Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výjezdová základna ZZS SA Montgomery


21.4.2021 00:23, naposledy upraveno 14.2.2023 01:23 uživatelem SedliX

Zdravotnická záchranná služba San Andreas

Výjezdová základna Montgomery


Zdravotnická záchranná služba San Andreas je primárním poskytovatelem odborné přednemocniční péče na území stejnojmenného státu. Území státu je rozděleno na několik oblastí, které odpovídají počtu výjezdových základen. Každá základna je podřízena centrálnímu dispečinku IZS (tel. č. 911) a odpovídá na jeho výzvy. Tento dispečink je umístěn v Los Santos a je přístupný 24 hodin denně, každý den roku. Informace o tom, jak správně postupovat při volání na číslo tísňové linky, najdete zde.

Výjezdová základna v Montgomery začala fungovat začátkem října 2020. Stanoviště sdílíme s Hasičským záchranným sborem, můžeme proto spolupracovat při plánování výjezdů, vzdělávání personálu apod. Výjezdovou pohotovost držíme 24/7. Základnu najdete na jihovýchodním okraji města Montgomery, pokud do města přijedete po silnici Fern Ridge.

Naše posádky

Oblastí, kterou výjezdová základna v Montgomery pokrývá, je Red County. Na žádost centrálního dispečinku IZS vysíláme posádky ILS, vedené zdravotnickými záchranáři, a ALS, vedené lékaři. Naše základna poskytuje také v čase od 7:00 do 19:00 leteckou skupinu. Kromě primární výjezdové činnosti zajišťujeme také služby koronera pro vyšetřování úmrtí v oblasti Red County a sekundární převozy pacientů nebo biologického materiálu mezi zdravotnickými zařízeními.


Kontakty

Ředitel výjezdové základny ZZS SA Montgomery

MUDr. James Mason

tel.: <bude doplněno>

e-mail: james.mason@post.ic

 

Vedoucí lékař základny

MUDr. Tomáš Beneš, Ph.D.

tel.: 348-928

e-mail: tomas.benes@post.ic

 

Vedoucí záchranář základny

MUDr. Nathalie Liechtenstein

tel.: <bude doplněno>

e-mail: nathalie.liechtenstein@post.ic


 


Powered by LeoSight IFS
LT~20