Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

KrysCZ - Metagaming, pravidlo číslo nula (kažení hry), pravidlo číslo 16 (šíření lživých informací a pomluv o hráčích), pravidlo číslo 21 (nadávání)

1 2 3



Holub

Hráč

46
21.4.2021 19:03, naposledy upraveno 21.4.2021 19:16 uživatelem Holub

Tuto stížnost na Kryse píšu ze strany několika hráčů. Proč? Tři stížnosti na jedno a totéž opravdu nejsou řešení. Rozdělíme to do několika kategorií na základě toho, od koho jsou tyto žádosti směřovány. Ještě jako separátní odpověď k tomuto příspěvku přistane od dalšího člověka, který bere Krysova slova jako pomluvu.

 

Zein

Pravidlo č. 0, pravidlo č. 16
Nejdříve začneme zásadní definicí tohoto pravidla.

16. Je zakázáno šířit lživé informace a pomluvy o portálu, členech AT nebo hráčích. Propagace konkurenčních serverů nebo portálů je zakázána. Zároveň není povoleno propagovat server Skimo RolePlay nebo portál LeoSight.cz na konkurenčních serverech a portálech způsobem, který by mohl pošpinit pověst serveru, či portálu.

 

Taktéž za zmínku stojí víc než evidentní provokace Kryse.

 

 

Metagaming (pravidlo č.11)
Pro KryseCZ evidentně stará známá věc (viz jedno ze starších vláken s garáží) a dnes se nám opět ukazuje v celé své kráse.

11. Hráč nesmí informace z OOC využít v IC světě (tzv. Metagaming). PM jsou také OOC chatem a je zakázáno si jejich prostřednictvím zjišťovat IC kontakty, např. telefonní čísla. Stream, screenshot atd. je OOC materiál, pozice, frekvence vysílaček apod. není povoleno využít ICly. Zakázáno je taktéž nabádat k Metagamingu (tzv. Metabaiting).

Zde bych rád věděl:

  1. Jak přišel k tomu, že jde o Yukimuru Toria?
  2. Jak přišel, že je to jeho truck?

Bylo by fajn, kdyby nám to tady Kryštůfek hodil, když ze sebou dělá boha RP. S argumentem, že daný tahač vlastní jen Yukimura, asi nepochodíš, Krysi. Na serveru jsou tři (informace poskytnuty při řešení dané věci s administrátorem).
Další zásadní problém této argumentace je fakt, že všude v rámci podnikání má Zein na své postavě POUZE(!) příjmení, tak nemohl nahlásit osobu jménem YUKIMURA Torio. Mohl nahlásit osobu s příjmením Torio, nikoliv však Yukimuru konkrétně. Pokud tady začneš vytahovat to, že jsi ho hledal, tak přilož logy, pak se budeme o něčem bavit.

Nadávání (pravidlo č.21)

21. Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština nebo slovenština. V OOC chatu je zakázáno využívat vulgarismy a nadávat ostatním hráčům. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.

Dáme si nejdříve reakci na MG a jeho řešení (viz výše). Pokud nepočítáme samotné MG, tak zde máme i urážky. 

A další, konkrétně čas 13:48.

Antipropagace serveru

Užiju tento termín, se kterým dříve přišel Metyu, jako popis toho, co zde dělal KrysCZ. Svým chováním odhání x hráčů, se kterými má evidentně nějaký zakomplexovaný problém a který on sám neumí řešit. Svým chováním, kterým odrazuje hráče, se dopouští takzvané antipropagace, kdy svým přístupem odhání aktivní a férové hráče na konkurenci a pryč z portálu jako takového.

Holub

Pravidlo č.0 a 16

Začneme tímto. Názorná ukázka provokace a poukázání na to, co psal výše.

Milý Krysi, v první řadě si srovnej obě dvě vozidla. Zjistíš, že nejenom, že nesdílí remap, ale také vozidlo, které jsi poslal, má u remapu i okna. Dané auto vzniklo na přání hráče s tím, že chtěl přímo tohle. Tohle je to, co posíláš.

A tohle je to, co má daný hráč na serveru. V první řadě se celý polep upravoval do takové míry, že jsem nad tím strávil čtyři hodiny. Čtyři hodiny mi na stahování polepu opravdu nesedí. O tom, že jsem třeba celý zadní bok dělal od nuly včetně upravování asi čtvrtiny polepu nejen proto, aby to vypadalo nějak slušně (Eugen jsem musel resizovat, dodělávat některé věci a také dodělávat pozadí za ní, neboť na originálu je mnohem větší). Navíc hráč, kterému jsem daný polep dělal, byl se mnou po dobu čtyř hodin na streamu na Discordu. Přijde ti tohle jako krádež? Přijde ti tohle jako něco, kvůli čemu by jsi tady měl rozšiřovat pomluvy?

Další důvod, proč sepisuju tuto stížnost, je i kvůli tomu, že jsme si já a Zein měli údajně vymáhat po Metyuovi kredity za naší práci. Zde bych rád uvedl na pravou míru to, že Metyu nám kredity zaslal jakožto známku podpory. Jestli se sám Krys nedokáže zeptat na to, jak to bylo, tak je něco špatně. Tím pádem zde máme porušení pravidla číslo nula, neboť mi Krysovi pomluvy znepříjemňují hraní, navíc stejně tak pomlouvá mě a i mou práci na serveru. Navíc Kryštofe, kdyby Metyu s tou nabídkou nesouhlasil, tak mohl odmítnout. Logicky. Kredity nám nabídnul ze své vlastní vůle jako známku podpory.

Pokud chceš dále argumentovat tím, že polepy byly stahovány v případě toho, co bylo vytvořeno pro Metyua (a tebe), tak si můžeš projít snímky, které tady poskytnu. Jde o snímky z konverzace s Metyuem, ve které jsou tyto WIP snímky toho, jak se pro něho (a tebe) dělali snímky od nuly. Záměrně přikládám všechny tyto snímky na Imgur (je jich přes třicet). Ještě něco mi tady chceš něco mluvit?

ODKAZ ZDE!

A tohle jsou jen obrázky z tvorby, které jsou v konverzaci s Metyuem jakožto feedback při tvorbě. Ještě něco?

To, že sis koupil místo v komunitě a při řešení reportů neznamená, že si můžeš vyskakovat a dělat co chceš. Takhle to nefunguje... nebo chceš připomenout, jak to pro tebe dopadlo na Artheonu?

Třešnička na závěr - narušování řešení reportů

Jak, že se dozvěděl obsah reportu? Úplně jednoduše.


PS: Krys vám velice rád poskytne logy na to všechno, co tady je. Viď? :)

21.4.2021 19:12

súhlasím! Krys si ban zasluží! Nevie vôbec RPiť!

Schitzu

Hráč

26
21.4.2021 19:28

Mno, vyjadril by sem sa k Pravidlu 16 . Vysvetlím jak tvorba polepu funguje. Skoro každé vozidlo má vlastný remap, z kterého sa získa template vozidla. Každé vozidlo/model má odlišný template! 

Na daný template sa už dá robit polep, který musí pasovat na daný remap! Takže, kedže údajne polepy iba stahujeme tak jak by tie polepy potom pasovali na daný remap? Kdyby to bylo tak jednoduché jak píšeš, tak netrávíme hodiny nad těmi polepy, ne? Keby to je tak lahké, tak proč by si lidi na Skime nenahráli rovno ten stáhlej polep? Povím ti proč, protože by nepasoval na remap!

Tak ked sa to stahuje, nájdi tohlě... Ale nenájdeš to, víš proč? Je to robené namíru!

KrysCZ

Hráč

30
21.4.2021 19:39

Zdravím Tě,

Abych se vyjádřil k prvnímu bodu stížnosti, tak šlo pouze o šíření

mých vlastních domněnek, které následně Zeintar prokázal za nepravdivé.

Samozřejmě se omlouvám, že k něčemu takovému došlo, ale

momentálně již vím, že tomu, tak není.

 

K  bodu číslo 2 [Metagaming (pravidlo č.11)] bych řekl, že jeho jméno ´´Yukimura´´

není nic tajného a nezjistitelného, jestliže jsem jeho jméno nikdy neslyšel, tak

se omlouvám, ale nemyslím si, že tomu tak je.. I přes to si myslím, že to není nijak podstatné.

 

Bod s názvem Nadávání (pravidlo č.21) bych se vyjádřil jen tím, že to nebylo myšleno

na jeho osobu, ale bylo to směřováno na jeho IC postavu.

 

V bodu s názvem Antipropagace serveru došlo k nepochopení ze strany Zeintara.

Nebylo myšleno, aby odešel ze serveru, ale z konverzace, která mezi námi probíhala.

 

K bodu s názvem Pravidlo č.0 a 16 jsem se již vyjádřil.

 

Na závěr zde máme bod s názvem Třešnička na závěr - narušování řešení reportů, což

dle mého názoru neporušuje žádné z pravidel.. Administrátoři se na TeamSpeaku bavili

o tom, že jim to příjde nedůvodné, nebylo to řečeno přímo mě.

S pozdravem,

Já, ahoj!

 

 

 

Peli

Hráč

27
21.4.2021 20:31, naposledy upraveno 21.4.2021 20:38 uživatelem Peli

Zdravíčko přátelé! Když jsem tento "LŽIVÝ PŘÍSPĚVĚK" viděl tak mi to nedalo a musím se s vámi podělit o pár faktů :)

Zde pan Zein nebo jak mu chcete říkat.....je mi to celkem jedno jen prosím slušně ať s tím nejsou problémy o porušování pravidel jinak by na mě podal stížnost jak je již známo.......ale k věci,takže na discord mi napsala jistá osoba že mu zde pan Zein udělal polep který nádherně sedl na jeho vůz (pro pobavení přidám pár fotek vozu jak ten nádherný nestažený polep vypadá)

zde máme krásný polep

Zde máme vyjádření "poškozeného"

A zde máme obrázek jak měl vypadat ten polep.........myslím si že je to velice povedené. :D

A zde máte menší návod jak na to........Na stránce https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/cars/53575-mitsubishi-lancer-evolution-ix-monster-energy-dc.html Je přímo polep který dostal jeho zákazník. Ukážu postup kde osoba která ₉₉Dělala⁶⁶ polep jak ho stáhla. Na stránce která je zmíněná výše tak nalezneme auto jeho fotky a pod ním jsou vypsané informace u kterých je i button Download Jakmile rozklikneme tak musíme čekat 20vteřin a poté se nás stránka zeptá jestli chceme stahovat autoinstaller a nebo jestli chceme archiv složky. Vybereme Archiv, stáhneme a když se nám otevře ve Winraru tak musíme projít složkami k aplikaci ve které te nám otevřou textury vozu. Když trochu poštracháte tak tam naleznete přímo polep který je nahozený na autě pak stačí jen prtscr (to je na vás jak si to okopírujete) a poté nastavíte na velikost ideální na polepy a máme "Hotový" polep.

Přeji všem krásný zbytek večera.

 

Fenrir

Hráč

11
21.4.2021 20:35

Zdravím.

Pán co poslal BMW má pravdu v tom že každé auto má remap atd. jinak udělaný ale, Evo které je na serveru a které je tedy vidět na stránce mají podobný tudíž stačí jen posunout možná oříznout nic těžkého když dělá tak kvalitní polepy jak říká a když ho tedy nestáhl tak kde vzal materiál na polep.

 

21.4.2021 20:44, odstraněno 21.4.2021 21:11 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
21.4.2021 21:37, naposledy upraveno 21.4.2021 21:57 uživatelem Holub

@Peli

Hezký pokus, tenhle se u Zeina nedělal. Najdi si jiný způsob, jak házet na lidi špínu. Evidentně nemáš nic lepšího na práci než házet OOC na lidi špínu. Aspoň už vím od koho tyhle nehorázné sračky pochází. x)

Klidně tady můžu poslat seznam všech polepů a skutečně tím dokázat, že žádný takový polep se nedělal u Zeina. Taktéž bych byl rád, kdyby si dotyčné osoby, které tady hážou špínu na někoho, kdo si s tím dá aspoň práci a uvede to do funkčního stavu (narozdíl od toho výše, co spíš působí jako práce od někoho jiného, kdo si přivlastňuje... viď scerry?). Tohle? Tohle je něco, co by přes kontrolu v ZM neprošlo ani za boha. Vzpamatuj se Peli a začni používat mozek - opravdu si myslíš, že mně, člověku, který doslova kontroluje polepy v ZModeleru, by vzešlo z ruky něco takového?



Pro pochlebovače a lidi, kteří se snaží OOC ničit něčí práci, tak tady je seznam všech zakázek. Ještě se tady chce někdo hádat a vydávat cizí trash za náš? O to víc mě překvapuje, že se takové opice najdou i tady, co si musí OOC něco dokazovat. Vážně, běžte se léčit.


@Fenrir

Hoď si to tam sám a uvidíš, že tomu tak úplně není. Hodně štěstí s vytvořením funkční podoby.

Fenrir

Hráč

11
21.4.2021 22:00

toto prosím pěkně je polep který je akorát zmenšen a tedy je až moc detailem stejný jako od zeina

Fenrir

Hráč

11
21.4.2021 22:02

je zajímavé že polep od zeina má celkem stejně dělané detaily

Lexikonn udělil za tento příspěvek varování: Double-post

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~154