Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


Cosmmo

Hráč

21
21.4.2021 00:56

Ahoj,

Chtěl bych se omluvit za mojí opětovnou žádost o udělení unbanu na serveru skimo, ale také se chci zde omluvit za moje předchozí chování zde na serveru.  Momentálně to je od udělení banu cca měsíc a půl, 4.5.2021 to budou dva měsíce. Jsem si vědom, že jsem porušil několik pravidel, jsem si vědom, že od mého odchodu máte klid. Ale chtěl bych poprosit aby administrátorský tým ještě jednou promyslel mojí žádost o unban. Velice se omlouvám za své chování a taktéž ho i lituji a to myslím vážně. Prosím členy administrátorského týmu aby ještě jednou prošli mojí žádost o unban, při mém prvním problému bych si klidně nechal opětovně udělit permaban a to i kdyby šlo o non-rp driving nebo jiný trest z těch lehčích. Berme to jako podmínku. Tento trest jsem si zasloužil a plně jej chápu, ale dejte mi poslední možnost ukázat, že i ten špatný se může zlepšit.

21.4.2021 02:15

Ahoj,

ačkoliv bych neměl, vyjádřím se k tvé žádosti jako člověk. Jako administrátor se vyjádřím později, bude-li to nutné. Dám ti jen jeden tip. Je mi jasné, že o UB usiluješ, že by sis zřejmě rád zahrál, vrátil se do komunity, a přitom víš, že unban vlastně nezáleží na tobě. Přesto bych byl na tvém místě opatrný s podmínkami, které si dobrovolně nastavuješ. Aneb ať hodí kamenem, kdo je bez viny. Cituji:

Prosím členy administrátorského týmu aby ještě jednou prošli mojí žádost o unban, při mém prvním problému bych si klidně nechal opětovně udělit permaban a to i kdyby šlo o non-rp driving nebo jiný trest z těch lehčích. Berme to jako podmínku.

Nevím, jak jsou na tom ostatní členové AT, HT a hráči, ale já osobně, jak se tak obrazně říká, kámen nehodím. Určitě by se našly momenty, kdy jsem nejezdil zrovna adekvátně RP, a u RP drivingu bychom rozhodně neskončili. Myslím si, že to jsou zrovna věci, které dělá každý. Někdo více, někdo méně. Osobně si myslím, že pravidla mají určité úrovně významnosti. Odpojení z přestřelky je mnohem závažnější než non-RP driving mimo herní oblast, rozhodně bych osobně za non-RP driving permu nedal. A to ani v případě, kdy by sis o ni dobrovolně řekl. Ale na tvém místě bych si o ní raději ani neříkal. ;)

30.4.2021 23:56

Můj Názor:

Ahoj Cosmmo, po pár hovorech s tebou mi příjdeš jako fajn cápek s kterým se dá kecat... Já bych ti tu šanci dal ale na mě nezáleží. Myslím si že každý člověk si zaslouží dostat další šanci. Dejme Cosmmovi ještě jednu šanci... Myslím si že se dost ponaučil.

sandlerino

Hráč

39
1.5.2021 09:50

Jednou špatnej, navždy špatnej.

Cosmmo je jako špatně vyléčenej alkoholik, kterýmu vždy ATeam dá basu piv unbanem.

Jsem nic jiného než proti. :P

Cosmmo

Hráč

21
1.5.2021 12:50

Prosím o lock.


Powered by LeoSight IFS
LT~76