Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nějaká chyba serveru nebo bug


Bushino

Hráč

7
24.4.2021 16:11

Zdravím, objevil se mi takový problém ze mi zmizelo auto, šlo o Subaru Impreza s VIN 5879, podle AT by mělo byt odtazene ale není stalo dotahnute na barák který vlastním a normálně tam parkuji na své zahradě , měl sem nastaveny /park už z předešlého dne jelikož ten davam automaticky, ale s pomoci kamose sme ho tam dotáhli po nehodě v tak nějak nepojizdnem stavu, tudíž nemohlo byt ani odcizeno no a odtáhli sme ho ke mě před barák a tam během asi 10 minut zmizelo, jak už sem říkal mělo by byt prý odtazene ale není.

24.4.2021 16:35

Podej si report ve hře, AT ti jej může pomoci najít (ať už je odtažené nebo ne). Případně do reportu napiš ať se na to podívá někdo s vyššími právy. Pravděpodobně tvůj report řešil někdo na úrovni TGM a ti jsou jednoduše zaúkolovaní, že pokud se na vozidlo nedá teleportovat, tak vás mějí nasměrovat na odtahovku. Pokud nebylo ani v odtahovce, napiš tuto skutečnost do reportu a někdo s vyššími právy ti pomůže zjistit co s ním je a vyřešíte to.

Bushino

Hráč

7
24.4.2021 16:39

Už dobrý po relogu je odtazeny i když je to divny ze bylo u baraku ale okej díky za pomoc.


Powered by LeoSight IFS
LT~24