. :D Jsem rád, že jsem tě poznal.

Budeš chybět Máro 🥺

bit

Hráč

49
20.4.2021 22:37, naposledy upraveno 20.4.2021 23:23 uživatelem bit

"Every journey ends." - Some guy from some anime...

F3nixar

Hráč

22
20.4.2021 22:47

Zchovankyo, já ti také moc děkuji za tvé RP, které jsme ani tak moc neměli, ale když měli, tak jsme si utvořili prostředí, jenž jsme si užili pravými doušky. Je neskutečné, cos do toho dával a že zrovna tvoje cesta končí, ale jak říká Vlkovod, v nejlepším je třeba skončit. A i když byli stížnosti jaké byli, pro mě si byl kapitánem stejně dobrým jako Vlkovod. Ať se ti daří v životě a najdeš to, co hledáš teď.

Měj se hezky!
S pozdravem,

F3nixar

20.4.2021 23:14

Hodně štěstí IRL. Musím říci, že jsi byl můj IC vzor... hodně jsem se inspiroval tvým RP stylem a díky tomu, jsme se hodně naučil RPit. Budeš nám chybět chlape. 

Holub

Hráč

45
21.4.2021 08:02

No že to trvalo. 

Sensei

Hráč

27
1.7.2021 11:57, naposledy upraveno 1.7.2021 19:38 uživatelem Sensei

Tak prečo si stále tu? :P

EDIT: ale nie. iba srandy ;)

Helter

Hráč

15
1.7.2021 14:54

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.10

Powered by LeoSight IFS
LT~162